Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mary , ne dscurcam mai usor de cand a revenit bunica , o am si pe bona si nu mi vine sa renunt la ea, sunt rasfatata fata de asta iarna cand am tras foarte tare doar eu si sotul la cresterea micilor, fara alt ajutor cateva luni bune. tin pumnii sa ai laptic pt iulia iar daca n o fi sa fie, asta e,nu i un capta de tara, stiu bine ca nu ti e usor cu doua micute

elle of, micuta grasuna, tin pumnii sa treceti usor peste interventie. eu am o pompa gen seringa de la chicco daca te intereseaza.
ca intrebai,sasha are cca 10 kg, e f bine la kg dar nu pare caci e lungut,deh , a avut din start 54 cm. are un picior mare mai frate, in curand o sa poarte frate sau incaltarile care ii vor ramane lui mici, hihi. sta numai in picioare in tarc, de vreo luna, f bune inelele acelea ramase de la milan, cu elea invatat sa se ridice. nu ti face griji , e grasuna si va fi mai lenesa la mers, modelul milan, il cunosc, a mers milanu meu la 1 an si 2 luni abia, noi si pipe de shose am fost codasii codasilor

cati la multi ani cu maaaaare intarziere din partea mea draga mea, imbratisari pentru tine si matei si sper sa ne mai vedem si vara aceasta

sanatate multa bolnaviorilor!

alina ct, nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

LauraI pt gradi iti tb: adev de la serviciu, copie certif nastere, copie buletin.

Hai mai Ema ca pe noi ne-ai uitat de pe lista codasilor. Tot la 1,2 ani a mers si Andrei si frate-sau...dar eu n-am avut nici o problema in sensul asta .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si apropos de stresuri, sa stiti ca daca n-ar trebui sa mearga la o gradi de stat, nu m-as stresa nici cu pampersul. Eu sunt de principiu "fiecare in ritmul lui si toate la timpul lor".

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

vad ca vorbiti de scutece...Daria are cateva luni de cand nu mai poarta pampers decat noaptea si atunci nu prea sa-l puna ca e "mare" dar se mai scapa uneori si nu vrem sa udam canapeaua. are nopti in care se trezeste si spune pishu si mergem cu ea la baie. din pct asta de vedere mi-am luat un stres de pe cap pt.gradi.

Roli, daca nu iti e prea departe poti incerca sa-l aduci la gradi unde o dau eu pe Daria, la Morarilor (zona pta Delfinului). eu am vb cu directoarea si a spus sa venim in mai.

Miri, imi pare tare rau sa aud ca ai dureri, stiu cum sunt si eu am tot pus supozitoare vreo saptamana. pupici si nopti cat mai linistite.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna!

Am intrat sa va anunt ca maine la 7 dimineata ma internez iar pana la pranz sper sa-mi tin si cea de-a doua printesa in brate.

Va tin la curent! (am cateva nr de tel)

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 39+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

nastere usoara si bebica sanatoasa!

Alina

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Daria

Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

am facut un mic bagajel .. am emotii pentru maine, sper sa fie totul ok. sa vedem cum va rezista fara papa atata timp gazuta mica ..

roxanici saru-mana ptr pompa. am incercat s-o folosesc insa fara succes .. nu o pot trage .. nu cred ca ma descurc cu ea .. vad maine ce si cum .. oricum, esti super draguta!

fetelor, adeluta este o frumoasa .. are niste ochisori superbi, este inalta si finuta.

alinus mi-as lua de la primii pasi insa nu gasesc .. am cautat de mi-au sarit ochii, am gasit pe niste situri, scria ca e in stoc, am sunat insa nu era .. felicitari pentru decizie! va tin pumnii sa reusiti!

roli nu stiu daca am cum cu mana .. voi face operatiunea intr-un wc si o sa-mi fie cam incomod .. unde dau lapticul .. tre' sa stau aplecata pe wc ... of .. greu.

lala ma bucur ca e bine bia.

ema abia astept sa se faca mai frumos si poate ne vedem si noi prin hrestrau.

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Buna tuturor
Vroiam doar sa anunt ca Andrew la check-up de 2 ani ( si aproape doua luni) are:

Inaltime = 91.4 cm
Greutate = 13.610 kg

PS: Simona, nu, nu sunt suparata... aici, ci.. nah, in particular, cu ce e in jurul meu.Cam depresiva lately, consider sa merg la un shrink... numai sa gasesc timp... lol.
Va citesc insa, si admir poze.

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

dupa cm ziceam, a inceput balul. a doua noapte proverbiala. ma dor toate in continuare, de fapt ma dor contractiile cat m-a molfait jeremy. e foarte sacait... a luat suzi dar e necaz ca pica. de la atata ridicat pus inapoi si iar ridicat... zau daca nu-mi vinbe sa ma catar pe pereti...

elle, multa bafta maineç o sa fie bine!

ioana, .... asteptam vesti frumoase:)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput