Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!
Raspunsuri - Pagina 17
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Alina023, si noi aveam ganduri din astea de emigrare, nu stiu cum si cand au disparut dar s-ar putea sa reapara Va doresc succes! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Ramo, voi la ce tara va gandeati?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita
Luca, iubitul mamei drag! 
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
roli25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Eu nu stiu ce gradinite aveti pe acolo dar cand citesc aici despre ele raman socata. Eu am in grupa o fetita cu PAMPERS toata ziua, si mai am vreo doi care au pampers la culcare.Da niciodata noi nu am avut pretentia sa primim ceva pt a schimba scutecul copilului.Il schimb si eu daca e nevoie (dar nu de kk, la asta recunosc, nu ma apropii). Cum sa ceri bratara de aur ca sa inscrii copilul? Acum am inteles ca vor sa ia copiii chiar si de la 2 ani in grupa precocilor.Si se iau copiii fara mofturi pt ca altfel li se desfiinteaza posturile Isi permit sa faca stfel de mofturi?Incredibil! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Da, asa e la capitala unde umbla cainii cu covrigi in coada. Sunt convinsa ca in alte orase lucrurile stau mai civilizat. Ca d'aia vreau sa scap de orasul asta

Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
Multzu de info legate de mutare 

As vrea s-o mut pt ca pune piciorul - desi salteaua sta pe podea; i-am scos placa aia de lemn, sa sa fie zabrelele mai inalte - si a venit in cap odata.
Pb mea la noi, e scara - ca acolo si-a pierdut un dinte, vara trecuta - mi-e ca o ia prin casa si vine de-a rostogolul.
Plus, ca sunt convinsa ca va pleca de n-spe mii de ori pe noapte, prin casa.
Despre spagi la gradi, eu am vorbit cu o pila care, chiar si-asa directoarea i-a cerut un lantisor - desi venea trimisa de 'sus'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Ma bucur ca Anna a iesit cu bine din operatie.Va asteptam acasa Elle!!
Roli, eu stau intr-un oras mititel, bine nu foarte mititel, dar e un oras linistit, noi il mai numim "Orasul in care nu se intampla nimic".
Deci noi nu prea stim multe grozavii, si de aceea cand aud cate se intampla in orasele mari, in special in Bucuresti si ce fel de oameni s-au adunat pe acolo, nu pot decat sa fiu bucuroasa ca locuiesc aici.E adevarat posibilitatile la noi sunt putine.Adica aici nu prea ai unde sa faci cariera, poti sa fi ori vanzatoare, ori coafeza, ori dansatoare
.Acuma sa nu va inchipuiti ca suntem un oras de vanzatori si coafeze
.Oricum nu se compara cu un oras ca Cluj de ex (ca-i mai aproape).
Bineinteles ca si la noi se da spaga dar mai cu bun simt, mi se pare mie.Macar nu ti se spune in fata.
Eu am fost acum 6 ani in Bucuresti in trecere, mergeam la mare.Am stat 6 ore in Buc si ne-am plimbat.Eu de atunci am zis ca nu m-as muta niciodata in Buc.
Bine, acuma sa nu va suparati pe mine, stiu ca Buc are si parti bune, e un oras frumos un oras care iti ofera multe.Dar prea s-a adunat acolo toata pleava societatii si e foarte multa rautate acolo.
Eu una nu as rezista acolo, sincer.
Na , hai ca am aberat destul.
Gatta oare de ce sa se fi speriat mica?Nu ai reusit sa afli?
Saracuta, ceva a speriat-o foarte tare daca nu a vrut sa mearga in casa.
fetelor, voi va speriati copiii cu chesti de genu:Vino aici ca de nu vine tiganu si te duce, sau te duc la nenea doctor, sau vine Baubau sa te manance si multe alte grozavii?
Eu am o prietena care asa face cu copilul ei.Inca daca vede vreun tigan se si duce langa el cu copilul si ii spune :uite aici ii tiganu,, te baga in desaga si te duce daca nu esti cuminte!
I-am tot spus sa nu mai faca asta da ea imi zice ca vb prostii.
Mie mi se pare o mare mare greseala sa faci asa ceva.
Eu niciodata nu i-am spus la Razvan asa ceva.El nu stie de asa ceva.Chiar m-am distrat intr-o zi ca ii zicea soacra ca vine bau bau daca nu face nu stiu ce.Si Razvan nu o baga in seama ca nu intelegea cine-i Bau Bau.![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aurel_cris spune:
Elle ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie.
Alinact cred ca ai deja fetita in brate,recuperare cat mai rapida mami.
Miri uf imi pare rau ca te lupti cu asa dureri mami.
Alina deci v-ati hotarat pentru Canada,bafta multa.
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai tin minte,eu nu mai am timp de nimic cu gaza mea.Tot timpul vrea sa stam afara,sa ma joc cu ea,sa fiu in spatele ei,abia apuc sa mananc.Este asa de ambitioasa daca nu faci cum vrea ea de nu-ti vine sa crezi,nu intelege deloc semnificatia cuvantului "NU".
Nici noi nu am scapat de pampers,ea sta pe toaleta dar nu o prind mereu cand face kk,de spus mai greu spune dupa ce face.
Oricum la olita nu sta sub nici o forma si nici nu mai imi bat capul sincer daca sta la wc.Si eu ma gandesc poate in vara asta reusesc sa o invat fara pampers.Despre gradi la noi nu se pune problema inca ca aici iau copii de la 3 anisori,fara pampers la stat.La particular nu-i problema ti-l ia cu pampers,ar fi si culmea sa zica nu daca platesti 800 de lire pe luna full time.
Pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
ramonab spune:
citat din mesajul lui alina023
Ramo, voi la ce tara va gandeati? Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag! ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!! |
Canada
dar daca ma mai enervez mult, ma mut
Desi nu stiu cum as rezista, ca eu am stat 3 luni in Italia si au fost cele mai groaznice tre luni din viata mea.
Nimic nu mi-a placut.Doar ca puteam merge la mare in fiecare we ca era la 40 de km departare.
Bine faza a fost ca eu stateam in apartament toata ziulica singura pana venea sotu de la servici si ma plictiseam de moarte.
Povestea e lunga, dar in concluzie cam cu greu as pleca, numai daca as sti 100% sigur ca va fi mult mai bine acolo.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
aurel_cris spune:
Zuzici am si eu o intrebare sau mai bine zis un inceput de stres si nu stiu cum sa fac.Bianca inca nu sa luat sa vorbeasca asa,v-am zis ca vin in tara luna viitoare ce ziceti sa merg cu ea la un logoped?
Stiti vreun doctor bun?
I-am facut deja programare la ORL ca nu mai tine cu nasucul,tot timpul vine plangand sa o trag de nas si e nervoasa asa ca nu poate respira.Am inceput deja tratamentul care ni la dat aici sa vedem daca se va schimba ceva.
Multumesc mult

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
roli25 spune:
| citat din mesajul lui ramonab fetelor, voi va speriati copiii cu chesti de genu:Vino aici ca de nu vine tiganu si te duce, sau te duc la nenea doctor, sau vine Baubau sa te manance si multe alte grozavii? Eu am o prietena care asa face cu copilul ei.Inca daca vede vreun tigan se si duce langa el cu copilul si ii spune :uite aici ii tiganu,, te baga in desaga si te duce daca nu esti cuminte! ![]() I-am tot spus sa nu mai faca asta da ea imi zice ca vb prostii. Mie mi se pare o mare mare greseala sa faci asa ceva. Eu niciodata nu i-am spus la Razvan asa ceva.El nu stie de asa ceva.Chiar m-am distrat intr-o zi ca ii zicea soacra ca vine bau bau daca nu face nu stiu ce.Si Razvan nu o baga in seama ca nu intelegea cine-i Bau Bau. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Niciodata. Singurul lucru cu care "ii mint"...dar pare credibil, e "nenea parc" (gardienii) - asa i-a ramas numele de cand era Marc mic, care ne da afara din parc daca fac balamuc, sau nu vor sa plece cand e ora de plecare.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ramonab fetelor, voi va speriati copiii cu chesti de genu:Vino aici ca de nu vine tiganu si te duce, sau te duc la nenea doctor, sau vine Baubau sa te manance si multe alte grozavii? RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009 ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog Of viata-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Cu babau sau tiganu' nu, dar cand o apuca vocalizele - si trage niste tipete 'inalte' de nu mai aud 5' (si numai in locuri inchise) - ii spun ca vine politaiu' si ii ia DVD-urile
Nu e bine, stiu, dar nu pot s-o ignor pana ii trece de, la sine (ca o tine asa cam 10-15min - am facut-o si p'asta)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
citat din mesajul lui ginnette
Cu babau sau tiganu' nu, dar cand o apuca vocalizele - si trage niste tipete 'inalte' de nu mai aud 5' (si numai in locuri inchise) - ii spun ca vine politaiu' si ii ia DVD-urile Nu e bine, stiu, dar nu pot s-o ignor pana ii trece de, la sine (ca o tine asa cam 10-15min - am facut-o si p'asta) Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Nu trebuie sa o lasi sa tipe ci sa-i distragi atentia.Arata-i ceva, nu stiu, o frunza, o scama, un surub.Cheia e sa ii distragi atentia de la lucrul pe care nu vrei sa-l faca.
Daca nu merge nici asa ii "promiti" o pedeapsa.De ex daca mai tipi nu mai stau cu tine, sau nu mergem nu stiu unde.Ceva ce stii tu ca ii place foarte mult.Si daca nu inceteaza, iti respecti "promisiunea" ca altfel nu va merge.De aia trebuie sa ai grija cand ii spui o pedeapsa, sa o poti si aplica in cazul in care nu inceteteaza sa tipe.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008RAZVANICI LA MARE 2009

Micul print-blog
Of viata-blog