Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 7
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik seara buna! am trecut si prin asta... cu intarziere, cu prelungiri, cu peripetii... am sufletul usurat ca bb jeremy are doar 3700, 51 de cm si a facut pipi per mine cand a scos basul in lume! il doare in cot de toate cele:)) doarme ca valiza un gara dupa ce a supt intr-o veselie:) aveti poze pe contul meu. va iubesc! si deocamdata ata ca parca m-a lovit un tren:))) miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii |
Felicitari Miri,Jeremy este asa de scump,sa va traiasca si sa va aduca numai bucuri alaturi de cei 2 fratiori.
Am inima plina de emoti,mi-am adus aminte cum era Bianca la nastere.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
nemary spune:
felicitari Miri
bine ai venit, Jeremy papacios!
sa-ti iubesti si sa-ti incanti parintii si fratiorii
Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
aurel_cris spune:
Elle miercuri acum? uf tinem pumni,imi pare rau ca a chinuit-o asa pe Anna.
Bianca
Sunt fetita mare
nemary spune:
Ven, sper sa nu pierd laptele asa de repede, macar 3-4 luni sa pape de la mine si pe urma...cum o fi.
Azi am fost cu Iulia la pediatra pt ca tot haraie pe nas si are cativa mucisori de cand am venit acasa si mi-a spus sa nu mai fac proba suptului, sa o cantaresc 1 data pe sapt si daca nu ia 180gr atunci tb sa facem investigatii. Dar sa-i dau si supliment(lapte muls sau praf) dupa fiecare supt.
probl cu numele este putin mai complicata sau cel putin asa o vad eu acum, eu i-am pus Iulia iar tati Oana. si tati vrea sa o strige Oana. va dati seama ca si apropiatii lui or sa o strige la fel. acum sa vedem cine va castiga(nu e formularea cea mai buna )
Ema, chiar ma gandeam la tine zilele astea cum te mai descurci cu piticii. eu, daca nu ar fi mama sa o scoata pe Daria in parc nu cred ca m-as descurca singura. ce mare s-a facut Sasha, deja vrea sa fie independent, sa stea pe picioarele lui
Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
cati_magureanu spune:
Scumpicul nostru Jeremy,
Bine ai venit!
Sa fii sanatos, sa traiesti multi ani si sa-ti bucuri parintii si fratiorii!
Te pupa Cati si matei
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris despre mine si copii... suntem bine. eu m-am apucat plina de elan sa fac planuri pentru minivacanta de 1 mai... si am realizat ca nu am mai mers in vacanta de 1 mai din anl cand l-am cunoscut pe barbata-meu... adica din cretacic m-am gandit prima data de voineasa, am oscilat si catre moeciu sau sinaia... am ales pana la urma covasna. avem acolo un hotel si iau oferta de la sindicatu' nostru ca sa ies mai ieftin decat in alte parti sunt tare happy ca vom merge impreuna cu sora-mea si pausica ei si cu o prietena draga mie ce are 2 fetite dupa care ma topesc asa ca... gasca mare si familisti cu copii mici abia astept!!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Vacanta placuta,imi dau seama ce joaca va fi pe cei mici
Bianca
Sunt fetita mare
ceska777 spune:
Jeremy, bun venit pe lume!
Miri refacere rapida!
Abia astept sa ne povestesti mai multe despre muschetarul cel mic.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ven spune:
Vreau si eu link la pozele lui Miri pliiiiizzzz!
Jeremy, bun venit pe lume, sa fii sanatos si norocos, pui mic!
Miri, refacere rapida!
ramonab spune:
Bine ai venit pe lume bebe Jeremy!!!Miri recuperare usora!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Shose spune:
Bun venit pe lume bb JeremyO viata lunga si plina de bucurii iti dorim.
Felicitari Miri, sa va bucurati de cei trei muschetari pana la adanci batraenti
Ven, aici e likul catre pozele lui MIRIKA
http://family.webshots.com/album/577327060FkcvDU