Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Miremia, e mai bine cu ghetutele ca isi misca si genunchii, nu numai soldurile, doar ca e mai greu pana se invata cu ele. O sa le poarte 3 luni 23h/24(le dam jos la baita si cand o schimb) si apoi pana la 2 ani numai cand doarme...
Si mie imi vine s-o pap pe Maia cand se alinta la titi, gangure

de Maia Ilinca (29.01.10)

offf...multa sanatate,micuta tare greu trebuie sa-i fie

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

scuze pentru greseli si felicitari crestinilor!

mamica de Maia -Teodora

bn ai revenit!
felicitari,a crescut fff bine Maia

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

daca va plictisiti si nu aveti ce face, aici sunt pozici noi!! mai pe la urma am pus si vreo 2 cu maica mea si sora mai mare!!!! deh eu cea mai neagra cioara pe aici ca na am cu ce ma lauda!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cinste mare de la noi azi: cafelutze, lapticuri, ceiutzuri, sucuri, uischiuri(ptr mamici de LP., si guritze mici restu). de mancare, ce poftiti voi, ca eu ma feresc si de cuvintecare denumesc papa.
facem 3 luni. teoretic, "am scapat" de ...ceva (?), practic, om vedea. suntem mari

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

salumana mami...sa-ti traiasca minunea

pt vointza ta....imi sta pe creier amr-ul tau

in sap asta cand mi-am propus doar apa, paie si bataie...AM PACATUIT....ma simt vinovata

i sarcina n-am mancat dulce.acum am cate o pofta de turbez daca nu iau..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Neata si de la noi...chiaunitze ca Irina a facut febra din cauza vaccinului, nu mult 37,6 dar oricum suficient cat sa fie ea un pic maraita si eu sa ma trezesc din jumate in jumatate de ora sa o verific la frunte. Ma gandesc ca de la Synflorix a facut febra ca am inteles ca asta cam da astfel de reactii.

I-am dat un paracetamol azi dim la 8 ca ma enerva ca se chinuia...acum doarme rapusa draga de ea...

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

la multe lunite andrei,iris ema si edoard
la multi ani analessya13
multumim de tratatie cris.dogarel

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetelor aveti un spor la scris.....Noi am fost si la dr de fam.si acum e bine mi-a zis sa nu am mai mult de 21 grade in casa si 24-25 la baie.Asti azi au avut calorif oprite dar acum pe seara le-au dat drumu si iar va sari de 22-23 temp. in camera ce sa fac? Sa las usa dintre camere deschisa?dar i-am facut si baita ca saraca mirosea numai a medicamente si era nespalata de miercuri ca daca joi am avut probleme cu ea mi-a fost frica sa-i mai fac baie si de vineri internate in spital unde sa o spal?Mi-e tare frica acuma cu temp asta.Eu ii dau un body si o salopeta sau costumas pe ea in casa cu botosei manusi si acciulita e prea subtire imbracata?si in pat o invelesc cu o paturica, sewara asta o las cu o patura mai grosuta ca fiin spalata eu siu..., am o frica in mine din cauza racelii.Am fost in priza desi imi cad ochii in gura, am clcat spalat de ale ei si intins, acum spal de ale mele din spital cred ca o sa acd lata.AAA am uitat mi-a zis ca dac nu se satura dar numai dupa san sa-i dau completare.Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

1.In primul rand mi se pare ca o imbraci cam gros. Eu il tin cu un body si o pereche de pantalonasi si fara caliulita si manusi.
2.In al doilea rand LP e valabil 2 ore de cand il faci .. eu i-am mai dat asa si nu am avut probleme cu el

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

ce faceti iubitele mele parasite? de mine! rusine sa-mi fie!!!!. am reusit sa citesc cate ceva ...asa macar sa am habar despre ce s-a mai povestit, si sa aud cum va laudatii bebelusii vostri papaciosi sau nu...dupa caz.
multumesc cris.mario ca mi-ai scris ca intreaba fetele de mine, ca altfel nu intram nici azi pe forum.
multumesc miremia, lorex...si tuturor celor care mi-au simtit lipsa.

despre noi:
am fost la tara ca am dat pastile...o gramada de oaspeti la masa.50 pers in 2 zile,
in we asta ziua surorii mele, am fost si sambata cu gaska, am stat 4 ore.i-a dat mama lp, apoi noaptea am facut balta in pat, si am fost si duminica cu batranii.sunt mamica singura pana vine tati si sunt si favorizata

umblu de nebuna cu certif de nastere, ca ne lipsesc ceva acte trebuie sa-mi schimb permis de conducere, ca sunt tot pe numele de fata.
am fost la pediatra si aveam in 7 apr 5640kg de la 3140la nastere...cica e prea durduliu...si il mai lasam o luna asa apoi vedem ce facem.Repet ii dau numai san, i-am dat in 2 seri lp ,deci o masa/seara,cand o taiam de acasa sa ma mai simt si eu libera , cu gaska si cu fetele la o poveste.ii dau vigantol 3 pic, in rest papa si somn,gangurit,rade fara glas de fiecare data cand ma vede, e cu gura pana la urechi,pumnul in gurita toata ziua, suzeta nu o prea luam si cam atat momentan...va mai zic eu daca am avem ceva noutati.

tati vine joi...plecam la parastasul de 6 saptamani la el in HD, apoi mai stam o sapt ca sa isi faca C.I. de cj, pasaport , si o gramada de imputerniciri pt David.(pasaport,si sa pot iesi cu el din tara),vine ziua lui in 16,avem o masa ptr botez in 24, ca paranghelie nu putem face. si apoi in 26 el pleaca si ne lasa aici pana iasa certif lui de nastere. bun....eu am fost la derma...aveam fata ffff uscata ,mii se cojea efectiv in zona t, mi-a dat o crema de 19 lei sa ma dau 2 zile 1-0-1, inca 2 zile 1-0-0....si a trecut ca prin minune,am o fata atat de fina acum,hidratata,etc... dupa ce eu am luat toate cremele posibile si imposibile din farmacii si din magazine, ma dadeam o data pe fata si ba ma roseam, ba ma ustura, ba ma manca. si dupa ce am fost alt dr care in 3 consultatii nu mi-a gasit crema buna.+ mai am o buba pe nas care se pare a fi cancer cutaden, acum astept rezultatul de la biopsie si in functie de asta ma opereaza sau nu. cica trebuie operata ca se tot extinde...mai ales ca am toate ingredientele, peste 25 de ani, roscata, cu tenul deschis, cu pistrui
aaa si mai trebuie sa ma duc sa imi fac controlul de 6 sapt ca inca nu am ajuns la gine.

va pup si ne mai cititm mai tarziu

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

super blogul
imi pare rau de probleme/parastas
sper sa nu fie nevoie de operatie

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si pupici la toate mamicile de pufuleti

Noi ne-am intors aseara cu peripetii , bagaj pierdut etc

acum am deschis calcu si primu lucru a fost sa incerc sa downloadez filmuletzu lui Criesies ca din Grecia pe calcu ala d acolo nu a mers si...
serios..
plang cu lacrimi de crocodil...pozele, muzica...mi-am amintit de cum am asteptat fiecare pufulete pe rand, fiecare poza, fiecare poveste, zilele cu zapada... si nu sunt genu usor de impresionat...deloc..si nici prea plangacioasa nu-s...decat la necaz nu asa de emotie

CRISTIES

toti pupicii si florile din lume ptr tine!!!!

Merciii pentru munca depusa, extraordinar colajul, imi cer scuze de intarziere dar abia acum am putut vedea

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ioana, ti-au raspuns fetele, si eu sunt de parere ca e prea imbracata, trebuie permanent s-o verifici daca transpira si s-o dezbraci-dezvelesti. Ai intrebat daca sa deschizi usa la camera, semn ca nu e aceeasi temperatura peste tot in casa... daca ai putea sa rezolvi sa ai temperatura constanta (chiar daca mai mica de 22 de grade) va fi mai bine.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput