Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 6
godzila spune:
Gatta vazui pozele cu printesa delicata
Elle, hai sper sa va programati cat mai repede sa scapati de stres. Ce dscriere haioasa cu Eva la cinema
Roxi pai cam asa e...ce ne place noua nu le place lor si invers. Cred ca merita dusa si l circ... Vlad a fost la 1 an si a reactionat bine
laura_dimitris spune:
hello hello!!!!
desi invizibila pe forum... am stat cu gandul la miriku' nostru si i-am trimis o tona de optimism si ganduri bune
am "ratat" majoretele... cred ca bebeloi jeremy este deja in bratele mamei dar sunt pregatita pentru urarile de sanatate si bine !!!
pe fuga sunt....
elle, m-am amuzat copios imaginandu-mi-o pe evita la film... chiar ca show-ul l-a facut ea...
printesele tale...
aaa,... si mi-am amintit... acum... eu vorbeam serios cand spneam ca sper sa nu-mi spui ca nu esti tu...
incredibil ce bine seamana sora ta cu tine... as fi jurat ca esti tu !!!!
simonik, wow.... ce frmoasa este sara !!!! ce frumoasa esti si tu mami !!!!, ce de flori ai primit rasfatat-o ce esti !!!!, ce peisaje sperbe sunt la campulung.... privind fotografiile... parca sunt din alt "film" decat cel de aici, din bucuresti...
cred ca daca mama ar sta intr-o astfel de zona... mi-as mai revizui pozitia vis-a vis de trimis copiii la tara la ea... mi-as invinge egoismul...
mama... o sta ea la tara dar are vreo 3 sonde de extractie titei imprejurul casei
ema, wow.... deja a venit timpl sa mearga pitic' ??!!! ce trece timpl!!!!
mada, unde ai stat la moeciu ??? abia astept fotografiile...
alinaK, sanatate multa dariei. eu am scapat-o pe eleni de mci si a ramas doar in faza de muci cu aerosoli . la fel ca gatta... 1 ml de acc si 2 ml de ser fiziologic.
roxanici... ati fost cumva si in moghioros apoi ??? aseara am fost si eu in moghioros si am avut senzatia ca o vad pe adela in trenulet... ba mai mult... fetita respectiva era cu taticul... si mie mi se parea ca taticul seamana cu dan al ta.... nu te-am reperat pe tine asa ca am zis ca e o confuzie...
larisa, dar te si trag de codite ca nu te tii de cuvant... si nu ne mai iubesti... si nu intri mai des asa cm ne-ai promis...
despre mine si copii...
suntem bine. eu m-am apucat plina de elan sa fac planuri pentru minivacanta de 1 mai...
si am realizat ca nu am mai mers in vacanta de 1 mai din anl cand l-am cunoscut pe barbata-meu... adica din cretacic
m-am gandit prima data de voineasa, am oscilat si catre moeciu sau sinaia...
am ales pana la urma covasna. avem acolo un hotel si iau oferta de la sindicatu' nostru ca sa ies mai ieftin decat in alte parti
sunt tare happy ca vom merge impreuna cu sora-mea si pausica ei si cu o prietena draga mie ce are 2 fetite dupa care ma topesc
asa ca... gasca mare si familisti cu copii mici
abia astept!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
iarna2009-2010
Laura Ioana spune:
Uau, Lauriciule ce frumos veti petrece! Va fi ditamai distractia pe cei mici
Pfoai...ce nervi pe capul meu!!! Tocmai a sunat pe fix o idioata cu nush ce sondaj de opinie...i-am facut un perdaf de toata frumusetea ca se gaseste sa sune la ore din astea la care dorm oamenii...vineri m-a sunat alt dobitoc de la asigurari generali, tot pe la 3,30 si s-a trezit Thea...imi vine sa-i omor! Acusi o aud pe Thea ca-i treaza
De Mirika nu stie nimeni nimic?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris am ales pana la urma covasna. avem acolo un hotel si iau oferta de la sindicatu' nostru ca sa ies mai ieftin decat in alte parti sunt tare happy ca vom merge impreuna cu sora-mea si pausica ei si cu o prietena draga mie ce are 2 fetite dupa care ma topesc asa ca... gasca mare si familisti cu copii mici abia astept!!!! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni iarna2009-2010 |
Phiii, ce frumos! Imi dai voie sa te invidiez?
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
Mada, da, ORLANDO se numeste ... pierdere de vreme (pt noi).
LauraD, am fost si in Moghioros, dar nu la trenulet - am fost la locul ala de langa strand, ca sunt copii mai mici; la trenulet sunt mau mult copii mai mari si o cam calca in picioare.
dak ma vezi (sau cine ma vede) trage-ma de maneca ca eu, cand sunt cu ea, nu mai vad stanga-dreapta si pot sa par ca dau 'ignore'.
Ce distractie va fi cu copilarimea toata!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
LUME LUMEEEEE ...
BEBICU JEREMY A SCOS NASUCUL LUI IN LUME!!!!
nu stiu alte detalii decat ca a avut 3700g si e un papacios!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
Bine ai venit pe lume, pui mic si dolofanel! Sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa fii fericit alaturi de fratiorii Bruno si Sacha, si de parintii tai minunati!
Eva
Anna
papa bun
ginnette spune:
Bine ai venit, bebe Jeremy! sa fi sanatos si norocos!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
buna fetele
n-am citit din urma, sunt obosita, anna tre' sa se scoale sa pape .. am fost la spital azi. miercuri o operam .. i-au luat sange ptr analize .. din picioare caci la maini nu s-a putut .. e prea grasa .. a urlat rau .. s-a zbatut, a iesit acul .. au intepat-o iara .. nu curgea sange si au "stors-o" de labele picioarelor de i-au facut vanatai ..
pe fuga, am ajuns si la coafor sa ma epilez si sa-mi fac manichura si pedichura ..
intru diseara dupa ce se culca gazutele ..
pupici
Eva
Anna
papa bun
miri_mik spune:
seara buna!
am trecut si prin asta... cu intarziere, cu prelungiri, cu peripetii... am sufletul usurat ca bb jeremy are doar 3700, 51 de cm si a facut pipi per mine cand a scos basul in lume! il doare in cot de toate cele:)) doarme ca valiza un gara dupa ce a supt intr-o veselie:) aveti poze pe contul meu. va iubesc! si deocamdata ata ca parca m-a lovit un tren:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii