Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
_ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
ma amuz teribil knd vad""
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
ce faina opinie are lorex...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
lorex spune:
citat din mesajul lui linioara
Matei e la polivital din luna a doua, ca pediatra ne-a zis ca ar fi bine sa ii dam vitamine pana la un an. Io o suspectez ca a vrut sa grabeasca icterul prelungit, pe care l-am tratat si cu niste tratamente homeopate (sulphur) care se dadeau cu jumate de ora inainte de masa. Va inchipuiti ce distractie a fost sa il tin jumate de ora flamand dupa ce s-a trezit, nu? De fapt noi functionam dupa zicala "Toate bubele rele in fundul babei mele". La maternitate am reusit sa facem eritem alergic, ne-a zis ca avem un baietel super alergic, inclusiv la caldura. Si dupa ce am ajuns acasa m-am gandit io sa schimb detergentul, am spalat hainulete lui cu persil sensitive... in cateva zile s-a umplut de bubite pe tot corpul. noroc ca ne-am prins repede de la ce e. La vreo luni dupa asta au inceput alte bubite, tot asa, extinse pe tot corpul:((, dar de data asta nu m-am prins de la ce e. pediatra ne-a zis ca ar putea fi pe fond hormonal, culcer ne-a zis ca poate fi de la orice... Acum ne luptam cu recidiva de la ochisori. L-am tratat cu antibiotice la ambii ochi prima oara, a doua oara infectia a aparut numai la ochiul drept si iar i-am administrat unguent in ochi (alta fericire!). Cand am crezut ca am scapat, acum vad ca iar a aparut o secretie galbuie. Ar trebui sa ajung la oftalmolog, dar nu vreau sa ii bage vreun ac in ochi, sa ii desfunde canalele. Asa ca il vanez cu serul fiziologic, mai incerc cu masaj si azi am reusit sa ii picur si putin lapte dintr-un san. Mai e vreo mamica care se lupta cu secretii purulente la ochisori? |
of, of...cate belele...
noi am avut ceva galbui si am picurat lapte din tztz direct in ochi, am lasat putin si apoi am spalat cu ser fiziologic si a trecut!
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel eu sunt cam cu capul: aveam "rutina"; adormit puia in portbebe, afara, transferat in carucior, plimbat 2 ore, zilnic, intre 10.30-12.30. acu ce fac daca ploua/e urat? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
cris.d eu i-am luat husa de ploaie (universala) si o folosesc si daca e ceva vant. il apar de vant si de praful asta. si daca ploua...ploua. asta e.
noi l-am scos si pe ploaie . cand ploua mai tare ne-am bagat sub un balcon, dar asa fain a fost! un aer curatat de picaturile de ploaie...
Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului
cris_mario spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti ce faina opinie are lorex... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
daaaaaa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui linioara
Matei e la polivital din luna a doua, ca pediatra ne-a zis ca ar fi bine sa ii dam vitamine pana la un an. Io o suspectez ca a vrut sa grabeasca icterul prelungit, pe care l-am tratat si cu niste tratamente homeopate (sulphur) care se dadeau cu jumate de ora inainte de masa. Va inchipuiti ce distractie a fost sa il tin jumate de ora flamand dupa ce s-a trezit, nu? De fapt noi functionam dupa zicala "Toate bubele rele in fundul babei mele". La maternitate am reusit sa facem eritem alergic, ne-a zis ca avem un baietel super alergic, inclusiv la caldura. Si dupa ce am ajuns acasa m-am gandit io sa schimb detergentul, am spalat hainulete lui cu persil sensitive... in cateva zile s-a umplut de bubite pe tot corpul. noroc ca ne-am prins repede de la ce e. La vreo luni dupa asta au inceput alte bubite, tot asa, extinse pe tot corpul:((, dar de data asta nu m-am prins de la ce e. pediatra ne-a zis ca ar putea fi pe fond hormonal, culcer ne-a zis ca poate fi de la orice... Acum ne luptam cu recidiva de la ochisori. L-am tratat cu antibiotice la ambii ochi prima oara, a doua oara infectia a aparut numai la ochiul drept si iar i-am administrat unguent in ochi (alta fericire!). Cand am crezut ca am scapat, acum vad ca iar a aparut o secretie galbuie. Ar trebui sa ajung la oftalmolog, dar nu vreau sa ii bage vreun ac in ochi, sa ii desfunde canalele. Asa ca il vanez cu serul fiziologic, mai incerc cu masaj si azi am reusit sa ii picur si putin lapte dintr-un san. Mai e vreo mamica care se lupta cu secretii purulente la ochisori? |
tare rau imi pare sa aud ca ati avut atatea probleme
multa sanatate puiului
tie,mamico,multa putere si rabdare...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
citat din mesajul lui linioara Aseara piticeanu a facut o criza nasoala rau. Il durea burtica si plangea pana nu mai avea aer (ma termina plansul asta asa, ca eu am astm si cand il vad ca nu mai respira, ma iau fiorii). L-am trimis pe sot la farmacie sa cumpere Protectis, un alt gen de tratament pt colici - ii dau 100 milioane de bacterii saprofite in 5 picaturi! Sper sa isi faca efectul. Pediatra a zis ca e ok sa ii dau, dar parca tot ma strange in spate ideea de a-i da bacterii A mai folosit cineva Protectis? |
nu am folosit,si sincer nicic nu am auzit
multa sanatate sa treaca toate problemele
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui bubu_bu si eu vreau la intalneala cu voiiiifac cateva ore bunesi cunu ma incumet singuraaaa fetele din afara bucurestiului noi cum ne intalnim cu fetele celalte???? poze |
prin web.................sau asa virtual.........ca yo nu am sa fac 900 de km...ca nu am cum,............
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
linioara spune:
citat din mesajul lui lorex
|
Daca nu poti veni tu la bucuresti, vin io la iasi in mai, ca se fac 10 ani de cand am terminat liceul, asa ca putem face si noi o mini-intalneala:))
lorex spune:
citat din mesajul lui cris_mario
daaaaaa Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)