Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
lucia2000 spune:
Buna seara fetele
NE-au venit si noua in sfarsit pozele de la fotograf asa ca in curand le vom pune si pe blog.
Azi sunt tare mandra. Mi-a spus Teo primul "ma-ma".
MAi exact "vorbea" cu tati cand a venit de la lucru si printre gg, ghi, ga am auzit si un "ma-ma".
Eu am crezut ca mi se pare si l-am intrebat pe sot ce a zis copilul la care el "Mama a zis".
De atunci il tot mai aud cum incearca dar ii iese un mea-mea
gratiana77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vi4i daca va plictisiti si nu aveti ce face, aici sunt pozici noi!! mai pe la urma am pus si vreo 2 cu maica mea si sora mai mare!!!! deh eu cea mai neagra cioara pe aici ca na am cu ce ma lauda!!! baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Dulce foc bebele! Sa iti traiasca!
poze
bubu_bu spune:
ce frumosi ochi are finuta lorex...e varianta feminina si blonda cu ochi albastri a lui stefan de ana_g sunt de vis copiii astia
si vi4i pai da sigur si mama frumoasa si sora si tu.....ce ti-e si cu moldovencelefrumoase mai frumoase..si printisorul tau e relax total...la mare plaja...bronz deja super
bine ai revenit alicredoeu sper sa nu fie cazul de operatie si bebe nu e durduliu delocsantatos sa fie ca restul
catalutza irinuca
va doresc noapte bunane citim maine
poze
Ruxita spune:
citat din mesajul lui alicredo am fost la pediatra si aveam in 7 apr 5640kg de la 3140la nastere...cica e prea durduliu...si il mai lasam o luna asa apoi vedem ce facem.Repet ii dau numai san, i-am dat in 2 seri lp ,deci o masa/seara,cand o taiam de acasa sa ma mai simt si eu libera , cu gaska si cu fetele la o poveste.ii dau vigantol 3 pic, in rest papa si somn,gangurit,rade fara glas de fiecare data cand ma vede, e cu gura pana la urechi,pumnul in gurita toata ziua, suzeta nu o prea luam si cam atat momentan...va mai zic eu daca am avem ceva noutati. |
sa il lasati o luna asa (!) si apoi sa vedeti ce faceti? sa nu-l mai hraniti sau cum? lasati copilu in pace, si nu, nu e prea durduliu, e un copil normal - 1250 g pe luna (daca am calculat bine) e super ok, noi avem o medie de 1500 pe luna! (7 kg la 2 luni) so - va faceti griji inutile.
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Fetelor aveti un spor la scris.....Noi am fost si la dr de fam.si acum e bine mi-a zis sa nu am mai mult de 21 grade in casa si 24-25 la baie.Asti azi au avut calorif oprite dar acum pe seara le-au dat drumu si iar va sari de 22-23 temp. in camera ce sa fac? Sa las usa dintre camere deschisa?dar i-am facut si baita ca saraca mirosea numai a medicamente si era nespalata de miercuri ca daca joi am avut probleme cu ea mi-a fost frica sa-i mai fac baie si de vineri internate in spital unde sa o spal?Mi-e tare frica acuma cu temp asta.Eu ii dau un body si o salopeta sau costumas pe ea in casa cu botosei manusi si acciulita e prea subtire imbracata?si in pat o invelesc cu o paturica, sewara asta o las cu o patura mai grosuta ca fiin spalata eu siu..., am o frica in mine din cauza racelii.Am fost in priza desi imi cad ochii in gura, am clcat spalat de ale ei si intins, acum spal de ale mele din spital cred ca o sa acd lata.AAA am uitat mi-a zis ca dac nu se satura dar numai dupa san sa-i dau completare.Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
Ma bucur ca sunteti mai bine! Nu stiu cat poate fi tinut LP dar eu dupa o ora il arunc. Prefer sa nu risc.
poze
Ruxita spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Vi4i ii dau LM dar are momente cand suge si cate 4-5 ore continuu asa am patit si sambata si nu se satura urla ca din gura de sarpe si atunci ca sa ma pot odihni si eu sau sa fac treaba ii dau completare.De cand am venit din spital de vreo 2 sapt si un pic doar de 3 ori i-am dat LP deci merg pe LM dar cand vad ca nu se satura ii dau completare ca altfel ajung la nebuni cu ea cate 5 ore sugand si nesaturandu-se, mai ales acum cand sunt sg si nu are cine ma ajuta mai treb sa ma si odihnesc.Mersi de inform . de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine poze Sa ne descretim fruntile poze Maria Alexandra |
in prima luna si bebele meu a stat mufat non-stop, practic nu faceam nimic altceva decat sa-l alaptez si mi s-a parut normal sa fac asta, imi luam carti cu mine de citit in pat si toata ziua tzoca-tzoca si asa am mai citit si eu beletristica (anul trecut fiimea a facut o lista cu cartile citite a numarat vreo 25, eu doar 2 si mi-a fost rusine).
despre temperatura camerei - in primul rand de ce manusitze si de ce caciulitze? parerea mea e sa le dai jos - mai ales daca e ceva mai cald in casa - copiii racesc nu din cauza temperaturilor mai mici ci din cauza diferentelor de temperatura - ba cald, ba frig (transpiratie de la prea cald, si un aer mai rece de la o usa deschisa), uniformizeaza temperatura in toata casa si nu supraincalzi copilul.
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
miremia spune:
Mi-am amintit...Alicredo daca mai esti prin preajma, ce crema ti-a dat pediatrul?
lorex frumoasa finuta dar nici nasica nu e de lepadat.
Ruxita Sa ii fie de bine crestinului Caius!
Viki frumoase poze.
Mirela fericita de Mara Ioana
Editez: dermatologul