Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nikole, vrem poze!

Nu stiu de vaccin... inclin mai mult ca o sa recupereze saptamana viitoare...

Suzy... copilul cu care a fost botezat al meu a fost FOARTE LINISTIT din cauza suzetei... nu se auzea musca in zona lui, in timp ce al meu se miorlaia (fara sa planga, pur si simplu facea zgomot- il acompania pe preot). Dar la un moment dat i-a cazut suzy pe jos (cred ca dupa ce l-a scos din cazan) si nu i-a mai dat-o maica-sa. Sa te tii , plangea de nu te mai intelegeai cu el si a plans pana au plecat...
Acum nici cu degetul nu cred ca e bine, Gargaritzul baga pumnul sau cate un deget cand i-e foame, cand e suparat trebuie sa fie cineva cu el sa se linisteasca... banuiesc ca daca nu aveam timp sa stau cu el ii dadeam suzy si eu...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Tot imi mai aduc aminte cate ceva...sambata m-am apucat de calcat rusinata de gandul ca Cris.M face atatea si eu nimic...

Apropo, ce a crescut printesa ta cris! s-a schimbat!!

Azi am fost la pediatra, totul e in regula, am intrebat de ce trebuie sa dau 3 picaturi de vigantol ca toata lumea da cate 2 si a spus ca sigur nu ajung trei pic in stomacel ca el mai scoate cu saliva, mai ramane pe sfarc sau pe bibe, dupa caz!

A mai spus ca parintii care-si scot copii asa mici in locuri aglomerate sunt inconstienti (noi tocmai ieri fusem la mall)..veni vorba despre vaccinul TBC si a zis ca abia acum s-a trezit lumea ca e periculos sa duci copilul in locuri aglomerate, de cand nu se mai fabrica acest vaccin! si ca pericolul real nu e TBC care e rar, ci virozele.

A mai spus ca Miruna a avut un ghinion fantastic sa faca pneumonie stafilococica, ca e f rara!

Maine ma duc la gine, controlul de la 6 saptamani! a, operatia mea se mai vede o liniuta, roz pe alocuri.Sa-i fac o poza? in schimb inca ma mai doare putin ...

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

multam de aprecieri
mie mi-a spus sa-i dau tot 2,si atunci knd mai scapa una in plus nu-i dau urmatoarea zi deloc
sa vii cu vesti bune de la dr

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna seara fetele
NE-au venit si noua in sfarsit pozele de la fotograf asa ca in curand le vom pune si pe blog.
Azi sunt tare mandra. Mi-a spus Teo primul "ma-ma".
MAi exact "vorbea" cu tati cand a venit de la lucru si printre gg, ghi, ga am auzit si un "ma-ma".
Eu am crezut ca mi se pare si l-am intrebat pe sot ce a zis copilul la care el "Mama a zis".
De atunci il tot mai aud cum incearca dar ii iese un mea-mea

Blogul lui bebe Teodor

super fain!!!!!!!!!!!!!
Blogul lui mami

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

cinste mare de la noi azi: cafelutze, lapticuri, ceiutzuri, sucuri, uischiuri(ptr mamici de LP., si guritze mici restu). de mancare, ce poftiti voi, ca eu ma feresc si de cuvintecare denumesc papa.
facem 3 luni. teoretic, "am scapat" de ...ceva (?), practic, om vedea. suntem mari

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Sa traiti, sa fiti santoase si sa cresteti mari si frumoase!

Multumim de tratatie si de acum aveti liber la Nurofen (eu de ala stiam ca nu e voie sub trei luni)

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ia uitati ce www.flickr.com/photos/44547000@N05/4514495427/" target="_blank">ochi are finuta mea!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Sagetutza, bine ai revenit! Hai mai des mai draga ca ne lipsesti!

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

venit de la plimbare,vai ce bine a fost dar cam frigggggg.....

cu Roco vorbisem nu demult,si zice ca e totul bine,dar nu mai posteaza aici deoarece zice se cam simte pe din afara!!!

Nicole si la mine baiatul luase intr-o saptamana doar 60 de gr dar in schimb in urmatoarea luase 450 gr!! deci nu-ti fa griji,recupereaza ea ......

2) si noi suntem dependenti de suzi,si chiar foarte rar e fara ea dar ce sa-i fac daca il linisteste si ii place.... tiocaie si tiocaie de dimineata pana seara si asa imi e draga.... dar si pumnu ii bun...l-a descoperit de cateva zile!!! si le vrea pe amandoua si ce haios e cand incearca sa bage pumnul in gura in timp ce are suzi.....

noi tot nu am mai reusit sa vedem colajul

plange de nu mai poate,merg sa-i fac laptic,revin....

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

de ce sa fie pe dinafara???

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRISTIES, bafta la pasaport. mie mi-l da pe 26, deci...se poate.
si eu o iau p ema cam peste tot din lipsa de filipineza, dar si necesitate: ieri la pasapoarte era o coloratura in curte si niste mirosuuuri si toti fumau....asta e! binenteles ca azi are muci mai multi, okii inlacrimatzi, marait. dar m-am obisnuit: e sensibiloasa, sper sa nu faca des complicatii: dau oscillo, care macar poate fi dat des, ca e a 2 tura luna asta

DECENUELA, hopa sus, mami, ca prea intzepeniseshi la orizontala

ALICREDO, si eu vreau sa stiu crema.

vazut poze superbe de vivi, lucia, lorex si nepoata

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Andrei, Edoardo si Analessya!!!!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

ce-mi mai aduc aminte..

vi4i, alicredu bun venit si va asteptam mai des...

ioana...stiu k ti-e greu mai ales k a plecat sotzul INSA...vei fi surprinsa sa constati cat de puternik esti...cate treburi poti face in 5 min, cat de odihnita esti dupa 3-4 ore de somn, cum dispar toate grijile cand primesti un zambet...cred k fetele pot confirma ce zic io deoarece sunt aspecte pe care doar O MAMA le simte....ink putin sa te obisnuiesti cu viatza de mama..iar noi suntem aici...

lucia f frumu poze

ruxita..7 kg...ioi...te rupe...mai ai coloana mami?

cris mario am de calcat ... nu-mi place...dar trebe...ma gandesc la tine ...sagetutza, larisel ms de rasp....io n-am fc nik...macars-o anunt pe andre lina k ea umbla ink dupa adeverintze pt dosar

alexa n-am vz c-ai fc cofe

cristies...prb sta asa...il iau pe jiji....ne dam in leagan afara 5 min adoarme sihop in carutz..altfel e jale.....si jiji sta in leagan in casa...nu mult dar sta....io sper sa se mai coaca...macar noapta frate sa doarma si el...k tot de 3 ori se trez la papa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput