Clopotei de ian-feb BUN VENIT PE LUME, JEREMY!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Pai da, ca aveti clopotele vrednicute care au inteles ca nu-i nici o placere sa stai cu kk la fund . Al meu nu pricepe sau nu vrea sa priceapa sa ceara oala. Dumnealui face in pampers si dupa'aia isi ia oala, se dezbraca si isi scoate pampersul plin (pana acum am reusit sa-l prind sa nu umple casa si sper sa nu se intample beleaua )...si se aseaza pe oala si tot el zice "nu ine kk" (nu vine kk). Si de fiecare data ii explic ca nu mai are ce sa vina, ca tb sa ia oala inainte sa faca

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Roli iarta-ma da nu pot sa ma abtin......trebuie sa fie tare haios...da nu merge cu explu de la fratele mai mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Sunt plina de nervi...nici macar pila nu a reusit sa rezolve probl. gradinitei acolo unde vroiam...se pare ca directoarea are pila suprema...m-am saturat...Alina fugi cat te tin picioarele din tara asta de kkt.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Alinact,
nastere usoara si o surioara cuminte si mancacioasa pt Ioana!

Roli,
nici gaza mea nu face la olita. Acum are pe ea chilot caci i-am cumparat cateva seturi si le calcam el fiind interesat brusc sa aibe chiloti ca tati :-) Am stat cu ochii pe el sa nu se aseze pe canapea, l-am pus pe scaunel si sunt curioasa daca zice ceva cand se uda.

Nu avem inca nici noi toti dintii, suntem inca foarte legati de suzeta... De la vara asta am asteptari mari: sa scapam de suzeta, sa scapam de pampers. Doamne-ajuta!

Elle,
suntem cu gandul alaturi de tine si Anna maine. Sa fie un succes inlaturarea semnului...Si mie mi-a trecut prin cap sa il duc la film dar am renuntat, e prea mic. La circ i-a placut dar nu cred ca se poate compara. Si acasa sta lipit de televizor momente bune dar apoi o ia iar la zburdat.

Alina023,
curaj si Doamne-ajuta pentru decizia voastra!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Nici bine n-am zis hop si am trimis mesajul gaza s-a si sesizat ca e uda si a inceput sa maraie. Nu i-a placut deloc senzatia de ud dar m-a scos pe mine vinovata:"mama n-a pus pampers!"
O sa fie grea operatiunea scapat de scutec!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

pfuaa, va scrisesem un mesaj inainte, lug si pozitivist. s-a dus dreaq, cum s-a dus si senzatia mea de bine. a vneit noaptea, sa te tii dureri frate. am iesit doi pasi pe coridor ca in timpul zilei nu poti de atatia arabi si negri, am contractii ca d enastere frate. nus tiu daca sa ma tin de burta sau de spate. sa mor d enu-mi vine sa plang. am lmuat un calmant, dar urmatorul e abia peste 2ore. si pt ala tre sa mananc... jeremy incepe sa faca miscari de seara. exact cum prevesteam... trecem noi peste, doar sa ma lase putin durerile ca-mi vine sa musc pe cineva:)

ioanaCT, ma gandesc la tine! sa fie intr-un ceas bun!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,
M-am vazut cu Helene si printesele; Eva este o papusica dragalasa si finuta iar Anna este toata un zambet - nu m-am bagat prea tare in sufletul lor ca sunt racita; Adela numai la caruciorul Annei se uita.
Acum seara facea 'bebe Anna doane (doarme); si Eba (pe 'v' il pronunta'b') doane'; a spus la toata lumea ca s-a intalnit cu "petita (fetita) Eba ti bebe Anna"

Ca vorbiti de pempers: eu nu i-am scos pana acum pampersul; dimineata o pune mama pe olita si face; dar kk, odata s-a nimerit sa faca; in rest, face in pampers si dupa ce face zice 'acu pace(face) Ade a otita kk' si exact ca Andrei isi da pampersul, deja plin, jos.

Roli imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu gradi.

Alina, jos palaria pt curajul sa va inhamati la asa aventura.

Ceska, si eu tot asa sper, ca in vara asta sa scapam si de pampers si de suzeta (s-adoarma fara).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

miri felicitaaaaaari! este o dulceata bebe jeremy! l am vazut azi dimineata cand am citit si vestea frumoasa a venirii lui pe lume, dar n am apucat sa scriu atunci. curaj si rezistenta iti urez, sa treci peste durerile fizice fara prea mari chinuri psihice, te imbratisez cu drag si trimit pupicei celor trei fratiori mici si frumosi- bruno, sacha si jeremy, muuuah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Miri,felicitari,refacere rapida

Jeremy,bun venit pe lume

Ellenuta,sa scapati repede si fara dureri mari

Alina,nastere usoara

Nemary,deocamdata Casian papa doar san,sper sa continuam tot asa.Iritatia de pe fata tot apare si dispare,ii dau cu infuzie de musetel

Felicitari celor ce scapa incet incet de scutece,noi mai avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Alina de Ct
Nastere usoara si bebe sanatos!

Alina023 chiar ca aveti curaj! Felicitari si sa va ajute Cel de Sus sa va iasa tot cum v-ati propus!
Miri trec repede durerile astea (sper), cand incepi sa te tot ridici sus/jos sa ai grija de bebe sa una, sa alta, uiti de tot!
Roli ce nasol cu gradi! Sper sa reusiti sa-l inscrieti undeva sa va si convina! Io nici macar nu am vizitat vreo gradi, m-am hotarat la una care-i vis-a-vis de liceul unde lucrez si f aproape de ai mei, deci m-ar putea ajuta sa o mai ia ei, dar sper sa nu am si eu vreo surpriza si sa nu o pot inscrie acolo
Ce acte trebuie depuse la dosar?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput