Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

no, ma apuc si eu de abdomene, ca astea se pot face leganand landoul

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

poze

povestea noastra

bafta multa! felicitari ptr ambitie

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario
multam..gata o tura,doarme ma apuc de treaba....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

TE INVIDIEZ MAXIM! AM ZIS! si nu pentru treaba

poze

povestea noastra

pt ca a adormit repede

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

poze

povestea noastra

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

salutare fetele!

noi pe aici, multam de cafea si voie buna!
se vede ca e primavara!

si noi pe aici, calcam niste rufe intre ...

o zi buna!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata, fetele...
fluturim, fluturim cu spor, bag de seama...

eu incerc, fara spor, sa ma tin dupa voi, dar nu reusesc nici sa va citesc, de unde sa mai apuc sa mai si raspund... azi sunt la mama, poate ajung la zi! asa ca, din capitolul trecut:

felicitari noilor crestini! sa fiti sanatosi si sa aveti parte de linistea proverbiala de dupa!

felicitari pentru noile pasapoarte!

cristies... ce frumosi sunteti amandoi... ca in reclame! cat despre rata cu care vb gargaritzul, si gradina zoologica de pe perete... am ras cu lacrimi!

onitza... nu e corect! sunteti asa dragalasi... nu e corect ce slaba si fotomodeala esti... si baietii tai... ce mai, cer al treilea! sa fii soacra frumoasa cu 3 nurori!

bea... ce ivan ai matale acolo... e mortal in salopeta de blugi!

lorex, mama draga... taaare bine va sta in parc! gazela ce este tu! cat despre Iuria... asa as veni s-o pupacesc toata, toata... tot te sun eu cand ajung la iasi...

ruxita... mi-ai facut o pofta de peste la cuptor...

mariucasara... asa-mi place sa citesc din experienta ta! uaf... ce relaxata si linistita pari!

alexutzzza... cat ii dai de mancare, fata draga puiului de grec? creste ca fat-frumos! si are niste hainute... ma lasa muta! de mic e fashionist!

mamidepuiuti... 2 copii grachi demni de pus in rama si mami simpatica!

oani... cata birocratie! bafta multa si rabdacol cat cuprinde!

lucia2000... incredibil! ce de poze, ce slujba, ce petrecere... ce parinti... iar Teo... de vis! sa traiti si sa-nfloriti!

miremia, de capitol!

gata capitolul trecut, ma bag la cel prezent, daca nu il terminati si pe asta pana ma misc eu!

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme
linioara pt ce este polyvital? Eu folosesc pompa manuala de la Avent si mi se pare minunata; ea m-a scos din belea cand imi facuse fi-miu sfarcurile franjuri (vreo 2 saptamani i-am dat doar lapte muls cu pompa) Nu stiu sa-ti zic de alte pompe...

Matei e la polivital din luna a doua, ca pediatra ne-a zis ca ar fi bine sa ii dam vitamine pana la un an. Io o suspectez ca a vrut sa grabeasca icterul prelungit, pe care l-am tratat si cu niste tratamente homeopate (sulphur) care se dadeau cu jumate de ora inainte de masa. Va inchipuiti ce distractie a fost sa il tin jumate de ora flamand dupa ce s-a trezit, nu?

De fapt noi functionam dupa zicala "Toate bubele rele in fundul babei mele". La maternitate am reusit sa facem eritem alergic, ne-a zis ca avem un baietel super alergic, inclusiv la caldura. Si dupa ce am ajuns acasa m-am gandit io sa schimb detergentul, am spalat hainulete lui cu persil sensitive... in cateva zile s-a umplut de bubite pe tot corpul. noroc ca ne-am prins repede de la ce e. La vreo luni dupa asta au inceput alte bubite, tot asa, extinse pe tot corpul:((, dar de data asta nu m-am prins de la ce e. pediatra ne-a zis ca ar putea fi pe fond hormonal, culcer ne-a zis ca poate fi de la orice...

Acum ne luptam cu recidiva de la ochisori. L-am tratat cu antibiotice la ambii ochi prima oara, a doua oara infectia a aparut numai la ochiul drept si iar i-am administrat unguent in ochi (alta fericire!). Cand am crezut ca am scapat, acum vad ca iar a aparut o secretie galbuie. Ar trebui sa ajung la oftalmolog, dar nu vreau sa ii bage vreun ac in ochi, sa ii desfunde canalele. Asa ca il vanez cu serul fiziologic, mai incerc cu masaj si azi am reusit sa ii picur si putin lapte dintr-un san.
Mai e vreo mamica care se lupta cu secretii purulente la ochisori?

Mergi la inceput

fetele,haideti sa stabilim si SA NE INTALNIM k planuri am tot facut inca de cand eram gravi
cele cu 2 copii ii luati si pe ei la 'marea ieseala' ??

deci....pe 24 nu,ok.....
neaaparat in week???
pe 1 mai plecati???dk da,pe 8 mai...e ok???vrea toata lumea?? puteti pe 8 mai ???
unde???,mai la mijloc sa fie ok ptr toata lumea
pe mine ma aduce sotul si dk ne vdm in Herastrau,el pana ajunge inapoi in Jilava tre' sa vina sa ma ia
dar dk tineti sa fie akl 'intalneala' .... ok,nu am impotrivsc eu ca nebuna:))

astept opinii

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Aseara piticeanu a facut o criza nasoala rau. Il durea burtica si plangea pana nu mai avea aer (ma termina plansul asta asa, ca eu am astm si cand il vad ca nu mai respira, ma iau fiorii). L-am trimis pe sot la farmacie sa cumpere Protectis, un alt gen de tratament pt colici - ii dau 100 milioane de bacterii saprofite in 5 picaturi! Sper sa isi faca efectul. Pediatra a zis ca e ok sa ii dau, dar parca tot ma strange in spate ideea de a-i da bacterii

A mai folosit cineva Protectis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetele,haideti sa stabilim si SA NE INTALNIM k planuri am tot facut inca de cand eram gravi
cele cu 2 copii ii luati si pe ei la 'marea ieseala' ??

deci....pe 24 nu,ok.....
neaaparat in week???
pe 1 mai plecati???dk da,pe 8 mai...e ok???vrea toata lumea?? puteti pe 8 mai ???
unde???,mai la mijloc sa fie ok ptr toata lumea
pe mine ma aduce sotul si dk ne vdm in Herastrau,el pana ajunge inapoi in Jilava tre' sa vina sa ma ia
dar dk tineti sa fie akl 'intalneala' .... ok,nu am impotrivsc eu ca nebuna:))

astept opinii

o printesa grabita...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput