Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 19
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel cinste mare de la noi azi: cafelutze, lapticuri, ceiutzuri, sucuri, uischiuri(ptr mamici de LP., si guritze mici restu). de mancare, ce poftiti voi, ca eu ma feresc si de cuvintecare denumesc papa. facem 3 luni. teoretic, "am scapat" de ...ceva (?), practic, om vedea. suntem mari Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
la multe lunite lui ema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
doamne da sa scapati, desi ivan al meu mi-a tras aseara o criza de plans neconsolabil ca nu mai stiam ce sa ii fac
asa nu a mai urlat de cand ii.......................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
analessya13 spune:
Fetele multumim din suflet pentru urari, sunteti tare scumpele.
Eu va citesc pe diagonala, sunt tare prinsa cu treaba si cu 2 copilasi, acum ca e cald suntem mai mult in parc, iar cand ajungem acasa treaba treaba si iar treaba.
Va pupacesc pe toate si pe toti pufuletii.
Avem si noi sapt viitoare vaccin.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui evyme Noi tocmai am venit de la dr pediatru. Ne-am vaccinat cu tetraxim si hepavax. Avem 5900grame si 60cm. Si.... de luna viitoare "incepem sa-i dam suc de mere" Desi e alaptat exclusiv la san Asta s-o creada ea, ca-i dau eu copilului meu suc de mere de la 3 luni... AAAA, si i-am spus ca seara dupa ora 19.00 bebe papa din ora-n ora, si a zis ca sa nu-i mai dau san inainte de doua ore de la masa precedenta, sa-i dau ceai, ca lui de fapt nu-i este foame, ca face asa de la colici, si ca probabil ca nu trage lapte din san. Dar eu m-am muls si i-am dat din bibe si papa cel putin 100ml lapte la fiecare masa, cred ca daca ar fi satul n-ar manca atat de mult, nu? Evident ca n-am avut cu cine sa ma inteleg... Nu cred ca o sa ma mai vada la fata; o sa caut alt pediatru, dar nu stiu incotro s-o iau... Astept sugestii ( eu stau in Militari, dar e ok si daca are cabinet in dr. Taberei, ca ajung repede) Dupa ce pap si eu ma bag la citit din urma, ca am ceva de recuperat... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
bb a crescut super bine,adica pustiu' si papa asa probabil ptr ca are un puseu de crestere,ma bucur enorm knu bagi in seama ceea ce ti-a spus si k nu mai calci pe akl
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui analessya13 Fetele multumim din suflet pentru urari, sunteti tare scumpele. Eu va citesc pe diagonala, sunt tare prinsa cu treaba si cu 2 copilasi, acum ca e cald suntem mai mult in parc, iar cand ajungem acasa treaba treaba si iar treaba. Va pupacesc pe toate si pe toti pufuletii. Avem si noi sapt viitoare vaccin. Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007 Doamne ajuta! http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02# |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
o fiesta ca la carte, ce sa mai????super fain!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sunt invidioasa pe sanii tai, ca ai acolo papa mult pentru teo, si e mai dolofan decat Ivan, dar tot mai seamana fratii de cruce:D sanii mei is nici 5% din ai tai......ioiiiiiiiiiiii na lasa ca bine ca ai laptic...........si creste frumosul de teo maer!!!!!!!!!!! fix asa plange ca Ivan eu nu stiu de unde si-u gasit feciorii astia doi sa semene ochii nu mai sunt la fel, in rest...... Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
off sanii astia. Eu imi doresc sa-i operez. Ma doare spatele de la ei.
Ruxita spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Andre_lina
termenul este de 60 de zile de la data terminarii concediului de maternitate, adica de la 15 martie in cazul meu. Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
eu am nascut pe 21.01 si ultima zi de concediu postnatal a fost 4 martie - nu iese socoteala cu termenul tau de 15 martie... am depus dosarul in 8 martie (am inceput sa-l pregatesc inca de la sf. lui februarie) si banii promisi sunt intre 10-25 mai, cel mai probabil iunie... sigur ai calculat bine termenele? 60 de zile de la terminarea concediului postnatal (care in cazul tau e 31 ian) si asta ar insemna lunile februarie si martie (28+31=59)... ???
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
catalutza81 spune:
Fetele am nevoie de ajutor. Vreau si eu text pentru invitatia de botez si sunt total antitalent la compus, ma ajutati si pe mine cu idei?
Catalutza mami de Irina
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Noi am intrat in posesia pozelor de la botez asa ca vi le lasam spre documentare pe blog. Le gasiti aici Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
de cate ori am vrut sa ma uit la pozele voastre n-am putut si am renuntat - se deschide o poza, dupa care dau click pe sageata pentru next si se intuneca pagina si nu se mai intampla nimic dupa aia tre sa inchid pagina cu totul, so... ceva nu functioneaza cred, la tine sau la mine...
asta ca sa nu credeti ca nu ma uit la niciun pufuletz, dar nu-mi sta in fire sa ma minunez de lucruri firesti si mai ales sa-mi fac gelos copilu (ma uit la f. multe poze si incerc sa-mi fac o idee despre fiecare personaj si din poze nu doar din scris).
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete