Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 16
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza si pupici la toate mamicile de pufuleti Noi ne-am intors aseara cu peripetii , bagaj pierdut etc acum am deschis calcu si primu lucru a fost sa incerc sa downloadez filmuletzu lui Criesies ca din Grecia pe calcu ala d acolo nu a mers si... serios.. plang cu lacrimi de crocodil...pozele, muzica...mi-am amintit de cum am asteptat fiecare pufulete pe rand, fiecare poza, fiecare poveste, zilele cu zapada... si nu sunt genu usor de impresionat...deloc..si nici prea plangacioasa nu-s...decat la necaz nu asa de emotie CRISTIES toti pupicii si florile din lume ptr tine!!!! Merciii pentru munca depusa, extraordinar colajul, imi cer scuze de intarziere dar abia acum am putut vedea de Yannis |
Bine ati revenit!!!
Ma bucur ca ti-a placut colajul desi nu trebuia sa . Promit ca la un an fac unul mai amuzant...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cristies spune:
Decenuela, cica dupa botez copiii se fac mai buni, dorm toata noaptea, nu mai plang asa mult...
Al meu nu crede in , in ultimile seri am avut adevarate concerte de urlete neconsolabile... si tot se trezeste noaptea (ce-i drept o singura data, dar tot asa era si pana acum).
_
Cresc
haircut spune:
Neata!!! pentru bebici si mamici
Noi am avut o super noapte, dupa plansetele de aseara dupa baita cand am pus ghetutele a adormit lemn vreo ora, apoi treaza de la 22,30 pana la 23,30, i-am mai dat papa si a dormit pana la 7,30 trai nene...la 6 m-am trezit disperata ca nu stiam ce-i cu mine dupa atata somn
Recuperez si eu si revin...
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui Vi4i daca va plictisiti si nu aveti ce face, aici sunt pozici noi!! mai pe la urma am pus si vreo 2 cu maica mea si sora mai mare!!!! deh eu cea mai neagra cioara pe aici ca na am cu ce ma lauda!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Sunteti superbe toate clar trebuie sa faci si o fetita...
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
Mai fetelor, ce firma produce carucioarele alea pe care scrie Jeep?
_
Cresc
alexutzzza spune:
eu sunt la recuperat...
admir poze
evyme ce pletossss e pufuleteleeeeee! ce tare e poza cu picioarele de tati si bebeeee!!! si sta p burtik linistit..al meu nu vrea...caraie maraie, facem gimnastica si pus p burtica zilnica da nu prea mult ca nu ii place...
Felicitari ptr stelute
ayanna felicitari ptr salata, arata suuuper, si tu esti o mamica tare frumusica si sexy
si sa multumesc si io ptr galerie suport si felicitari ptr stelutele mele...va multzu!!!!
de Yannis
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Buna seara fetele NE-au venit si noua in sfarsit pozele de la fotograf asa ca in curand le vom pune si pe blog. Azi sunt tare mandra. Mi-a spus Teo primul "ma-ma". MAi exact "vorbea" cu tati cand a venit de la lucru si printre gg, ghi, ga am auzit si un "ma-ma". Eu am crezut ca mi se pare si l-am intrebat pe sot ce a zis copilul la care el "Mama a zis". De atunci il tot mai aud cum incearca dar ii iese un mea-mea Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Noi am intrat in posesia pozelor de la botez asa ca vi le lasam spre documentare pe blog. Le gasiti aici Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
wow!!! cate poze
SUPERBE
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Noi am intrat in posesia pozelor de la botez asa ca vi le lasam spre documentare pe blog. Le gasiti aici Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
o fiesta ca la carte, ce sa mai????super fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sunt invidioasa pe sanii tai, ca ai acolo papa mult pentru teo, si e mai dolofan decat Ivan, dar tot mai seamana fratii de cruce:D
sanii mei is nici 5% din ai tai......ioiiiiiiiiiiii
na lasa ca bine ca ai laptic...........si creste frumosul de teo maer!!!!!!!!!!!
fix asa plange ca Ivan
eu nu stiu de unde si-u gasit feciorii astia doi sa semene
ochii nu mai sunt la fel, in rest......
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
cris_mario spune:
la multe lunite IRIS,EDOARD,ANDREI
LA MULTI ANI ANALESIA
o printesa grabita...