Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Ioana spune:
Miri
Nastere usoara ca un fulg si recuperare rapida! Sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gattasalvaje Am pus cateva poze noi ...daca aveti chef si timp : http://family.webshots.com/photo/2405652620101722542ffDlSk Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 ) Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
tare frumoasa caprita mica! ce bine ii sta tunsa asa!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Laura Ioana spune:
Multumesc pt gandurile bune pt sora mea. Speram sa nu fie probleme cu bebe sau cu ea
Gatta ce frumoasa e bretonica ta Si cat e de zambareata
Thea e mult prea serioasa pt varsta ei, asa mi se pare, rar rade din toata inima, mai mult se stramba! Off, sper ca nu-s o mama rea, ca tare des o cert si tzip la ea si mi se pare ca din cauza mea e asa serioasa Dar tare multe nazdravanii face si pare ca nu ma aude pana nu tzip la ea
Elle ma bucur ca ati petrecut frumos, pacat ca sora cea "mare" a plans dupa tine Pupam Evita
Si Thea plange jale dupa mine, sta pe mine toata ziua si nu ma lasa o secunda!
Mi-am amintit, apropos de plans, daca o necajeste ceva/cineva si se pune pe plans se jeleste la mine "mamiii! pange Thea!"
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Ellenuta spune:
ehe .. daca nu stiti unde a fost eva azi, va spun eu .. la film .. la printesa si broscoiul la citiplex .. a fost cu socrela si cica a facut shou .. a aplaudat, a zis bravo, a cantat (aia din sala erau pe jos de ras) .. a balotat o gramada de floricele .. se agata de scaunul din fata ei si a tras-o pe doamna de pe scaun de nu stiu cate ori de par .. a vrut sa se aseze pe alt scaun si sezutul era ridicat iar socrela a orbecait dupa ea pe jos .. shou nu alta .. in concluzie ... e prea mica ptr film ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Laura Ioana spune:
Elle, cred ca de fapt Eva a fost spectacolul in sala de film A avut curaj socrela sa se duca la film cu ea asa mica
Bafta multa pt maine la dr si pupam si micuta pacienta
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemary a doua suparare ar fi ca lumea a inceput sa o numeasca pe asta mica Oana, fiind primul nume. imi pare rau ca nu am ascultat-o pe Miri si nu i l-am pus al doilea. sper ca fata sa invete ca o cheama Iulia si sa raspunda la numele acesta, mai ales ca va sta cu mine cel mai mult timp. |
Pai de ce sa fi suparata? Spune-le tuturor ca o cheama Iulia, iar daca cineva o sa-i spuna Oana, corecteaza-i . La urma urmei voi, parintii decideti cum o sa o strigati si nu altii.
Ca exemplu, ti-o dau pe Alexia. Sti ca primul nume e Patricia. Tati a hotarat ca-i place Alexia mai mult, asa ca de pe la 5 luni i-am zis asa, si oricine (socrii de obicei) ai spunea Patricia, noi ai corectam , ori de cate ori era nevoie. Acum toata lumea ai zice Alexia.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Laura Ioana spune:
Mary si Theei incerca soacra mea sa-i spuna "Maria" si zau ca ma deranja...m-a intrebat daca ma supar ca-i va spune Maria si am zis ca nuuu dar imi venea sa-i zic vreo 2-3 (asa-s eu fraiera, pe bune, mi-e rusine sa cert pe cineva sau sa reprosez sau sa refuz). In schimb imi picase fatza (expresia fetzei nu o prea pot masca) si a rarit-o cu Maria pana la deloc!
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
irlandeza spune:
Miri nastere usoara, refacere rapida si un bebe Jeremy sanatos tun.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam
Vacanta in co.Clare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
miri_mik spune:
salutari nitel handicapate:)))
stau trantita in pat, scriu cu o mana, cealalta, pe langa amortelile de rigoare e eavariata. mi-au pus perfuzie azi noapte si au spart o vene zdravana.acu am perfuzie in dreapta in incheietura, slabe sanse sa tina...
sunt in plina forma hipoglicemica. imaginati-va ca iau glucoza!!!! imi vine sa rad:) il astept pe tati ssi pe astia sa-mi dea medicamente antivomitive, antiacid, mi-au facut deja clisma - grozava senzatie - si iar am avut parte de priviri pline de repros...
azi noapte am dormit prost, tocma din cauza glicemiei cred, dar si a bebeilor plangaciosi. draguti, ca nu erau ai mei, ma vad io mai incolo:)))
mi-e foame, conteaza? mi-e sete demor. urasc partea asta!!!
bon, trrece, toate trec, si floricelele din glastra:))))
va pup si mai trec pe la voi daca treneaza procedurile:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ramonab spune:
Neata!
Intru rapid pt Miri, sa ii urez nastere usoara si un bebe sanatos mancacios si cuminte!
Scuze ca nu pot scrie mai mukte desi am vazut si pozicile cu Sara scumpa si am citit tot pana acum.
Ma grabesc la servici.Sper sa pot intra de acolo sa aflu vesti.
pe toate
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)