Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Jeremy e un dulce! Adorabil, manca-i-ar mana falcutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Bebe Jeremy, bine ai venit! Stiu ca mami tau ti-a spus deja cele mai pretioase urari si cele mai dulci cuvinte, dar primeste si din partea mea un gand si o urare de viata lunga, plina de oameni buni, plina de noroc si fericire! Sa ai tot timpul alaturi de tine ingerasul pazitor si Doamne Doamne sa-ti indrume pasii pe cele mai drepte carari!

Mirik scump, ai trei feciori absolut superbi! Aveti o familie minunata si sa dea Domnul sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Te imbratisez si-ti doresc multa sanatate!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ziua buna, dragele mele!
Din pacate nici azi nu am prea mult timp sa scriu si nici sa citesc.

Elle, scumpa mea, imi pare tare rau ca au chinuit-o pe scumpica Annita. Of! Imi inchipui prin ce ai trecut si tu si ce emotii ai pentru maine! Tin pumnii sa fie o operatie cat mai scurta si cu cel mai bun rezultat posibil! O sa ma gandesc la voi!

Mary, stiu sigur ca Miri ti-ar da cele mai bune sfaturi legate de alaptat. Ce pot sa-ti spun eu este sa nu renunti asa usor si sa o tii la san cat poti de mult, chit ca la cantar arata ca nu a papat prea mult.

Alina imi pare rau de Dariuta ta! Dar cred ca nu trebuie sa te simti vinovata ca nu poti fi alaturi de ea. Sunt sigura ca mama ta o ingrijeste foarte bine si va trata raceala asta asa cum trebuie.
Din pacate se pare ca in perioada asta sunt foarte multe persoane racite si puii nostri nu fac exceptie. Multa sanatate Dariutei si sper sa vii cu vesti bune.

Sa va spun si despre noi... Ana a plans azi noapte ingrozitor si nu stiu de la ce poate fi. Plangea si tremura. N-am dormit aproape deloc! Cand o intrebam ce o doare nu-mi raspundea nimic. Sotul mi-a spus ca ieri a fost la fel, f plangacioasa, insa nu la modul asta! Cica arata ca o doare in gurita. M-am uitat si nu am vazut nici o afta, dar i-am dat oricum cu glicerina boraxata. Degeaba! Burtica nu o durea .... Oare ce poate fi?? Lala? O posibila ipoteza ai? Maselutele mie mi se par a fi toate... Ce altceva o poate trezi din somn in plansete de durere?

Va pup...sper sa mai pot scrie azi...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bun venit pe lume micule Jeremy! Felicitari Miri!

Alina si Andrei are nopti in care se trezeste urland, eu pun asta pe seama unor vise urate .Dca iti arata in gurita o fi vreo ultima maseluta ce creste in gingie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Wow, it's working! Nu mi-au sters astia contul Ca de cand nu am mai dat pe aici...

Am o groaza de ocupatiuni mai mult sau mai putin mintale. Vorba e ca nu prea imi mai sta capul intr-ale mamicitului. Ma uit aici si constat cu uimire ca sunteti la fel de neobosite si pline de zel si preocupate in munca voastra de mamici always on duty. Eu.. Ugh. Mi-am bagat baietul la cresa de o buna bucata de vreme si nu mai sunt mamica decat vreo 3 h/zi, iar in we i-l pasez mai mult lu' mama. Conrad e foarte obositor, in continuare il suspectez de o forma usoooaaara de autism. O sa mergem la psiholog cat de curand. Din nou.

Ah! Cum mai era sa uit! Nu pot sa nu o felicit pe proaspata mamica pentru cel mai asteptat bebelus de la odisee - si anume Jeremy grasun si plin de personalitate, care a asigurat-o de respectele lui cele mai sincere inca din primele clipe Asa m-am amuzat! So... Felicitari, MIRIMIK, pentru bebe minunat! Sa va bucurati de el!

Acestea fiind zise, va las.. Dar nu de tot. Sunt si eu pe aici. Va pup!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

neatsaaaaaaaaaaaa!

desteptarea! mama ce bine e sa dormi pana la 8!!! adica nah, cu trrziri peste noapte cu sunat dupa calmante, dar m-am trezit definitiv la 8:)))) clar, raman in spital pana mi s-o acri:)

fu o noapte lunga, dar linistita. adica i-am plans de mila mamei al carei bebe nu s eoprea din plans. noi am profitat de somn. si eu si jeremy. il trezeam eu la 3 ore pt adapat:) ne-am trrezit cu spasme amandoi la 1juma. a regurgitat tot ce-a mancat peste zi. cica mai are mizerii in stomac d ela nastere si trebuie sa le elimine.

nu ne plangem, e cuminte - dar primele 24 de ore sunt intotdeauna un vis, deci nu sarim la concluzii- doarme,mananca, face kk cat incape. n-are alta treaba:) azi de dimineata i-a cunoscut pe bruno si sacha care au reactionat nesperat de bine! sa-i tina tot asa! am sa pun poze cu ei mai incolo:)

mi-am repzit barbatul. vrea sa mearga la servici azi! il inteleg, dar prefer sa vina ici dca tot e sa fie pe coclauri. dar nu-i bai. tocmai am vb cu asistentele sa-mi scoata sonda si pefuzia si sa ma misc. sa fac dus si sa nu mai stau legata de pat. cica pe la ora 13. nu vor mai devreme de 24 de ore... shit. o regret pe kinestezista de la sacha care dupa 8 ore m-a pus pe picioare.

cu durerile;.. stau bine daca-mi dau calmante. operatia in sine e floricica, ce ma doare de disper e cutia toracica. se pare ca au tras zdravan de jeremy ca s aiasa...

nu va dau detalii. s-a petrecut mai bine decat cu sacha, infinit mai bine, dar... mult mai lung si greu...incepand cu vene sparte inclusiv in sala d eoperatii, cu anestezist care n-a vrut sa-l lase pe silvian inauntru, cu doua caderi de tesniune(dar gine al meu a prevazut momentul si au trecut mai putin dramatic pt mine), extractie dificila dar bebe fericit, cusatura luuuuuunga dar perfecta. glicemiile nu mai conteaza, sunt oricum perfecte, si la mine si la bebe:) nus iu daca v-am scris deja ce sentiment de implinire am avut cand a zis medicul: doamna va felicit pt cum ati tinut in frau diabetul, e un copil perfect! - si-acu imi dau lacrimile. pe bune ca e cea mai importanta realizare a mea in sarcina asta, in afara de jeremy in sine:)

jeremy... hmmm am avut 2 secunde cu el in sala de nasteri:))) l-a luat tati in primire si cum eram legata de msa n-am putut nici sa-l ating.pfuuuuu ce frustrare:))) tati a schimbat fundultsul azi - mor c anu ma pot ocupa eu de el)si era atat de pierdut in spatiu si aerian...mi-e tare drag de el:)))

una peste alta.. e soare afara. iti da pofta se mergi acas ape terasa:)))))

si ca sa inchei insorit: va pup si va trimitem tuturor cate un zambet de ingeras pentru gandurile bune, pentru urarile voastre si pentru primirea calduroasa ce ne-ati facut-o in lume! muuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

si fu ieri o zi minunata... o zi de mare sarbatoare
si, in plina primavara, cand natura renaste, cand copacii se umplu cu frunzlite verzi si flori parfumate... veni pe lume un bebe perfect - JEREMY - intr-o familie perfecta ( chiar daca tati vrea si astazi la munca!) cu o mami perfecta si doi fratiori minunati!!!
sa-ti fie viata o eterna si frumoasa primavara micutule scump!!!
iar mami tau sa-si imparta timpul si cu noi caci o iubim si-i suntem alaturi !!!!
mirikule - multi si un mare buchet de

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Miri esti bestiala , pe bune
Se vede de la o posta relaxarea fiind bb nr 3.
Ma bucur ca nu am fost singura zapacita ce naviga pe net in salon dupa nastere
Sa aveti o acomodare super usoara.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

Wow, it's working! Nu mi-au sters astia contul Ca de cand nu am mai dat pe aici...

Am o groaza de ocupatiuni mai mult sau mai putin mintale. Vorba e ca nu prea imi mai sta capul intr-ale mamicitului. Ma uit aici si constat cu uimire ca sunteti la fel de neobosite si pline de zel si preocupate in munca voastra de mamici always on duty. Eu.. Ugh. Mi-am bagat baietul la cresa de o buna bucata de vreme si nu mai sunt mamica decat vreo 3 h/zi, iar in we i-l pasez mai mult lu' mama. Conrad e foarte obositor, in continuare il suspectez de o forma usoooaaara de autism. O sa mergem la psiholog cat de curand. Din nou.

Ah! Cum mai era sa uit! Nu pot sa nu o felicit pe proaspata mamica pentru cel mai asteptat bebelus de la odisee - si anume Jeremy grasun si plin de personalitate, care a asigurat-o de respectele lui cele mai sincere inca din primele clipe Asa m-am amuzat! So... Felicitari, MIRIMIK, pentru bebe minunat! Sa va bucurati de el!

Acestea fiind zise, va las.. Dar nu de tot. Sunt si eu pe aici. Va pup!

Lavi, de baby Conrad

Poze cu iubirea lui mami
Precious memories

Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!

Lavi bine ai revenit.
Fa drumul din nou la psiholog daca crezi ca e musai insa nu te grabi sa ii pui un diagnostic. Tulburarile din spectrul autist sunt cumva fie-mi iertata expresia "la moda" si eu nu prea cred in cum sunt puse la noi in tara.
Evaluarile facute de dr romani lasa mult de dorit si orice copil mai agitat musai sufera de ADHD sau oricare altul mai interiorizat cu ceva din spectru.

Sper sa nu te supere mesajul meu dar nu cred , chiar nu cred ca e cazul la voi.
Conrad poate fi un pic mai obositor si datorita unor factori externi.

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala mama, pai ce sa fac? bebe doarme d ele rupe. oamenii "casei" imi bat ushile de ma seaca. d edormit, nici vorba, de stat locului m-am plictisit:))) e unc retin pe coridor care de 15 minute povesteste cu emfaza nasterea lu' nevasta-sa intr-o engleza d-aia de dat pumni in gura (britanica adica) fara pic de respect pt restul... ma rog, cred ca e fix in fata ushii. dar pt tel dintr-astea e prevazut un spatiu dincolo de ushile maternitatii.

mitsule, ce povestesti tu acolo de autism? fugi mama de-aici. nu cred o secunda ca bb conrad ar fi suspect de asa ceva. are 2 ani, deci foarte imprevizibil la varsta asta. zic si eu ca lala, du-l la psiholog ca sa te calmezi, dar dai banii de pomana (completez io).

a terminat ala "darea de seama". a veit intre timp asistenta de sus sa ma vada. cea care m-a "reconfortat "cu o noua perfuzie in sala d enasteri si cu o "imbratisare" zdravana pt anestezie. era asa de fericita sa-l vada pe bb jeremy:))) dar e d eorigini asiatice, asa ca....nu ne mai miram:)) de era belgianca, ma chinuia ca tampita de azi-noapte:d

peste o juma de ora ma duc la dush:) si-mi scot perfuziileeeeeeeeeeee si sondaaaaaaaaaaaaa, i-haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! party time:))) ma inscriu la maraton:)))

ps, am pus poze si cu "intalnirea la nivel inalt" de azi dimineata:)

lauraD, tati tot nu scapa castrat:)))) daca tot mi-au legat trompele, macar s ama razbun:)) pe faza cu serviciu:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput