Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 5
Piciulika spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Ce de vesti minunate - si ce ma bucur langa voi, dragelor!
Langa Luy, 
yupeeee!, langa Aniast - desi ma uitasem mai de mult in sufletul meu si eram tare linistita, 'stiam' ca va fi bine - Danielle, tu sti cat esti TU de frumoasa? Superbe alea mici (ce mai cresc!) dar tu...!
Si ce-am mai ras cu Maria de Yaia - sau impreuna cu Yaia de noi toate...? ![]()
Am citit cam iute si-mi scapa... stiu ca mai era ceva cu Erina... dar ce?! Oricum, ganduri calde mamicii minunate! Ah, da si Sabina Y. cea absolut superba, cu papusile ei - brathtaking!
La noi, ce sa zic? Ne revenim parca incet-incet. Liniste si somn cat apucam zilele astea, mereu ne-sincron...
Ex-bolnaviorul e obisnuit pe bratz seara si de dormit doar cu mine in pat - sa vedem cum revenim cat de cat la o dezlipire a puiului de cangur...
Alex are puseu de crestere si tot la max 2 ore vocifereaza. Beau lichide la greu, sa tzin pasul. Dar noaptea e ok, tot la vreo 4 ore.
Micha a cautat dimineatza cuiburile de Paste in casa, ca era un vant aspru si nu le-am ascuns prin gradinitza. Si tot cauta, si-l intreba pe iepuras (Hasi) afara: "Hasi, mai ai!?" (cuiburi/cadouri)![]()
Am folosit iar oportunitatea, ca sa primeasca Alex o masinutza ce stiam ca-i va placea lui Micha, ca sa-i ceara voie sa se joace el cu ea. Desigur Alex spune "da, ai voie" - tot prin vocea lui Micha, e ca un medium!
E intreaba, el raspunde, foarte ferm - si sustzine ca Alex a raspuns!
Sper mai tarziu sa-i intoarca "favorurile".
Cuscra draga, daca-tzi placem asadar
, atunci ramanem asa, pe 2-3 mai, da...? Sa nu plecatzi, sa nu fitzi bolnavioare, (nici noi!), sa nu va indragostitzi de altzi flacai, da? Pe 1 suntem la o nunta in Cluj si cred ca mai stam o zi doua. Mai vorbim, ok?
Sper sa apucam si maine sa mai dormim ceva si eventual iesim scurt in natura, daca s-o indura vremea (pe 1 si 2 a nins!!!
), 2-6°C - unde esti, primavara!?!
Va pupam.
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
prisi spune:
'neata si o cafea intaziata pentru toata lumea
eu m-am trezit la ora 9
, a fost tati dragut si a reusit sa o pacaleasca pe MIru si am dormit ora jumate in plus
va doresc o zi frumoasa si insorita, desi nu prea e soare ....
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
danuta36 spune:
Hristos a-nviat!
Prisi multumim de cafea 
Miru a noastra,de cand s-a schimbat ora,tot pe la 10 se trezeste,iar seara se culca pe la 11..
Vad ca nu mai stalceste unele cuvinte..inainte zicea'calcator',acum zice corect 'calculator' ![]()
Ieri am fost in parc la Simeria,am facut si cateva poze..
http://family.webshots.com/album/577230407mNvoJm
valentina_22 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Luy, felicitari , sa ai o sarcina usoara in continuare si un copilas sanatos si frumos ca surioara lui!
Miaunici, sanatate multa tie si lui Andrei.
Aniast, ce vesti bune, felcitari si tine-o tot asa!
Roxana, multa sanatate mamei tale.
Danuta, ce dulcica este Miru, pare asa de mare, de fapt este o micuta domnisoara,foarte cocheta. Pupam ochosorii verzi-caprui.
Noi am petrecut in liniste.Sambata am fost singurica la biserica, deoarece puii mei erau deja pe aripile lui Mos Ene. Le-a citit sotul povesti pana a obosit.![]()
Ieri am dat o fuga pana la Gura Diham cu sora si cumnatelul. Sotul din pacate a lucrat. Desi era putin racoare, copii s-au distrat pe cinste, iar peisajul de vis. Imi pare rau ca nu am reusit sa ajungem la telecabina, muntii erau imbracati in zapada si era un bun prilej pentru Alex si Andrei de o mica bulgareala.
Am ajuns acasa franti de oboseala.
Vad ca afara este cam urat. Sper sa nu ploua, deoarece le-am promis copiilor o plimbare cu bicicletele. Iubi al meu pleaca astazi pentru o saptamana in Croatia. Incerc sa ma obisnuiesc cu gandul, insa imi va fi tare greu fara el. Pana acum pleca pentru cel mult 3 zile,acum sunt 7 la numar. Niciodata nu am stat atat de mult departe unul de altul. Bine ca ii am pe cei mici, cu ei si cu munca imi voi ocupa timpul.
V-am pupam si va urez o zi cat mai linistita si placuta in continuare.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
adimercedes spune:
Hristos a inviat!
Dragele mele, iata ca intru si eu ca parca dupa secole de absenta. Nu stiu cant mi-ati simtit voi lipsa, dar eu stiu ca mi-ati lipsit teribil si ca mi-e un dor mare de voi toate!!!
Fara sa fi citit din urma mai departe de primele 2 pagini din capitolul de fata si fara vreo speranta de a recupera prea mult din urma, am cateva urari mari de facut.
Erina, multe felicitari, draga mea, pt bb David
. Wow, inceputul lui marite!!! Deja sunteti mari. Sunt convinsa ca sutneti bine, ca bb e cuminte si Daria e o fetita cuminte si cooperanta ca intotdeauna! Abia astept sa citesc in urma si sa vad poze cu voi, sa citesc despre emotiile nasterii...
Yaia, sa va traiasca Alexia Briana - ce nume frumos ati ales!!! Deci asa, bb a vrut sa faca Pastile cu voi ;) Ma bucur enorm ca e laptic, va lucrurile sunt bine si ca Tudor e un cumintel si si-a primit asa de bine surioara. La fel ca si la Erina, abia astept sa citesc ce si cum a fost, sa aflu mai multe, sa imi intru iar in ritm alaturi de voi, ce sa mai...
Luy, multe felicitari pt bb din burtica, sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara si un bebe sanatos!!!
Offf, cate minunatii am pierdut eu de aici!
Vreau sa transmit multi pupici tutror, stiu ca am ratat multe aniversari si evenimente si sper sa pot recupera macar in parte.
In ff mare graba va zic ca suntem bine cu totii, copiii cresc, Lisa se cere la scoala, asa ca am umblat sa caut gradinita (o sa va spun povestea mai pe larg zilele astea), Adam a inceput diversificarea, sotul a inceput niste proiecte in timpul "liber" si am ramas pe cap cu websiteurile, contabilitatea, cumparaturile, curatenia generala si cam tot ce mai elibera el :( Tata e inca aici pana in iunie, lucrurile sunt cat de cat ok, macar nu ne mai luam in coarne ;)
Revin cu povesti pe larg si vreau sa si recuperez cate ceva 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
crishtina spune:
Adimercedes bine ai revenit! Si mie mi-a fost dor de tine....abia asteptam sa vii! 
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti si plini de sanatate
Mara - Maruntzika, Alina - Toma_lly si Cecilia!
Sa va simtiti mereu implinite alaturi de piticii din dotare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, sa va traiasca Alexia Briana - ce nume frumos ati ales!!! Deci asa, bb a vrut sa faca Pastile cu voi ;) Ma bucur enorm ca e laptic, va lucrurile sunt bine si ca Tudor e un cumintel si si-a primit asa de bine surioara. La fel ca si la Erina, abia astept sa citesc ce si cum a fost, sa aflu mai multe, sa imi intru iar in ritm alaturi de voi, ce sa mai... |
Adi, iubita, ce bine ca sunteti bine! Multumim!
O sa te bazai daca tot ai intrat, Alexia suge cu putere si la inceput nu venea lapte cat ii trebuia si mi-a facut rani urate de alaptam muscand din prosop, asa ca a trebuit sa iau protectii si acum parca nu vrea sa suga fara ele. Eu insist, ia sfarcul si suge din el, dar apoi plange ca vrea siliconu'. Acum insist si fara, mai ales ziua, ca noaptea nu vreau sa il trezeasca pe Tudor cu plansul, desi saracutul vad ca nu se terzeste, desi ea protesteaza destul de tare daca nu vine laptele repede...si prin silicon. Stiu ca ai scris in urma, dar acum nu am timp sa caut sfaturile. Daca nu o 'inving', o sa-mi permit sa te mai bazai cu intrebari...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
HRISTOS A INVIAT!
LA MULTI ANI fericiti si plini de sanatate
Mara - Maruntzika, Alina - Toma_lly si Cecilia!
Sa fiti mereu fericite si implinite alaturi de copilasii dragi!
Yaia, bine ai revenit! Ce bine ca intalnirea a decurs frumos, in fiecare zi va fi tot mai bine, asta e clar! Eu cu Sara nu am avut deloc succes cu mameloanele artificiale, asa ca am strans din dinti si am continuat fara, ranile s-au vindecat insa mai greu! Cu Sofia, f repede s-au vindecat mameloanele. Si eu sunt tare curioasa sa vad printesa mica!
Adi, bine ai revenit,tare dor mi-a fost de tine! Succes cu diversificarea si cu gradi la Lisa!
Roxana, sanatate mamei, ce rau imi pare de asa vesti
Luy, dar esti bine, da?
Andreea, din suflet m-am bucurat pt vestila bune si pt bb baietel sanatos!
Erina, eu la Sofia observ ca e din ce in ce mai treaza si mai activa la san, si de cand e alaptata exclusiv productia de lapte a crescut semnificativ
Deci, eu zic, ca timpul le rezolva pe toate, ei singuri ne impun ritmul!
Si noi am primit atatea bunatati de la parinti!
Prisi, succes cu bb2, sanatate multa!
Cuscra draga, bine ca v-ati mai revenit, iubitilor! Deci va petrceti la nunta in 1 mai! Wow, ca nu mai am rabdare!
Noi am petrecut tare frumos, dar mai pe drumuri...Acum am revenit acasa, dupa o tura la DEva, la socrii la Ludus. Fetele s-au cam resimtit, acum sunt fericite acasa!
Sara a fost tare cumintica si dulce, si-a ranit nasucul intr-o cazatura, na, a primit multe multe cadouri, Sofia i-a fermecat pe toti cu zambetele ei si ochii albastri. Azi noapte pe la 11-12 le faceam baie
. Sofia doarme deja de o saptamana toata noaptea si sunt tare fericita.C a racit si sper ca noi sa scapam.
Va pup tare-tare!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
SabinaY. spune:
Ohhh multumim decomplimente.Ma umflu in pene cand ma laudati asa.
Noi am inceput totul cu brio
.Azi Erika cand am dus-o la gradi,s-a prins de gatul meu si-ainceput sa urle isteric ca ea nu sta,ca vine cu mine.De data asta am lasat-o cu inima mai usoara.
Vineri am zis ca mor de emotii,de-o stare inexplicabila...de separare,cu gandul mereu daca e ok,daca se descurca fara mine,ce simte,ce gandeste...cu toate ca am incercat sa o pregatesc cat am putut eu mai bine.Vineri cand m-am dus s-o iau la pranz,m-a vazut si a izbucnit in hohote inabusite.O tinea educatoarea in brate.Eu cred ca a avut impresia ca am lasat-o acolo.
Azi cand am fost sa o iau,a fost vesela.A inceput sa turuie,sa imi povesteasca tot ce a facut,cu cine s-a jucat,ce carti a rasfoit,ce a cantat,cum a alergat si ce a mancat la pranz.Am vb cu educatoarea si maine o las pana pe la 3,dupa ora de nani.Sunt curioasa daca reuseste sa doarma in alt pat.
Imi place ca primesc acasa program cu activitatile ce vor avea loc pe o luna,plus ca stiu ce mananca in fiecare zi,detaliat,e scris fiecare ingrendient in parte.Ma bucur ca la snack time au chestii sanatoase,de ex azi au avut banana+lapte.Ieri au avut capsuni+lapte.
Laptele nu lipseste din meniul zilnic.
Lisa s-a prcopsit cu norovirus.Ieri m-a umplut de vreo trei ori din cap pana in picioare cu voma.Am fost la doctor,era dezhidratata,am bagat analize si perfuzie cu glucoza,am alergat sa iau medicamente,apoi am alergat sa o iau pe Erika de la gradi.
Sunt franta.I-am calcat Erikai sortuletul pentru maine si am constatat ca fierul de calcat este intr-o stare jalnica,prinde-agata nu stiu ce are,plus ca in loc de aburi,cateodata scoate rugina si-mi pateaza hainele.Am hotarat.Vreau fier de calcat nouBun si performat.DAca se poate sa calce si singur?
Serios acum,fetelor care aveti experienta in ale calcatului,aveti ceva recomandari?
De Paste am reusit sa dau cu aspiratorul si sa sterg apoi voma de prin casa...
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla