Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 12
ale1212xa spune:
am citit tot, nu am retinut nimic
multumim de aprecieri fetele
ne si noi pentru Miruna sa se faca repejor bine....si pentru parinti o sa le dea DD putere sa treaca peste toate necazurile...o sa fie bine, o sa vedeti
in rest, am retinut subiectul tigari...nu pot comenta ca nu am fost fumatoare, in schimb lui tati ii vine greu sa nu isi aprinda tigara oricand si oriunde
botez...facem si noi pe 15 mai impreuna cu nunta(cununia religioasa)...avem deja emotii...ieri am impartit invitatiile...
vazut poze care mai de care mai frumoase
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
ale1212xa spune:
aha, mai era subiectul LP...mie mi s-a spus ca il pot tine de la o masa la alta la temperatura camerei...bine...daca mai ramane putin arunc si eu...dar noapte de exemplu...pe la 12-1 fac un bibe pe care il iau in pat cu mine si il dau cand se trezeste...3-4-5 ca sa nu se puna pe plans prea rau asa de matinal...cum scasneste top bibi in gura
pozele noastre
ale1212xa spune:
ma duc sa mai fac un pic de ca vad ca bantui singura pe aici
pozele noastre
decenuela spune:
hm...n-a fc nimeni cafelutza???????????/
TREZIREA
CAFEAUA E FIERBINETEEEEEEEEEEE....1-2 cata aveti nevoie, cu laptic...cu un fursesc....
noi suntem la bondareala in fatza tv...
ieri a descoperit ca nu doar se poate intoarce stanga dreapta ci,..daca este tinut de manutze se poate ridica in fund de unde poate privi muuult mai bine. asa ca acu....vrea tot timpul asta si plange cand il las jos...dar are doar 3 lunisi-un pic...
tre sa recuperez cateva pagini
m-am tot gandit la miruna...doamne acum percep totul altfel....ce suparare tre sa fie in sufletul parintilor...doamne ajuta sa se faca bine...poate totusi ajunge in buc....daca reuseste io zic ca se rezolva
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....
cris.dogarel spune:
Dar tati poate veni la orice ora de la munca?mereu aud ca va duce cu masina in timpul zilei
de Maia Ilinca (29.01.10)
[/quote]
de cele mai multe ori, da. sa vina acasa sa ne ia cu masina e f rar.ieri am fost eu cu masina in oras (mamaia cu ema in spate), el doar a venit de la birou, care era ff aproape.nu poate mereu, dar face des "slalom in program si in trafic, daca e cazul.
Maia ganguricioasa si abia asteptam perioada cu "doar cand doarme" sa poarte alea
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vi4i daca va plictisiti si nu aveti ce face, aici sunt pozici noi!! mai pe la urma am pus si vreo 2 cu maica mea si sora mai mare!!!! deh eu cea mai neagra cioara pe aici ca na am cu ce ma lauda!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
sunteti foarte frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
parca ar fi fii-miu, varianta blonda si cu ochi albastri!!! superba!!!sa creasca mare si sanatoasa! mama lui STEFAN |
foarte frumosa!!!!!!!!!!!!!!sa-ti traiasca!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
bubu_bu spune:
multumim de cafeatare-i buna
decenuela la fel face si raul daca gresesc sa-l tin de manute atat ridica din picioare si ma trag de de maini pana il ridic in fund...si rade intr-un mare fel...dar mi teama ca e mic si il las inapoi si urla de nervi....acum el tine capsorul super bine pt lunile lui dar tot e crudut si nu prea imi vine sa il tin asa...sa nu spun ca din fund se impinge in sus uofff nu ne intelegem la cap asta.tot ai explic ca e micut dar vb cu peretii se enerveaza
lucia2000 super petrecere si voi foarte eleganti...tot tacamul
poze
cristies spune:
Neata!!!
Merci de cafea Cris.dogarel.
Am citit tot capitolul si am retinut... nimic.
Ieri am luat ultimul concediu, azi trebuie sa merg sa-l pun la posta. Sapt trecuta mi-am depus actele pentru cic, in iunie-iulie sa caut pe card.
Tati e hotarat sa faca 13-14 cu birocratia din ro si sa mergem in BG de 1 mai. . Azi se lupta cu serviciul pasapoarte.
Apropo de asta mi-am adus aminte de doctorul lui Lorex care considera iresponsabili parintii care scopii in aglomeratie... era si la sfat de la marse ca nu trebuie scos pana la botez... poate daca ai bona filipineza sau o armata de babe... altfel mama devine mama loca daca sta numai acasa... Finuta ta are niste ochi
Miremia, la al meu ii intra apa in urechi... il curat cu betisor si e ok...
Decenuela, eu ii pun carutul la o treapta intermediara ca sa nu stea in fundulet si e fericit... asta pentru afara. In casa avem noroc cu balansoarul ca sta cumva de vede tot...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
decenuela spune:
ma termina jiji
vrea doar la verticala, eventual sa simta cu picioarele ceva
cum il las urlaaaaaaaaaaaaaaaaa
mai avem o tura de cumparaturi...tre sa ma inarmez cu rabdacol...merem doar noi2...vai de spoatele meu....care spate
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....