Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
myky791 spune:
pentru miruna.
am intrat intro fuga sa va salut
imi pare rau pt miruna multa sanatate si multa putere mamicii
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
al3csa spune:
Buun si acum buna dimineata ca nu am mai apucat. M-am bagat direct la recuperat
Yannis nu a mai luat nici un gram de la vaccin nu stiu ce sa-i mai fac. Papa f bine nu vomita nu se simte rau din contra e f activ. Nu doarme deloc ziua. DELOC!!! Se trezeste cam acum (acum spre ex are ochii deschisi) si mai adorme dupa baita .. Hai sa zic poate mai adoarme pana pe la vreo 11 asa si gata. Nu te mai intelegi cu el. Nu plange dar vrea toata atentia mea. Nu pot sa ma duc nici pana la baie .. Dragul de el a luat in 3 sapt 1kg de aia nu ma impacientez asa de tare pt ca targetul a fost atins . Sa vedem miercuri la dr ca mergem la cantarit si masurat.
de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
al3csa spune:
Am mai pus si noi niste pozici
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Noi de vreo saptamana am scapat de durerile de burtica. Adica mai are asa un episod pe zi dar nu ca la inceput. Se vede f clar ca trage si base f usor, aerul iese imediat dupa masa si muult. Mi-a fost si frica sa zic ceva ca daca o luam de la capat ...
Sunt inebunita dupa el la cat e de pufos si cum rade cu toata gura (ca aici). Gangureste toata ziua si se enerveaza la culme ca nu poate sa-si nimereasca tot timpul guritza cu pumnisorul. Daca il prinde il suge cu atata putere de ma topesc .
De dormit doarme f bine noaptea. Se trezeste de 2-4 ori si se culca mereu la loc. E f cumintel cand nu-l supara nimic si se uita la ce fac eu fara sa ma deranjeze de nici nu zic ca am copil in casa .
Nu mai plange afara decat rareori si f putin (noi aveam show de show can ieseam din casa). Ii ridic putin carutul sa vada si el cate ceva si e f incantant.
Suzeta nu a vrut cand i-am dat odata si nu am mai incercat. Nu e inca la stadiul sa-si gaseasca singur degetul mare dar va urma.
Sunt f f fericita ca ii am si pentru ca Andreea nu prea ma mai lasa sa o pup, il cam albesc pe el. Cat o mai tine ...
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Andre_lina spune:
BUNA DIMINEATA!
inca mai am de recuperat!
ce-am mai alergat sa platesc impozite sa inchid situatii cu o gars pe care o aveam inchiriata anul trecut, crezand ca va contribui la indemnizatie... dar am inteles ca nu, mi-a dat decenuela citat din mesaj de aici... deci o las moale cu treaba asta.
mai am de adunat o adeverinta, azi, si maine depun dosarul de indemnizatie!
revin!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Am mai pus si noi niste pozici de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
Ce a crescut
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
Andre_lina spune:
LUMEEEEE LUMEEEE a avut loc ANCHETA SOCIALA IN SECTORUL CARE ESTE!
a venit o intzepata de la primarie sa VERIFICE CONDITIILE DE TRAI ALE PATRIOTULUI cetatean de sector 5, care este, sa vada daca este la domiciliul declarat si in ce coliba doarme si creste...
dupa ce a intrat in curte unde se temea ca o papa rotweillerul si gashca de latraretze...si mai apoi cand a pasit in "coliba" s-a mai relaxat, i-a venit zambetul pe buze...
a constatat ea ca patriotul e in siguranta si am indraznit sa o intreb.. DE CE NUMAI LA NOI?! IN SECTORUL CARE ESTE, ESTE CU ANCHETA?
Si raspunsul a fost care ERA.. ca in sectorul de vis se declara fals la primarie, buletine pe alte adrese, unde se gasesc case amarate si murdare, pentru a primi ajutoare sociale, dupa care, familia care este se muta la palat.. si mai fac 2-3-4, ca e bune ajutoarele de la stat...
asa ca peste 10 zile sa sun sa vad daca e gata o adev, sa merg sa o iau, si apoi sa merg la starea civila sa iau livretul de familie, si abia cu toate astea inapoi la primarie sa depun dosarul, intre timp expira negatia, si mai trag o fuga si pana la sect 1 pt vizare!!!
de vis, cum v-am zis!
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
al3csa spune:
citat din mesajul lui Andre_lina LUMEEEEE LUMEEEE a avut loc ANCHETA SOCIALA IN SECTORUL CARE ESTE! a venit o intzepata de la primarie sa VERIFICE CONDITIILE DE TRAI ALE PATRIOTULUI cetatean de sector 5, care este, sa vada daca este la domiciliul declarat si in ce coliba doarme si creste... dupa ce a intrat in curte unde se temea ca o papa rotweillerul si gashca de latraretze...si mai apoi cand a pasit in "coliba" s-a mai relaxat, i-a venit zambetul pe buze... a constatat ea ca patriotul e in siguranta si am indraznit sa o intreb.. DE CE NUMAI LA NOI?! IN SECTORUL CARE ESTE, ESTE CU ANCHETA? Si raspunsul a fost care ERA.. ca in sectorul de vis se declara fals la primarie, buletine pe alte adrese, unde se gasesc case amarate si murdare, pentru a primi ajutoare sociale, dupa care, familia care este se muta la palat.. si mai fac 2-3-4, ca e bune ajutoarele de la stat... asa ca peste 10 zile sa sun sa vad daca e gata o adev, sa merg sa o iau, si apoi sa merg la starea civila sa iau livretul de familie, si abia cu toate astea inapoi la primarie sa depun dosarul, intre timp expira negatia, si mai trag o fuga si pana la sect 1 pt vizare!!! de vis, cum v-am zis! Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
ce m-am distrat. Bine ca eu nu am mutatia in sectorul care este Sunt mandra cetateana de sector 3 Desi trebuie sa suport sectorul de vis
Poze
Povestea nasterii
cris_mario spune:
citat din mesajul lui al3csa Am mai pus si noi niste pozici de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
e tare scump,alea in kre dormiti impreuna sunt superbe
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui xela_07 Buna dimineata! Noi de vreo saptamana am scapat de durerile de burtica. Adica mai are asa un episod pe zi dar nu ca la inceput. Se vede f clar ca trage si base f usor, aerul iese imediat dupa masa si muult. Mi-a fost si frica sa zic ceva ca daca o luam de la capat ... Sunt inebunita dupa el la cat e de pufos si cum rade cu toata gura (ca aici). Gangureste toata ziua si se enerveaza la culme ca nu poate sa-si nimereasca tot timpul guritza cu pumnisorul. Daca il prinde il suge cu atata putere de ma topesc . De dormit doarme f bine noaptea. Se trezeste de 2-4 ori si se culca mereu la loc. E f cumintel cand nu-l supara nimic si se uita la ce fac eu fara sa ma deranjeze de nici nu zic ca am copil in casa . Nu mai plange afara decat rareori si f putin (noi aveam show de show can ieseam din casa). Ii ridic putin carutul sa vada si el cate ceva si e f incantant. Suzeta nu a vrut cand i-am dat odata si nu am mai incercat. Nu e inca la stadiul sa-si gaseasca singur degetul mare dar va urma. Sunt f f fericita ca ii am si pentru ca Andreea nu prea ma mai lasa sa o pup, il cam albesc pe el. Cat o mai tine ... Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
felicitari
e superba poza in kre rade
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...