Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 14
cristies spune:
Nikole, vrem poze
!
Nu stiu de vaccin... inclin mai mult ca o sa recupereze saptamana viitoare...
Suzy... copilul cu care a fost botezat al meu a fost FOARTE LINISTIT din cauza suzetei... nu se auzea musca in zona lui, in timp ce al meu se miorlaia (fara sa planga, pur si simplu facea zgomot- il acompania pe preot). Dar la un moment dat i-a cazut suzy pe jos (cred ca dupa ce l-a scos din cazan) si nu i-a mai dat-o maica-sa. Sa te tii
, plangea de nu te mai intelegeai cu el si a plans pana au plecat...
Acum nici cu degetul nu cred ca e bine, Gargaritzul baga pumnul sau cate un deget cand i-e foame, cand e suparat trebuie sa fie cineva cu el sa se linisteasca... banuiesc ca daca nu aveam timp sa stau cu el ii dadeam suzy si eu...
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex Tot imi mai aduc aminte cate ceva...sambata m-am apucat de calcat rusinata de gandul ca Cris.M face atatea si eu nimic... Apropo, ce a crescut printesa ta cris! s-a schimbat!! ![]() Azi am fost la pediatra, totul e in regula, am intrebat de ce trebuie sa dau 3 picaturi de vigantol ca toata lumea da cate 2 si a spus ca sigur nu ajung trei pic in stomacel ca el mai scoate cu saliva, mai ramane pe sfarc sau pe bibe, dupa caz! A mai spus ca parintii care-si scot copii asa mici in locuri aglomerate sunt inconstienti (noi tocmai ieri fusem la mall)..veni vorba despre vaccinul TBC si a zis ca abia acum s-a trezit lumea ca e periculos sa duci copilul in locuri aglomerate, de cand nu se mai fabrica acest vaccin! si ca pericolul real nu e TBC care e rar, ci virozele. A mai spus ca Miruna a avut un ghinion fantastic sa faca pneumonie stafilococica, ca e f rara! ![]() Maine ma duc la gine, controlul de la 6 saptamani! a, operatia mea se mai vede o liniuta, roz pe alocuri.Sa-i fac o poza? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
multam de aprecieri

mie mi-a spus sa-i dau tot 2,si atunci knd mai scapa una in plus nu-i dau urmatoarea zi deloc

sa vii cu vesti bune de la dr

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Buna seara fetele NE-au venit si noua in sfarsit pozele de la fotograf asa ca in curand le vom pune si pe blog. Azi sunt tare mandra. Mi-a spus Teo primul "ma-ma". ![]() MAi exact "vorbea" cu tati cand a venit de la lucru si printre gg, ghi, ga am auzit si un "ma-ma". Eu am crezut ca mi se pare si l-am intrebat pe sot ce a zis copilul la care el "Mama a zis". De atunci il tot mai aud cum incearca dar ii iese un mea-mea Blogul lui bebe Teodor ![]() super fain!!!!!!!!!!!!! Blogul lui mami |
Bea
de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

cristies spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel cinste mare de la noi azi: cafelutze, lapticuri, ceiutzuri, sucuri, uischiuri(ptr mamici de LP., si guritze mici restu). de mancare, ce poftiti voi, ca eu ma feresc si de cuvinte facem 3 luni . teoretic, "am scapat" de ...ceva (?), practic, om vedea. suntem mari![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Sa traiti, sa fiti santoase si sa cresteti mari si frumoase!

Multumim de tratatie si de acum aveti liber la Nurofen (eu de ala stiam ca nu e voie sub trei luni
)_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui lorex ia uitati ce www.flickr.com/photos/44547000@N05/4514495427/" target="_blank">ochi are finuta mea! ![]() _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Sagetutza, bine ai revenit! Hai mai des mai draga ca ne lipsesti!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Cresc
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui Vi4i venit de la plimbare,vai ce bine a fost dar cam frigggggg..... cu Roco vorbisem nu demult,si zice ca e totul bine,dar nu mai posteaza aici deoarece zice se cam simte pe din afara!!! Nicole si la mine baiatul luase intr-o saptamana doar 60 de gr dar in schimb in urmatoarea luase 450 gr ![]() ![]() !! deci nu-ti fa griji,recupereaza ea ......![]() 2) si noi suntem dependenti de suzi,si chiar foarte rar e fara ea dar ce sa-i fac daca il linisteste si ii place.... tiocaie si tiocaie de dimineata pana seara si asa imi e draga.... dar si pumnu ii bun...l-a descoperit de cateva zile!!! si le vrea pe amandoua si ce haios e cand incearca sa bage pumnul in gura in timp ce are suzi..... noi tot nu am mai reusit sa vedem colajul ![]() ![]() ![]() plange de nu mai poate,merg sa-i fac laptic,revin.... baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
de ce sa fie pe dinafara???

Andreea
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
CRISTIES, bafta la pasaport. mie mi-l da pe 26, deci...se poate.
si eu o iau p ema cam peste tot din lipsa de filipineza, dar si necesitate: ieri la pasapoarte era o coloratura in curte si niste mirosuuuri si toti fumau....asta e! binenteles ca azi are muci mai multi, okii inlacrimatzi, marait. dar m-am obisnuit: e sensibiloasa, sper sa nu faca des complicatii: dau oscillo, care macar poate fi dat des, ca e a 2 tura luna asta
DECENUELA, hopa sus
, mami, ca prea intzepeniseshi la orizontala
ALICREDO, si eu vreau sa stiu crema
.
vazut poze superbe de vivi, lucia, lorex si nepoata

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 3 kile!![]()
poze
povestea noastra
cristies spune:

Andrei, Edoardo si Analessya!!!!
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Cresc
decenuela spune:
ce-mi mai aduc aminte..
vi4i, alicredu bun venit si va asteptam mai des...
ioana...stiu k ti-e greu mai ales k a plecat sotzul INSA...vei fi surprinsa sa constati cat de puternik esti...cate treburi poti face in 5 min, cat de odihnita esti dupa 3-4 ore de somn, cum dispar toate grijile cand primesti un zambet...cred k fetele pot confirma ce zic io deoarece sunt aspecte pe care doar O MAMA le simte....ink putin sa te obisnuiesti cu viatza de mama..iar noi suntem aici...
lucia f frumu poze
ruxita..7 kg...ioi...te rupe...mai ai coloana mami?
cris mario am de calcat ... nu-mi place...dar trebe...ma gandesc la tine ...sagetutza, larisel ms de rasp....io n-am fc nik...macars-o anunt pe andre lina k ea umbla ink dupa adeverintze pt dosar
alexa n-am vz c-ai fc cofe
cristies...prb sta asa...il iau pe jiji....ne dam in leagan afara 5 min adoarme sihop in carutz..altfel e jale.....si jiji sta in leagan in casa...nu mult dar sta....io sper sa se mai coaca...macar noapta frate sa doarma si el...k tot de 3 ori se trez la papa
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

. teoretic, "am scapat" de ...ceva (?), practic, om vedea. suntem mari
Dionisios-Ionas 03.02.2010