Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

miri, cu intarziere dar e bine si asa...

felicitari mami, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata alturi de puiutii vostri! refacere rapida!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Hello , hello !
Rox , multumim pentru vestile despre Anna...sper sa treaca usor efectul anesteziei si cireshica mica sa fie ok cat mai repede posibil !
Si Sara mai doarme in patut cu gratii , dar cred ca nu pentru mult timp pt ca de-abia mai incape in el...ea doarme de obicei pe burta , cu o manuta ridicata deasupra capului ...deja manuta iese printre gratii. Sper sa ne mutam curand la 3 camere si sa-i fac camera ei cu patuc de copilas mare.

Aseara am avut un show de zile mari cu ea...eram doar noi doua acasa, eu spalam vasele iar ea se juca in sufragerie cu TV-ul deschis. La un moment dat , vine la mine urland si se agata de mine incercand sa se ascunda parca dupa mine...mi-am dat seama ca s-a speriat de ceva , am incercat sa vad ce se intamplase , am luat-o in brate si am incercat sa intru cu ea in sufragerie insa n-a fost chip , se agata de mine ingrozita , urla sa n-o duc acolo , apoi a inceput sa strige ca vrea sa mearga la mamaie , ca vrea afara...era ingrozita , terifiata ...nu stiu ce a putut s-o sperie in halul asta. La TV era porcaria aia de emisiune "Frumusete pe muchie de cutit " cu femeile alea urate pe care le opereaza , le pun dinti si le machiaza si le fac frumoase. O fi vazut acolo vreo pocitanie...nu stiu.
M-am gandit s-o duc la biserica , poate dau de un preot sa-i citeasca ceva de sperietura...m-am imbracat si am plecat cu ea pe strazi la 9.30 seara...la biserica n-am gasit pe nimeni , acasa nu voia sa mearga , asa ca am stat cu ea afara pana la 10.30 cand i s-a facut somn si a acceptat sa mergem sus. Apoi show cu baia , nici aseara n-am reusit s-o spal decat la fund.
Azi ma duc sa-i caut o jucarie interesanta de baie , poate asa accepta sa intre in cada.
Pe mine ma lasa nervii , nu stiu ce are copilul asta ...s-a schimbat radical in cateva zile , nu ne mai intelegem cu ea . Ma enerveaza si sotzul ca da vina pe mine ca eu o agit cu nervii mei...in loc sa ma sprijine , mai rau face ...cand eu incerc sa ma impun in fatza ei , el ii ia partea , asa ca fata mea a bagat la cap ca mama e rea si o pune sa manance , sa se spele , iar tati e bun si o salveaza atunci cand eu devin insistenta ...a inceput sa-mi raspunda ca "vrea la tati , mami e rea , mami sa plece ".Aseara am cedat si m-am pus pe bocit si chiar ma batea gandul sa-i las si sa plec sa dorm la mama. Suntem toti trei cornute ( eu berbec , sotzul taur , Sara capricorn ) , trei firi temperamentale , cu multa personalitate si sa te tii cand este rost de scandal , ies scantei. Noroc ca ne trece repede

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Vroiam sa intreb: mai sunt clopoztei care dorm in patut cu gratii? (ma refer la cei care n-au fost mutati din motiv de fratior/surioara) Eu as vrea s-o mut pe buburuza; i-am zis sa dormim in patul mare si a zis 'nu, Ade doane in patul alb' - e d'ala de la IKEA.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Da. Andrei. Tot aman momentul ca mi-e groaza ca o sa alerg dupa amandoi prin casa. Marc si acum face figuri la culcare. Dupa poveste, pupat, noapte buna...tot mai vrea sa stau langa el...si tot coboara din pat. De cel putin 2-3 ori, vine ca vrea sa-mi spuna ceva...de ne apuca 11 noaptea. Andrei zice "pa" si se culca, chiar daca Marc coboara sau ma striga. Da ma gandesc ca daca va fi in pat fara zabrele o sa-l imite pe frate-sau. Asta e problema. Il imita in tot ce face. Daca Marc nu s-ar da jos, nu s-ar da nici el.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi am fost la alta gradi...am mai fost odata si la asta...de data asta cu Marc de mana sa vada si specimenul nr.1 (Andrei e la mama), dar isi putea face o imagine si despre specimenul nr.2 . Desi dir.se jura ca nu face liste si ca ii primeste...sa ma prezint in prima zi de inscrieri la prima ora...nu mai am frate incredere...aveam si actele, dar nu si nu, ca nu are voie sa primeasca acte inainte de inscriere.
De Andrei a zis ca il ia, nu e problema varsta, dar "fara pampers". Daca nu om scapa, ma vad in fiecare dimineata, infundandu-i in buzunar vreunei ingrijitoare pampersul si banu de rigoare, pe sest .

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau!!!
Felicitari Miri inca o data!L-am vazut pe bebeJ, e un frumos falcos!

Roxi, pe Razvi l-am mutat din decembrie in pat normal.Norma, adica fara gratii.
Eu nu am avut probleme la mutare.A cazut de doua ori din el noaptea dar asta a fost tot.Ma gandeam inainte de a-l muta cum o sa fug eu dupa el prin casa ca se va da jos din el.Dar spre surprinderea mea nu a facut-o niciodata.
Asta poate si pentru ca nu avem si nu am avut niciodata probleme cu pusul la somn.De multe ori merge singur la somn, cum a fost si sapt asta intr-o zi de am uitat sa ii pun si pampersu
Apropo de pampers, dupa cum stiti am scapat si noi de el de vreo luna.Ii pun doar cand doarme.

Alina023, si noi aveam ganduri din astea de emigrare, nu stiu cum si cand au disparut dar s-ar putea sa reapara
Va doresc succes!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Bulina Anna s-a trezit ; e putin somnoroasa, dar e bine.A vomat putin - Helene a zis ca de la anestezie.

Raman si le noapte pt observatie.

Ce bine ca a decurs totul ok.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Doamne ajuta! Ma bucur ca bubulina a trecut cu bine peste operatie!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Azi am fost la alta gradi...am mai fost odata si la asta...de data asta cu Marc de mana sa vada si specimenul nr.1 (Andrei e la mama), dar isi putea face o imagine si despre specimenul nr.2 . Desi dir.se jura ca nu face liste si ca ii primeste...sa ma prezint in prima zi de inscrieri la prima ora...nu mai am frate incredere...aveam si actele, dar nu si nu, ca nu are voie sa primeasca acte inainte de inscriere.
De Andrei a zis ca il ia, nu e problema varsta, dar "fara pampers". Daca nu om scapa, ma vad in fiecare dimineata, infundandu-i in buzunar vreunei ingrijitoare pampersul si banu de rigoare, pe sest .

BAIETII MEI IUBITI

Eu nu stiu ce gradinite aveti pe acolo dar cand citesc aici despre ele raman socata.

Eu am in grupa o fetita cu PAMPERS toata ziua, si mai am vreo doi care au pampers la culcare.Da niciodata noi nu am avut pretentia sa primim ceva pt a schimba scutecul copilului.Il schimb si eu daca e nevoie (dar nu de kk, la asta recunosc, nu ma apropii).

Cum sa ceri bratara de aur ca sa inscrii copilul?
Acum am inteles ca vor sa ia copiii chiar si de la 2 ani in grupa precocilor.Si se iau copiii fara mofturi pt ca altfel li se desfiinteaza posturile Isi permit sa faca stfel de mofturi?
Incredibil!

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ramo nici noi nu avem probleme la culcare acum insa daca ar fi liber as pati ca Roli in mod sigur.
Pai ce Andrei e vreun fraier sa se culce frumos cand frati-su inca e treaz si se joaca prin casa ?!
Nope, nu e.
Acum se culca ca nu vede ce mai face Bogdan dar daca ar vedea nu s-ar duce neam la nani

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Alina Dumnezeu sa-ti fie alaturi! Eu am trait experienta dezradacinarii si stiu ca te imbatraneste 5 ani. Acolo poate mai faceti unu, doi, trei bebici si veti fi vesnic tineri.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Grati Multumesc! Si da, asa este! Mi-a trecut prin gand si ca daca o sa ne fie bine acolo, poate mai facem un bebic...chiar daca e sa fie peste 4-5 ani! Sanatosi sa fim si sa ajungem acolo...sa reusim sa ne acomodam....sunt multi de "daca", dar cu Dumnezeu inainte!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui roli25

BAIETII MEI IUBITI

Eu nu stiu ce gradinite aveti pe acolo dar cand citesc aici despre ele raman socata.

Eu am in grupa o fetita cu PAMPERS toata ziua, si mai am vreo doi care au pampers la culcare.Da niciodata noi nu am avut pretentia sa primim ceva pt a schimba scutecul copilului.Il schimb si eu daca e nevoie (dar nu de kk, la asta recunosc, nu ma apropii).

Cum sa ceri bratara de aur ca sa inscrii copilul?
Acum am inteles ca vor sa ia copiii chiar si de la 2 ani in grupa precocilor.Si se iau copiii fara mofturi pt ca altfel li se desfiinteaza posturile Isi permit sa faca stfel de mofturi?
Incredibil!

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

O da. Isi permit.
Nu ai sa vezi in Bucuresti primiti la stat cu pampers si cei care nu au 3 ani sunt primiti numai pe baza de vorba buna altfel ambele criterii sunt dintre cele admise de inspectorat pentru neprimirea in gradinita.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput