Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

MIRIKU'

Cu inima plina de emotii intru si eu sa zic "Haideee Miriiii!", mamica fericita, inca putin si poti sa'ti strangi in brate cei trei muschetari.
si sunt cu gandul numai la tine. Trimit un gand bun, o atitudine pozitiva, o imbratisare virtuala si o tona de pe care as fi vrut sa ti le pot oferi live.
bb Jeremy hai afara sa vezi ce familie minunata ai!
Refacere rapida si laptic gustos pt bb.

de la Shose pt Miri si de la Iulka pt fratiorii Bruno, Sacha si Jeremy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miri! Miri! Miri!!!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata ... spre pranz!

NASTERE USOARA, MIRI!

Saru'man pt complimente Vera, Cris-uk, Mary - scuze dak am uitat pe cineva.

Helene, am ras cu lacrimi , imaginandu-mi-o pe Eva, la film.
Imi pare rau ca e asa 'legata' de tine si tu nu poti face o miscare; dar cu varsta, o sa-i mai treaca (Adela n-are pb de genul asta, cu mine sau cu Dan - putem pleca oriunde; insa cu mama mea, face cateodata niste crize de jelanie dupa 'maia mea' de nu stim cum s-o potolim).

Alina-kalos, si Adela are muci (si ieri a si tusit putin - eu i-am dat sirop de patlagina) dar ii pun Colargol si Olynth pt copii; vad ca e mai bine (bine, aseara i-am bagat aspiratorul ca prea 'colcaiau' in gat)
Sanatate multa!

Simona , Sara este delicioasa; imi place ca o imbraci tare modern! Ce incantata e de statul la curte - nici sa nu te gandesti sa nu o lasi acolo.

Aseara am fost la circul din Moghioros - o PORCARIE!!! fara animale (macar o dresura de cai sau de porumbei) - doar serpi si un 'fotbal' intre catei; niste acrobatii rasuflate, un clovn caruia i se impleticea limba (cred ca era manga), ce mai un rahat de specatcol; insa buburuza mea, a fost foarte incantata; a apludat (ne zicea si noua 'apuda mami, apauda tati') a dansat pe muzica, s-a uitat fascinata ca costumele 'sclipicioase' - zicea 'uite ce ochie cu paiete aie'.
Oricum, noi am facut o incercare sa vedem cum reactioneaza; dar pt 35RON/persoana nu se merita; urmatoarea data o duc la Globus!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

un gand bun pt. Miri care cred ca nascut deja, refacere rapida, mami si multe floricele pt.tine

Elle, tinem pumnii pt.Anna mica, sa treaca cu bine de operatie. multe ganduri bune si multa putere, Elle.

Alina, imi pare tare rau de Dariuca mica, fa-i aerosoli cum au spus si fetele. si noi tot asa am rezolvat problema.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,
eu dau cu aspiratorul si ma gandesc la Miri....

Si acum vad ca ne scrie cu branula la incheietura....

La momentul asta precis se petrece marea intalnire cu bb Jeremy. Sa fie asa cum iti doresti tu din toatae punctele de vedere. Abia astept sa ii vedem fatuca. Multa putere, o sa fie totul bine Miri!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Uf! Am o gramada de treaba la job, dar numai cu gandul spre Bruxelles stau! Sigur Jeremy este cu nasucul la aer! Abia astept sa vedem si noi poze!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Miri nastere usoara ca un fulg cu bebe Jeremy sanatos!

Ginette era vb cumva de circul Orlando?A fost si in Pl sa vezi Safari porcarie mai mare nu gasesti!Noua cel mai mult ne-a placut Medrano!

Noi suntem bine nu mai apuc sa scriu decat pe fuga cu mata afara de 2 ori pe zi facut mancare, curat, etc si actele mele care imi mananca viata, parca nu mai termin odata cu toate treburile, nici buletin nu am ajuns sa-mi fac!Promit sa revin cu pozici ca nu am mai pus de vreo 3luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Intre 2 drumuri prin oras, am poposit la sot la birou si am bagat repede nasul sa vad daca a aparut Jeremy la orizont.
Am emotii.

Ellenuta, mie mi se par mici de film, ca inca nu au putere de concentrare. Marc a fost prima data la Tandarica pe 2.8 ani.
In schimb ieri l-a dus socru-meu la opera ...bine de fapt a fost Hansel & Gretel pt pici la matineu. A venit extaziat.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dragelor!

miri abia astept sa ne dai vesti frumoase despre tine si jeremy plus poze cu baby!

eu nu v am mai scris de un car de vreme, a picat netul, apoi am plecat noi intr o mini vacanta de paste si tot asa, si mi am isit din mana hihi

noi sintem bine, sasha mai are un pic si o ia singur la pas, ei, glumesc, dar are momente bune cand in pat sta nesustinut,se risca deoarece stie ca pe moale cade, hihi, tare dornic e sa mearga
pe milan l am adus mofturici din vacanta, ca deh, la restaurant manca ce poftea, nu stiu cum sa il fac sa manance mai bine

sanantate multa bolnaviorilor si imbratisari tuturor, ne ati lipsit!

sunt la curent in vioteza cu pozicile puse recent, dar n am timp sa comentez. pup clopoteii!
ma mobilizez sa pun si eu zilele urmatoare poze cu ai mei, ca daca mai trece ceva timp nu i veti mai recunoaste, hihi

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

elle ap primit scaunul, e super, ca design si pret, dar nu se monteaza si invers. ma indusese in eroare o fata de la zmeurici dar ea avea alt model de britax am realizat apoi, a fost un misunderstanding.
roli ce idee buna si cu matineeele de la opera. le vom bifa curiand si noi, in 2 sapt e motanul incaltat. noi am fost sambata trecuta iar la teatrul de papusi paiata, a vazut soricelul neadcutlator, f dragut dar sala neincalzita de data asta, uf.
si asta nu a fost bine de loc, caci ii am oricum pe amandoi raciti, cu mucisori si un pic de tuse, fara febra. le fac aerosoli cu ser, acc si dexa, ne distram si noi, deh, uitam sa va spun.
chiar ca fug acum, dorm de pranz si le fac acuma in somn ca nu se fataie

Mergi la inceput