Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

BUNA DIMINEATA!

inca mai am de recuperat!

ce-am mai alergat sa platesc impozite sa inchid situatii cu o gars pe care o aveam inchiriata anul trecut, crezand ca va contribui la indemnizatie... dar am inteles ca nu, mi-a dat decenuela citat din mesaj de aici... deci o las moale cu treaba asta.
mai am de adunat o adeverinta, azi, si maine depun dosarul de indemnizatie!

revin!

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

dar de ce il depui asa tarziu?eu l-am depun de o sapt jumate si tu ai nascut in dec?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

despre noi:

1. muntele arata f bine in poze ... deci alta invitatie aruncata in vant ca nu costa nimic
2. am reusit sa imi cumpar 3 piese vestimentare f frumoase si la moda... mi-a mai ridicat moralul
3. azi vreau sa merg la vaccin cu tudor, dar am o intrebare: vaccinul de 2 luni i l-am facut la 3 luni, din cauza icterului. intrebarea este, decalam toata schema de vaccinuri cu o luna sau nu?
4. nu pot trai fara dulciuri
5. am burta
6. imi cade parul
7. daca vremea e frumoasa, vineri zbor la bunici la focsani, asa sa ma ajute Dumnezeu!

MA ROG PENTRU MIRUNA, SI PENTRU PARINTII EI, SA IA DECIZIA CEA MAI BUNA, sa vina la bucuresti unde sunt mai multe optiuni.

Nu stiu care e situatia lor materiala, dar putem afla prin lorex, daca putem ajuta sa punem fiecare cate ceva intr-un cont, pentru deplasarea la bucuresti eventual, tratament, operatie.

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:

LUMEEEEE LUMEEEE a avut loc ANCHETA SOCIALA IN SECTORUL CARE ESTE!

a venit o intzepata de la primarie sa VERIFICE CONDITIILE DE TRAI ALE PATRIOTULUI cetatean de sector 5, care este, sa vada daca este la domiciliul declarat si in ce coliba doarme si creste...

dupa ce a intrat in curte unde se temea ca o papa rotweillerul si gashca de latraretze...si mai apoi cand a pasit in "coliba" s-a mai relaxat, i-a venit zambetul pe buze...

a constatat ea ca patriotul e in siguranta si am indraznit sa o intreb.. DE CE NUMAI LA NOI?! IN SECTORUL CARE ESTE, ESTE CU ANCHETA?

Si raspunsul a fost care ERA.. ca in sectorul de vis se declara fals la primarie, buletine pe alte adrese, unde se gasesc case amarate si murdare, pentru a primi ajutoare sociale, dupa care, familia care este se muta la palat.. si mai fac 2-3-4, ca e bune ajutoarele de la stat...

asa ca peste 10 zile sa sun sa vad daca e gata o adev, sa merg sa o iau, si apoi sa merg la starea civila sa iau livretul de familie, si abia cu toate astea inapoi la primarie sa depun dosarul, intre timp expira negatia, si mai trag o fuga si pana la sect 1 pt vizare!!!

de vis, cum v-am zis!

poze - Viata de Patriot

ce m-am distrat. Bine ca eu nu am mutatia in sectorul care este Sunt mandra cetateana de sector 3 Desi trebuie sa suport sectorul de vis

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

intzeleapta miscare!

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

BUNA DIMINEATA!

ce-am mai alergat sa platesc impozite sa inchid situatii cu o gars pe care o aveam inchiriata anul trecut, crezand ca va contribui la indemnizatie... dar am inteles ca nu, mi-a dat decenuela citat din mesaj de aici... deci o las moale cu treaba asta.

revin!

poze - Viata de Patriot

dar de ce il depui asa tarziu?eu l-am depun de o sapt jumate si tu ai nascut in dec?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

termenul este de 60 de zile de la data terminarii concediului de maternitate, adica de la 15 martie in cazul meu.

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Citat:

LUMEEEEE LUMEEEE a avut loc ANCHETA SOCIALA IN SECTORUL CARE ESTE!

a venit o intzepata de la primarie sa VERIFICE CONDITIILE DE TRAI ALE PATRIOTULUI cetatean de sector 5, care este, sa vada daca este la domiciliul declarat si in ce coliba doarme si creste...

dupa ce a intrat in curte unde se temea ca o papa rotweillerul si gashca de latraretze...si mai apoi cand a pasit in "coliba" s-a mai relaxat, i-a venit zambetul pe buze...

a constatat ea ca patriotul e in siguranta si am indraznit sa o intreb.. DE CE NUMAI LA NOI?! IN SECTORUL CARE ESTE, ESTE CU ANCHETA?

Si raspunsul a fost care ERA.. ca in sectorul de vis se declara fals la primarie, buletine pe alte adrese, unde se gasesc case amarate si murdare, pentru a primi ajutoare sociale, dupa care, familia care este se muta la palat.. si mai fac 2-3-4, ca e bune ajutoarele de la stat...

asa ca peste 10 zile sa sun sa vad daca e gata o adev, sa merg sa o iau, si apoi sa merg la starea civila sa iau livretul de familie, si abia cu toate astea inapoi la primarie sa depun dosarul, intre timp expira negatia, si mai trag o fuga si pana la sect 1 pt vizare!!!

de vis, cum v-am zis!

poze - Viata de Patriot

super tare explicatia,care este

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

BUNA DIMINEATA!

revin!

poze - Viata de Patriot

o printesa grabita...

termenul este de 60 de zile de la data terminarii concediului de maternitate, adica de la 15 martie in cazul meu.

poze - Viata de Patriot

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

despre noi:

1. muntele arata f bine in poze ... deci alta invitatie aruncata in vant ca nu costa nimic
2. am reusit sa imi cumpar 3 piese vestimentare f frumoase si la moda... mi-a mai ridicat moralul
3. azi vreau sa merg la vaccin cu tudor, dar am o intrebare: vaccinul de 2 luni i l-am facut la 3 luni, din cauza icterului. intrebarea este, decalam toata schema de vaccinuri cu o luna sau nu?
4. nu pot trai fara dulciuri
5. am burta
6. imi cade parul
7. daca vremea e frumoasa, vineri zbor la bunici la focsani, asa sa ma ajute Dumnezeu!

MA ROG PENTRU MIRUNA, SI PENTRU PARINTII EI, SA IA DECIZIA CEA MAI BUNA, sa vina la bucuresti unde sunt mai multe optiuni.

Nu stiu care e situatia lor materiala, dar putem afla prin lorex, daca putem ajuta sa punem fiecare cate ceva intr-un cont, pentru deplasarea la bucuresti eventual, tratament, operatie.

poze - Viata de Patriot

si eu sunt de acord,orice ajutor ar fi binevenit
felicitari ptr haine/achizitii...si eu am burta,si mie imi cade parul,vreau si eu la munte si am si eu neamuri la focsani

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am o dilema.
Daca am o carie si eu inca alaptez, ce fac cu ea?
CA ma doare maseaua.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Am fost si eu in situatia asta.Am fost la dentist, mi-am rezolvat caria si primul lapte l-am aruncat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul?

Eu il tzin maxim 1 ora la temperatura camerei si daca ramane restul il arunc. Dar daca mi-l refuza din varii motive il bag la frigider unde e ok timp de 12 ore. Laptele de mama muls rezista 4 ore la temperatura camerei si 24 de ore la frigider.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Citisem ca laptele de mama rezista la temp camerei 4 ore iar la frigi 5 zile.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Noi tocmai am venit de la dr pediatru. Ne-am vaccinat cu tetraxim si hepavax. Avem 5900grame si 60cm. Si.... de luna viitoare "incepem sa-i dam suc de mere" Desi e alaptat exclusiv la san Asta s-o creada ea, ca-i dau eu copilului meu suc de mere de la 3 luni... AAAA, si i-am spus ca seara dupa ora 19.00 bebe papa din ora-n ora, si a zis ca sa nu-i mai dau san inainte de doua ore de la masa precedenta, sa-i dau ceai, ca lui de fapt nu-i este foame, ca face asa de la colici, si ca probabil ca nu trage lapte din san. Dar eu m-am muls si i-am dat din bibe si papa cel putin 100ml lapte la fiecare masa, cred ca daca ar fi satul n-ar manca atat de mult, nu? Evident ca n-am avut cu cine sa ma inteleg... Nu cred ca o sa ma mai vada la fata; o sa caut alt pediatru, dar nu stiu incotro s-o iau... Astept sugestii ( eu stau in Militari, dar e ok si daca are cabinet in dr. Taberei, ca ajung repede)

Dupa ce pap si eu ma bag la citit din urma, ca am ceva de recuperat...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput