Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 8
kalosalina spune:
Bine ai venit pe lume bb Jeremy! Sa fi sanatos, papacios si cel mai bun frate pt Bruno si Sacha! Miri refacere rapida, mult laptic, si numai bucurii alaturi de baietii tai!
kalosalina spune:
Multumesc mult fetelor pt sfaturile referitoare la mucisorii Dariei. Din pacate, imi vine sa-mi dau pumni in cap, cand am fost in we la tara nu mi-a trecut prin cap sa-i duc mamei aparatul de aerosoli Nu mai pot de suparare. Am vorbit acum seara cu mama si mi-a dat si "minunata" veste ca are febra Daria ...nu mare, doar 38, dar ma doare sufletul ca nu sunt alaturi de ea. Sa vedem cum o evolua...e nasol ca la servici sunt aglomerata si nu as putea sa lipsesc sa merg la ea...Asa ca deocamdata astept Tare greu e...
Laura Ioana spune:
Bine ai venit pe lume bebe Jeremy Tu nu stii, dar esti deja f norocos ptc te-ai nascut intr-o familie minunata, iar mamica ta e de milioane!
Elle o sa tinem pumnii si o sa ne rugam pentru Anita miercuri! Draga de ea, ce au chinuit-o!
Alina sanatate printesei mici!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Laura Ioana spune:
Doamne, cat de dragalas e Jeremy! Mi-au dat lacrimile cand am vazut ce constiincios si cunoscator papa el de la san Si am observat si manichiura deosebita cu floricica albastra a lui Miri
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
grati.ela spune:
hop si eu am aterizat la timp sa pup noua mamica!Miri, sa-ti traiasca flacauasul Jeremy si safie fericit, iubit, sa se inteleaga minunat cu fratiorii mai mari. Iar pentru tine mamico o imbratisare calda. Te admir nespus si-mi esti tare tare draga!
Eliza spune:
Bine ai venit pe lume Jeremy! Sa fii sanatos, frumos si sa ai parte numai de lucruri bune. Ai venit pe lume intr-o familie iubitoare si deosebita, sa ii bucuri pe parintii tai minunati si sa te bucuri alaturi de fratiorii tai.
Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
mirika este superb flacaul cel mic! ce obrajori are .. sa-i pupi toata ziua! am vazut o mami obosita dar .. fericita si implinita .. ai adus pe lume inca o minune, draga mea! sa va bucurati de el si sa va aduca numai fericire!
laurici te inteleg perfect .. si eu o cert des pe eva si mai tip la ea .. in fiecare zi, imi propun sa nu mai fac asta dar .. face numai nazbatii zgatia asta de eva ..
roxi imi pare rau ca a fost nasol la circ .. si pe mine ma bate gandul s-o duc la globus pe eva.
ema pup baietii tai. cate kg mai are sasha? anna e lenesa rau .. nu sta inca in fund decat cateva secunde, nu se intoarce de oe spate pe burta .. eh .. are ea timp sa recupereze ..
laurici da, semana bine cu sorela mea .. petrecere frumoasa de 1 mai .. ce super va veti distra!
cris da, miercuri acum ..
nemary pup sa=i treaca mucisorii iuliei!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Felicitari Miri! Bun venit pe lume Jeremy! Sa cresti mare si sanatos alaturi de familia ta frumoasa!
Fac 13-14 pe langa net-ul asta care merge ca okiu mortului, pana imi deschide pozele noului nascut
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
In sfarsit, am savurat pozele! Miri ai facut o frumusete de bebe! Cred ca-ti vine sa-i papi falcutele alea dulci!
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
irlandeza spune:
Bine ai venit pe lume bebe Jeremy. Miri refacere rapida si mult laptic.
Unde pot vedea si eu pozele? Ca nu vad nici un link ....
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008