Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neaparat vreau sa va spun cate ceva intai si pe urma, daca apuc, raspund si din urma:

1. Fii-mea a luat in greutate saptamana trecuta fix 90 gr. Nici mai mult, nici mai putin. Mama zice ca e din cauza vaccinului. Ati patit si voi asa?

2. Mi-e teama ca Irina se ataseaza de suzeta. Eu le-am oferit suzeta in mod egal amandorura, dar daca prima a respins-o sistematic si a preferat degetul (intre 2 si 8 luni, pe urma a renuntat singurica), se pare ca sor-sa e altfel. Marturisesc ca ma streseaza nitel ideea, io nu stiu sa cresc copil dependent de suzi. O sa ma intrebati de ce-i dau. Daca o calmeaza... si daca nu vrea sa-si suga degetul... ce sa fac?

3. M-am facut blonda. Sper ca doar la par. Nu prea blonda, dar destul de. Acum probabil o sa-mi cereti poze. Imi fac curaj sa pun niste poze mai noi cu Irina, mie nu stiu daca are cine sa-mi faca. Plus ca nu stiu ce efect va avea noua mea culoare de par asupra consoartei, n-am mai fost asa pana acum niciodata.

Edit ca am mancat o litera (cel putin).

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

1.Da uite ca la asta nu m-am gandit sa fie de la vaccin. Si noi patim la fel sapt asta. Nu a luat deloc si nu stiam de ce. Dar daca tie asa ti-a spus dr asa o fi
2.Si ce are suzeta? Eu vreau sa-l invat cu ea dar nu prea poate sa o tina in guritza Dar sa stii ca e un dop destul de bun mai incolo
3.Sa-ti fie de bine. Si da vrem si noi poze

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Lucia foarte frumosi ati fost la botez. Teodor are niste ochisori superbi..
V-a facut slujba afara? Ce tare!
Despre carie, poti merge la medic si sa spui ca alaptezi. Am impresia ca-ti da cu sprey din ala, nu-ti face injectie...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Vi4i, bine ai revenit!
Sunteti niste frumosi!!!. Buni este asa de tanara.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si d la noi,bine trezite de la 5 jumate ,acum a adormit,e franta

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Alicredo, ma bucur ca ai aparut!

Sper sa treaca perioada asta ametita din viata ta si sa fii santoasa.

David n-a luat prea mult in greutate, nu te nelinisti!

Te asteptam mai des!

_

Cresc

Mergi la inceput

Mariucasara, eu nu arunc cu rosii scumpa... eu am avut perioade in viata mea cand am fumat trei pachete pe zi... chiar daca mai am putin si fac un an de cand n-am mai fumat inca mai cand miroase cineva a guma si tigari...

_

Cresc

Mergi la inceput

ruxita,sa ii fie de bine botezul...lasa k si eu zic (ca si cris.d) ca e mai bn k nu ai facut acasa ptr k te-ai relaxat
decenuela

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

daca va plictisiti si nu aveti ce face, aici sunt pozici noi!! mai pe la urma am pus si vreo 2 cu maica mea si sora mai mare!!!! deh eu cea mai neagra cioara pe aici ca na am cu ce ma lauda!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

Sunteti superbi. Arati extraodrinar Ce vrei sa mai dai jos??? Si mama ta e foarte tanara .. Iar de bebe numai zic

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Neaparat vreau sa va spun cate ceva intai si pe urma, daca apuc, raspund si din urma:

1. Fii-mea a luat in greutate saptamana trecuta fix 90 gr. Nici mai mult, nici mai putin. Mama zice ca e din cauza vaccinului. Ati patit si voi asa?

2. Mi-e teama ca Irina se ataseaza de suzeta. Eu le-am oferit suzeta in mod egal amandorura, dar daca prima a respins-o sistematic si a preferat degetul (intre 2 si 8 luni, pe urma a renuntat singurica), se pare ca sor-sa e altfel. Marturisesc ca ma streseaza nitel ideea, io nu stiu sa cresc copil dependent de suzi. O sa ma intrebati de ce-i dau. Daca o calmeaza... si daca nu vrea sa-si suga degetul... ce sa fac?

3. M-am facut blonda. Sper ca doar la par. Nu prea blonda, dar destul de. Acum probabil o sa-mi cereti poze. Imi fac curaj sa pun niste poze mai noi cu Irina, mie nu stiu daca are cine sa-mi faca. Plus ca nu stiu ce efect va avea noua mea culoare de par asupra consoartei, n-am mai fost asa pana acum niciodata.

Edit ca am mancat o litera (cel putin).

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

1 nu am patit,dar inca nu te ingrijora,vezi la sf lunii cum e
2 Mario a stat cu suzeta fff mult timp,trebuie sa ai grija sa o fierbi mereu k se umple de scame de peste tot.in schimb printesa nu o vrea
3 Abia astept pozele
4 felicitari!

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cinste mare de la noi azi: cafelutze, lapticuri, ceiutzuri, sucuri, uischiuri(ptr mamici de LP., si guritze mici restu). de mancare, ce poftiti voi, ca eu ma feresc si de cuvintecare denumesc papa.
facem 3 luni. teoretic, "am scapat" de ...ceva (?), practic, om vedea. suntem mari

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput