Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

1. Fii-mea a luat in greutate saptamana trecuta fix 90 gr. Nici mai mult, nici mai putin. Mama zice ca e din cauza vaccinului. Ati patit si voi asa?

Daaaa... acum vreo 2 saptamani: Alena a luat 60g iar Natalia 40g. Per total luna a 4-a fiecare a luat aproximativ 600g, deci destul de ok. Dar pana nu s-a incheiat luna am fost destul de nelinishtita... Totushi pt controlul de 4 luni inca nu am ajuns la pediatru, sper saptamana asta... sa vad ce zice.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat de:

4. Am depus dosarul pentru indemnizatie (multumesc xela si larisel pt suport ). Rapid, frumos, nu era nimeni. Verdictul? Banii, peste vreo doua luni jumate... Sa vedem, n-as crede-o chiar pe cuvant pe tantia aia.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Azi se implinesc fix 2 luni de cand am depus dosarul si inca nu am vazut vreun leutz in cont...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Lucia, cristies help!

Cum utilizati suportul de baie de la Primii Pasi fara sa le intre apa in urechi?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Decenuela asta ca mi-a sarit in ochi faza cu garsoniera, alea nu sunt venituri care sa se ia in calcul la CIC. Noi am avut probleme cu unele venituri ca cica astia de la noi, nu stiu dk si din alta parte nu iau in considerare decat venituri in afara salariului din conventiile civile impozitate cu 10%.

Se iau in calcul doar veniturile profesionale supuse impozitului pe venit obtzinute pe orice cale (salariu, conventzie, profesii liberale, drepturi de autor etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Trebuie prins cu un capat de marginea dinafara a caditei. Si atunci nu intra apa in urechi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul?

Eu il tzin maxim 1 ora la temperatura camerei si daca ramane restul il arunc. Dar daca mi-l refuza din varii motive il bag la frigider unde e ok timp de 12 ore. Laptele de mama muls rezista 4 ore la temperatura camerei si 24 de ore la frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Trebuie prins cu un capat de marginea dinafara a caditei. Si atunci nu intra apa in urechi.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Multumesc pt raspuns! Am incercat si asa dar imi cam aluneca copila.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

bubu_bu Ce m-am bucurat ca ai zis ca seamana Alena cu mine... pana acum majoritatea ziceau ca amandoua seamana cu tati, deshi Natalia mai mult. Ochii nu-s convinsa ca vor ramane albashtri, eu avandu-i caprui iar tati verzi... de regula maroul iese invingator. 'Om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Noi am intrat in posesia pozelor de la botez asa ca vi le lasam spre documentare pe blog.
Le gasiti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

of of...va lasa omul singure olecute si deja umpleti aproape 2 capitole..

ma bag la recuperat

neatza apropo...cafeaua o fac acum si o tin calda, nu aveti voie sa veniti inainte de 9, ne-am inteles?

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.02.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput