Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 15
alina023 spune:
Buna dimineata! Sper sa fie o zi cu vesti bune azi! Avem doua evenimente: operatia Annitei mici si nasterea fetitei Alinei CT.
Elle,
Doamne ajuta! Ma gandesc la voi si abia astept sa ne scrii ca a trecut si ca este perfect!
Mirikule pare rau de dureri....stiu cum e... Cere calmante, nu sta sa suferi! Trebuie sa-ti dea, nu? Of! Azi sper sa fie mai bine!
Roli imi pare rau de gradi! Eu zic sa intri cu scandal la directoarea gradinitei cu care ai vorbit din toamna. Cred ca este singura sansa de a rezolva ceva.
Vorbeam zilele trecute cu un coleg de-al sotului care-mi povestea ca pt a inscrie copilul la gradinita i s-a cerut scurt, clar si la obiect o bratara de aur de 5g. I s-a subliniat sa nu fie mai mica de 5g! Nu stiu...clar as fi facut-o cu ou si cu otet pe directoarea aia! Mama lor de spagare!
Honey, poate te ajuta sa vorbesti cu noi... Imi pare rau ca esti cu probleme, dar cred ca ai tot dreptul sa fii asa. Iti doresc multa multa putere si mergi la psiho, macar o sedinta, doua. Cred ca te va ajuta!
Pup fata si pe Andrew, baietel mare!
Cat despre emigrare...pe noi ne batea gandul mai demult. Mai ales pe mine. Sotul a tot stat in dubii, la un moment dat a zis ca nu vrea, ca e prea riscant, ca e varsta prea inaintata
ca intr-un final, dupa ce renuntasem eu la idee, sa ma intrebe daca mai vreau!
Recunosc ca nu mi-e usor sa ma gandesc ca sunt copil unic la parinti si ii las pe ai mei la batranete singuri...dar si daca stau langa ei si tot ei ma ajuta dintr-o pensie minuscula si un salariu la fel... Ce fac? Mai bine le asigur si eu o batranete cat de cat lipsita de grija banilor, ii mai aduc acolo, mai venim si noi (din joi in Pasti
) in Romania... Sper sa reusim sa ajungem la capat cu tot procesul asta de emigrare si sa facem pasul decisiv.
Deocamdata suntem la faza de pregatit dosarul. Sper ca in maxim 2 luni sa-l depunem.
Asa...acum sa va spun de mandruta mea. Se pare ca este racita, are un usor rosu in gat, tuseste, muci o tona care o inneaca mereu. Aseara a bazait ca nu vrea Tantum verde pana a vomat in jet tot laptele si toata mamaliguta cu branza de la masa de seara. O placere! Bine macar ca m-am lamurit care-i baiul.
Legat de pampers....pe cat a fost Luca de precoce ( la 1.6 ani nu ma folosea deloc pampers) pe atat de Ana de capoasa. Nu doar ca nu face la olita, dar dupa ce face kk in pampers, cand o intrebi daca a facut ea zice tot timpul "nuuuu!!! nu facut Ana kk! pipi!" Numai sa nu o schimbi! Nu-i place deloc sa i se umble in zona. ![]()
Va doresc o zi frumoasa si astept cu nerabdare vestile bune ale zilei! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
miri_mik spune:
ha! n-a pus nimeni de cafea? nici voi? nici astia din spital? atunci va servesc un ceai de urzicutsa, asa ca sa vedeti ce gust parfumat are viata dupa 3 ore legat de somn:)
a mai trecut o noapte. bunul simt spune ca noaptea asta va fi mai bine/ macar cu contractiile post-natale daca nu cu altceva. ma incuraja moasa aseara ca cu cati mai multi copii, cu atat mai dureroase contractiile. noroc ca (gatta) am legat trompele:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
ginnette spune:
Neata si o
!
Helene tin pumnii sa fie totul ok cu Anna (imi pare rau ca nu-ti-este de folos pompa
)
Alina23, sa v-ajute D-zeu sa reusiti!
Miri, un
sa suporti mai usor durerile.
Citesc de clopotzeii 'precoce' intr-ale renuntatului la pampers; cred ca o sa dau de baut in ziua in care n-o sa mai cumpar.
Vroiam sa intreb: mai sunt clopoztei care dorm in patut cu gratii? (ma refer la cei care n-au fost mutati din motiv de fratior/surioara) Eu as vrea s-o mut pe buburuza; i-am zis sa dormim in patul mare si a zis 'nu, Ade doane in patul alb' - e d'ala de la IKEA.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Citesc de clopotzeii 'precoce' intr-ale renuntatului la pampers; cred ca o sa dau de baut in ziua in care n-o sa mai cumpar. Vroiam sa intreb: mai sunt clopoztei care dorm in patut cu gratii? (ma refer la cei care n-au fost mutati din motiv de fratior/surioara) Eu as vrea s-o mut pe buburuza; i-am zis sa dormim in patul mare si a zis 'nu, Ade doane in patul alb' - e d'ala de la IKEA. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Dap. Andrei
Desi stie sa iasa de acolo nu le-am scos inca ( gratiile) si nici nu l-am mutat in pat mare deoarece nu s-ar mai culca nici la pranz si nici seara
El poate sa sara din pat insa stie ca se poate lovi asa ca prefera sa ne strige
Si cat inca mai accepta varianta asta nu imi bat singura cuie in talpa mutandu-l
PS : cand scapam de pampers ma imbat si eu. Desi eu recunosc ca inca nu i-am facut cunostinta cu olita, astept luna mai pentru prima incercare
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)My hobby
Lala_D spune:
Miri iti dau eu o cafea fara cofeina

Elle tin pumnii stransi pentru Anita 
Alina sunteti curajosi 
Noi nu avem acest curaj, recunosc. Nu ne vedem lund-o de la 0 intr-o tara straina desi aici nu e deloc momentan roz.
Pur si simplu nu avem curajul necesar sa ne aventuram in necunoscut cu 2 copii. Daca am fi fost singuri poate ca am fi facut-o. Asa insa pentru noi este un tren ce l-am pierdut.
Multa bafta sa vi se aprobe repede 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
My hobby
godzila spune:
Ioanact nastere usoara si bebe sanatos!
Alina am citit pe la alte subiecte vrei sa plecati. Bafta multa, la cat de energica stiu ca esti veti reusi sigur.
sa ne ti la curent. Plecati in Canada?
Elle tin pumnii pt operatia Annei.
Miri, da ce incurajare ti-a dat asistenta
Foarte amabila. Pe de alta parte e bine sa sti ce vei intampina.
sa treaca repede durerile sa fi acasa cu cei trei crai. Zici ca ti-ai legat trompele...si pe mine ma batea un gand, dar mi-e teama un pic plus ca parca as mai vrea unul
godzila spune:
Si ca sa fiu pe subiect nici Vlad nu face kk la olita...mama il pune pe oala dar dupa ce se ridica face in pampers. La vara il las nud prin curte...poate asa realizeaza procesul
Nici eu nu ma stresez prea tarece-i drept. Ce dovada mai clara vreti decat ca Iulia inca se produce noaptea in pampers spre disperarea lui maica-mea. Nu pot face efortul sa ma trezesc noaptea caci daca o fac nu mai adorm si apoi sunt varza. Oricum inca nu sunt f convinsa ca e o problema asa ca zic si eu ca Roli, toate vin incet si la timpul lor.
Roli sper sa gasesti o gradinita...si daca nu gasesti, in toamna te duci cu ceva spaga si o sa ti-l primeasca unde vrei. Asta e sistemul, speranta si blestemul nostru.
Mary mi-am bagat si eu nasul in poze si am constatat ca e superba brunetica ta. Ai 2 fete minunate
alina023 spune:
Vera, da, in Canada vrem sa plecam. Sper sa si reusim.
Multumesc pentru incurajare! 
LalaD, nu stiu cat de departe de 0 suntem si aici. Nu avem o casa a noastra (ma rog...stam in apartamentul parintilor mei, dar este mic si ei nu sunt de acord sa-l vindem si sa ne luam ceva mai mare...si chiar daca ar fi, nu am avea cu ce lua ceva mai bun), avem o masina in leasing (care ne stoarce de bani de 3 ani si mai avem inca 2 de plata)...si cam astea-i tot! Cariere nu pot spune ca avem nici unul dintre noi... Asa ca nu pot spune ca las in urma altceva decat pe parinti si doi veri apropiati. Asa ca alegerea este oarecum simplu de facut. Zic eu...
Roxanici, de ce vrei sa o muti in pat mare pe Adeluta? Daca ea este ok in patutul cu gratii nu vad de ce sa o muti..
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei 
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
ginnette spune:
Bulina Anna s-a trezit
; e putin somnoroasa, dar e bine.A vomat putin - Helene a zis ca de la anestezie.
Raman si le noapte pt observatie.
Ce bine ca a decurs totul ok.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
grati.ela spune:
Alina Dumnezeu sa-ti fie alaturi! Eu am trait experienta dezradacinarii si stiu ca te imbatraneste 5 ani. Acolo poate mai faceti unu, doi, trei bebici si veti fi vesnic tineri.