Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario am vazut super poze cu ivan si alexis Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui linioara
Daca nu poti veni tu la bucuresti, vin io la iasi in mai, ca se fac 10 ani de cand am terminat liceul, asa ca putem face si noi o mini-intalneala:)) |
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
lorex spune:
cristies, cris.m, plateea
_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)
linioara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
tare rau imi pare sa aud ca ati avut atatea probleme multa sanatate puiului tie,mamico,multa putere si rabdare... |
Multumim pentru incurajari. Ma consolez cu ideea ca se poate si mai rau si ii multumesc lui Dumnezeu ca e doar atat. Mi-a fost foarte frica sa nu mosteneasca alergiile mele, dar se pare ca temerile s-au adeverit. Acuma imi doresc din tot sufletul sa nu aiba/faca si el astm alergic ca mine, ca e o boala tare naspa si nu cred ca as suporta sa il vad cum se sufoca:((
Eu sper sa nu fie nimic nici la inimioara, ca in sarcina ma speriase tantica de la elias cu inima lui bebe si imi zicea de intrerupere de sarcina, pediatra mi-a zis la o luna ca aude un suflu, dar in luna a doua zicea ca nu il mai aude... poate totusi nu e nimic!
Sa vi-l prezint si pe piticeanu cel zapacit de mami in fiecare zi cu diverse pomezi:)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele multam de cafea decenuela...drum bun sa aveti si distractie placuta la botez...sa iasa bine si pantalonii pana la urma... al3csa of,of...prin multe trebuie voi sa treceti......macar hernia este cu mult mai usoara fatza de ce a avut luptatorul pana acum... andre_lina bine zicea decenuela ... ca daca nu era ea sa te tina de fustita,data trecuta in parc te lua vantul...si mai vrei sa slabesti? despre je...numa' de bine......incerc sa inventez o metoda de slabit mancand cioco si alte prajiturele+cartofi prajiti ... deocamdata nu da rezultate,dar perseverez,ca who knows?...poate-poate cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
ASA1 DA-I BATAIE! PERSEVEREZ CU DRAG ALATURI DE TINE!
de Yannis
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
la multe lunitze!sa cresteti mari si voinici! multumim de tratatie! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
la multe lunite!!!!!!!!!!!!!!!
Poze
mariucasara spune:
citat din mesajul lui cris_mario fetele,haideti sa stabilim si SA NE INTALNIM k planuri am tot facut inca de cand eram gravi cele cu 2 copii ii luati si pe ei la 'marea ieseala' ?? deci....pe 24 nu,ok..... neaaparat in week??? pe 1 mai plecati???dk da,pe 8 mai...e ok???vrea toata lumea?? puteti pe 8 mai ??? unde???,mai la mijloc sa fie ok ptr toata lumea pe mine ma aduce sotul si dk ne vdm in Herastrau,el pana ajunge inapoi in Jilava tre' sa vina sa ma ia dar dk tineti sa fie akl 'intalneala' .... ok,nu am impotrivsc eu ca nebuna:)) astept opinii Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
As veni si eu cu trupa, deci si cu Sara.
E musai sa trimitem taticii acasa? Ca al meu nu poate sa ma lase in Bucuresti si sa plece. Daca nu vor sa auda de scutece, colici, etc, pot sa bea o bere impreuna la o terasa.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel no, ma apuc si eu de abdomene, ca astea se pot face leganand landoul Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
LOL! ce face copilu din om!
Si io tot zic ca ma apuc...mie tot alea clasice de la Cindy Crawford imi plac...faceam exercitiile de pe "caseta" ca era caseta video p vremea aia ...cand aveam io 13 ani si visam sa merg la scoala de ...vorba lui taica-miu "futo-modele"...ce din cauza acelui "futo///" nu m-a lasat vreodata sa-mi urmez calea
Am acum pe laptop filmul cu ex..are si subtitrare in Ro, emare insa dar daca intereseaza p cineva pot incerca sa il incarc pe transfer
de Yannis
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui linioara
Matei e la polivital din luna a doua, ca pediatra ne-a zis ca ar fi bine sa ii dam vitamine pana la un an. Io o suspectez ca a vrut sa grabeasca icterul prelungit, pe care l-am tratat si cu niste tratamente homeopate (sulphur) care se dadeau cu jumate de ora inainte de masa. Va inchipuiti ce distractie a fost sa il tin jumate de ora flamand dupa ce s-a trezit, nu? De fapt noi functionam dupa zicala "Toate bubele rele in fundul babei mele". La maternitate am reusit sa facem eritem alergic, ne-a zis ca avem un baietel super alergic, inclusiv la caldura. Si dupa ce am ajuns acasa m-am gandit io sa schimb detergentul, am spalat hainulete lui cu persil sensitive... in cateva zile s-a umplut de bubite pe tot corpul. noroc ca ne-am prins repede de la ce e. La vreo luni dupa asta au inceput alte bubite, tot asa, extinse pe tot corpul:((, dar de data asta nu m-am prins de la ce e. pediatra ne-a zis ca ar putea fi pe fond hormonal, culcer ne-a zis ca poate fi de la orice... Acum ne luptam cu recidiva de la ochisori. L-am tratat cu antibiotice la ambii ochi prima oara, a doua oara infectia a aparut numai la ochiul drept si iar i-am administrat unguent in ochi (alta fericire!). Cand am crezut ca am scapat, acum vad ca iar a aparut o secretie galbuie. Ar trebui sa ajung la oftalmolog, dar nu vreau sa ii bage vreun ac in ochi, sa ii desfunde canalele. Asa ca il vanez cu serul fiziologic, mai incerc cu masaj si azi am reusit sa ii picur si putin lapte dintr-un san. Mai e vreo mamica care se lupta cu secretii purulente la ochisori? |
ooofffff trebuie sa va fie greuuuuuuuuu!@!!!!!!!!!!!!!!!
sa va ajute doamne doamne sa treceti peste toate..........
Poze
miremia spune:
Neatza fetele!
Iar ati fost harnicute cu scrisul.
Cris_m . Nikole a zis ca nu poate decat in weekend, iar mie cel din 7-8 mai (scuze cris.d, am incurcat zilele) mi se pare foarte ok. Pana atunci mai vad si alte fete care doresc intalneala, iar cele cu treburi poate reusesc sa-si gaseasca loc in program pt intalnire. In legatura cu locatia, mie mi-e indiferent. Cu ora e alta poveste, caci pe micuta mea nu o pot trezi inainte de 12 nicicum.
Mirela fericita de Mara Ioana