Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Gasesti pe net texte cate vrei. Ai incercat?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

Sincer nici nu mi-a trecut prin cap...caut acum!

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Fetele multumim din suflet pentru urari, sunteti tare scumpele.

Eu va citesc pe diagonala, sunt tare prinsa cu treaba si cu 2 copilasi, acum ca e cald suntem mai mult in parc, iar cand ajungem acasa treaba treaba si iar treaba.

Va pupacesc pe toate si pe toti pufuletii.

Avem si noi sapt viitoare vaccin.

Mami fericita de cocutza Edoardo 13.02.2010 si de Alessandro 3.01.2007

Doamne ajuta!

http://picasaweb.google.com/analessya13/AlbumSenzaTitolo02#

la multi ani draga, am inteles ca azi e ziua ta (?) sa-ti traiasca puiutii si sa dai mai des pe la noi... nu am inteles cum a ramas cu acea competitie de burti si coapse...
apropo de burti acum acum suntem cele mai calificate pentru dansul din buric...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Gasesti pe net texte cate vrei. Ai incercat?

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)
poze

Sincer nici nu mi-a trecut prin cap...caut acum!

Catalutza mami de Irina

eu am vazut ceva texte pe net, f. penibile dealtfel, daca gasesti ceva ok, sa-mi zici te rog si mie (doar de curiozitate ca eu nu m-am complicat cu asa ceva), dar te poti inspira pentru structura textului (cine pe cine invita, cand, unde si de ce).

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Da, nu sunt super faine, dar le poti folosi orientativ.

poze

Mergi la inceput

decenuela, mai am ceva coloana dar nu foarte multa, in sensul ca nu stiu pentru cat timp, mai nou am "inventat" alaptatul din picioare cu pushtiu in brate (ca altfel domnul e distrat si nu vrea sa suga si parca nu nimereste nici tzatza).

l-am pus in balansoar si i-am agatat mai mult jucarii de-asupra si nu inteleg de ce nu vrea sa se joace cu ele, le priveste doar, fara intentia de a le atinge, a schitat si o mica tentativa de a atinge jucaria (un glob de brad de hartie) cu piciorul... ai vostri sunt mai mese la jucarii? abia acum a inceput sa tina jucarii in maina, pana acum i le puteam eu, f. greu cu desfacutul palmei ca o tinea tot timpul pumn inclestat... clar inca nu ne pricepem...

Vreau sa iesim afara cu port-bebe dar nu rezist eu mai mult e o jumatate de ora si mai incolo nici atata ca se face din ce in ce mai barbat (la nastere i-am ursit postul de capitan al nationalei de rugby)...

Caius (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza fetele!
Si daca tot am venit ma apuc si de capitol.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

spor la treaba!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

despre noi:

1. muntele arata f bine in poze ... deci alta invitatie aruncata in vant ca nu costa nimic
2. am reusit sa imi cumpar 3 piese vestimentare f frumoase si la moda... mi-a mai ridicat moralul
3. azi vreau sa merg la vaccin cu tudor, dar am o intrebare: vaccinul de 2 luni i l-am facut la 3 luni, din cauza icterului. intrebarea este, decalam toata schema de vaccinuri cu o luna sau nu?
4. nu pot trai fara dulciuri
5. am burta
6. imi cade parul
7. daca vremea e frumoasa, vineri zbor la bunici la focsani, asa sa ma ajute Dumnezeu!

MA ROG PENTRU MIRUNA, SI PENTRU PARINTII EI, SA IA DECIZIA CEA MAI BUNA, sa vina la bucuresti unde sunt mai multe optiuni.

Nu stiu care e situatia lor materiala, dar putem afla prin lorex, daca putem ajuta sa punem fiecare cate ceva intr-un cont, pentru deplasarea la bucuresti eventual, tratament, operatie.

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

si eu sunt de acord,orice ajutor ar fi binevenit
felicitari ptr haine/achizitii...si eu am burta,si mie imi cade parul,vreau si eu la munte si am si eu neamuri la focsani

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

oooooooooooo cate puncte comune!!!

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Capitolul 31 va asteapta!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

BUNA DIMINEATA!

inca mai am de recuperat!

ce-am mai alergat sa platesc impozite sa inchid situatii cu o gars pe care o aveam inchiriata anul trecut, crezand ca va contribui la indemnizatie... dar am inteles ca nu, mi-a dat decenuela citat din mesaj de aici... deci o las moale cu treaba asta.
mai am de adunat o adeverinta, azi, si maine depun dosarul de indemnizatie!

revin!

poze - Viata de Patriot

dar de ce il depui asa tarziu?eu l-am depun de o sapt jumate si tu ai nascut in dec?

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

termenul este de 60 de zile de la data terminarii concediului de maternitate, adica de la 15 martie in cazul meu.

poze - Viata de Patriot

eu am nascut pe 21.01 si ultima zi de concediu postnatal a fost 4 martie - nu iese socoteala cu termenul tau de 15 martie... am depus dosarul in 8 martie (am inceput sa-l pregatesc inca de la sf. lui februarie) si banii promisi sunt intre 10-25 mai, cel mai probabil iunie... sigur ai calculat bine termenele? 60 de zile de la terminarea concediului postnatal (care in cazul tau e 31 ian) si asta ar insemna lunile februarie si martie (28+31=59)... ???

Caius (21.01.2010)

nu-s 126 de zile? eu am avut 30 inainte de nastere si restul dupa

poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput