Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani Cecilia,Mara,Alina!Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!

Adi bine ai revenit!

Valentina multumim

Gabriela ce v-ati mai plimbat..credeam ca stati mai mult la Deva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani, Cecilia, Alina si Mara.
Sa va fie viata numai o bucurie, plina de fericire si implinire alaturi de fiintele iubite!

Imi pare rau Cecilia, ca nu am reusit sa vorbesc cu tine astazi, probabil semnalul este de vina!As fi vrut sa te felicit personal dar stiu ca citesti aici si te vei bucura pentru fiecare urare in parte!

In alta ordine de idei, m-am pricopsit cu o infectie urinara. Ceva ma supara de vreo doua saptamani, dar am ingnorat semnele. Acum am cautat pe net si am toate simptomele infectiei de tract urinar. Baiul este ca abia miercuri vine medicul meu de familie si parca este o eternitate pana atunci. A mai trecut cineva prin experienta asta neplacuta si imi poate recomanda un antibiotic? Auzisem ceva de Nolicin.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Valentina, cand am fost internata , d- conf. mi-a dat Ciprinol, din cauza hemolizei aveam ditai infectia urinara. La multi ani Mara, Cecilia si Alina! Va imbratisez cu mare drag

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Valentina, cu antibioticul luat dupa ce s-a intamplat in alte situatii nu prea este bine. Stii si tu trebuie urocultura si apoi facuta antibiograma pentru a se vedea la ce esti sensibila, la ce raspunde organismul tau.

Daca nu e prea grav cumpara de la farmacie pliculete de uricol (parca asa le spune), faci un fel de limonada cu ele si baga la greu apa multa (peste 2 l obligatoriu, trebuie sa "cureti, speli" ). Ai grija la dulciuri, mai precis taie tot ce este dulce (daca este infectie cu E.coli asta cam iubeste dulciurile, asa ca taie-l de la portie)

Spalaturi locale cu ceai de galbenele si daca poti fa ceva si pentru sistemul imunitar. Eu una am inteles ca se cam leaga infectiile urinare repetate de un sistem imunitar slabit (asa ca incearca macar niste echinaceea sau propolis ca suplimente alimentare).

Pupici, sanatate si ai grija sa ai picioarele calde (in general baita calda, sosete plusate, caldurica ajuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Hristos a inviat!

la multi ani Maruntzika, Tomally si Cecilia!

Adimercedes, ma bucur ca ai mai scris, chiar ma gandeam ce mai faceti.

Prisi, mult succes la bb2, sa vina cand va doriti! Refacere rapida, sa treaca repede viroza!

Valentina, multa sanatate!

Sim, succes in gasirea gradinitei pentru Stefan. Am o colega de la servici care l-a inscris pe baietelul ei de 3,5 ani ei in martie la gradi unde stiu ca mergea Stefan.

Noi am petrecut frumos, sambata am facut ultimele cumparaturi, tati a vopsit ouale cu Antonia si au lipit abtibilde. La inviere, am fost eu cu mama si l-am lasat pe sot acasa cu Antonia care dormea de pe la 22. Nu mai fusesem de doi ani la inviere, in ceilalti doi ani a fost sotul cu mama. De gatit am facut cozonaci,strudel cu mere, curcan, ciorba de loboda caci in rest ammai luat de la mama - drob si miel. Ieri am fost cu socrii si cumnatul cu nepotii la padure si am stat de la 11 pana pe la18 - a fost foarte relaxant, am adus toti mancare si copii s-au jucat asa frumos. Am cules leurda din padure, si soacra-mea a cules uyntisor si urzici.
Astazi ne-am intalnit in Herastrau cu nasii si fetita lor si la pranz am fost la parintii mei la masa.
Antonia a primit pantofi si hainute de la iepuras si cativa iepurasi de cioco, pe care i-a apreciat tare mult.
De o saptamna i-am cumprata acuarele, si e tare incantat sa pictam amandoua, deja s-au cam dus culorile la setul acesta si trebuie sa caut ceva mai de durata. Altfel, petrecem mult timp afara si profitam de primavara, ca tare greu a mai venit anul acesta.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miaunici

Valentina, cu antibioticul luat dupa ce s-a intamplat in alte situatii nu prea este bine. Stii si tu trebuie urocultura si apoi facuta antibiograma pentru a se vedea la ce esti sensibila, la ce raspunde organismul tau.

Daca nu e prea grav cumpara de la farmacie pliculete de uricol (parca asa le spune), faci un fel de limonada cu ele si baga la greu apa multa (peste 2 l obligatoriu, trebuie sa "cureti, speli" ). Ai grija la dulciuri, mai precis taie tot ce este dulce (daca este infectie cu E.coli asta cam iubeste dulciurile, asa ca taie-l de la portie)

Spalaturi locale cu ceai de galbenele si daca poti fa ceva si pentru sistemul imunitar. Eu una am inteles ca se cam leaga infectiile urinare repetate de un sistem imunitar slabit (asa ca incearca macar niste echinaceea sau propolis ca suplimente alimentare).

Pupici, sanatate si ai grija sa ai picioarele calde (in general baita calda, sosete plusate, caldurica ajuta)

Imi dau seama ca nu trebuie luat antibiotic dupa ureche, ma gandeam totusi sa iau ceva pana vine medicul meu. Azi pur si simplu mi-am pierdut controlul si am facut pisu pe mine,plus ca simt nevoia acuta sa merg la baie din 10 in 10 minute si altele. Cred ca pana la urma voi merge la farma sa iau pliculetele de care vorbeai urmand ca antibioticul sa mi-l prescrie doctorul.Beau foarte multe lichide, iar cu dulciurile nu prea sunt prietena in general. Ai nimerit-o in schimb in legatura cu sistemul inumitar. Al meu este varza, cu toate pilulele pe care le iau, am slabit si mai mult cred ca acum am max 52 si sunt destul de inalta.
Merci de pontul cu picioarele calde. Sa-mi dea Cel de Sus putere, ca ma asteapta o saptamana grea, mamuca nu mai poate "veni" sa ma ajute cu cei mici si trebuie sa-i car dupa mine la munca.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Maruntzika, Cecilia si Tomally

multumesc fetelor de urari sper sa fie ok data trecuta am ramas din prima luna poate sunt norocoasa si de data asta nu ma stresez deocamdata, dupa jumatate de an cu raceala stau mai bine desi nu am luat decat niste paracetamol si ceaiuri sunt mai bine decat sotul care baga tratamente la greu, eu preventiv am renuntat la medicatie

Vale niste cistenal picaturi pana la antibiotic o sa-ti dea o stare de bine si sunt naturiste la mine mergeau bine intr-o perioada sanatate multa

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Adevarat a Inviat!

Valentina, multa sanatate iti doresc!
La noi a fost primul Paste singurele. Am incercat sa ii ofer fetei totusi o sarbatoare in "familie".A fost si primul Paste la care am vopsit oua singura(nu radeti, se intampla si la case mai mari:)Alessia m-a urmarit indeaproape si a fost tare incantata.Restul am primit de la mama mea si am mai si cumparat de prin supermarket ce s-a putut.Sambata dupa ce am vopsit ouale a mers cu tatal ei sa ii cumpere de imbracat de iepuras, dupa care ne-am petrecut ziua impreuna noi 2 acasa.Samb.a fost si ziua lui si ii cump.de vineri un tricou de la zara si cand a venit sa o ia dim.ea i l-a dat, l-a pupat si i-a cantat la multi ani.La Inviere nu am mers, a fost si destul de frig si ploios..Duminica am fost intai la bunicii paterni la masa cu totii, inclusiv cu taica-su unde a primit cadouri de iepuras..Dupa pranz am mers noi 2 la mama mea acasa unde am stat pana seara.Azi am zis ca ar fi frumos sa il invit pe tatal ei la micul dejun, dar m-a refuzat ca cica nu e pregatit inca..pt.ce, nu stiu..de o vreme sunt tare pasnica, nu stiu ce isi inchipuia, mai ales ca el tot ma batea la cap sa fim prieteni.anyway,nu mai conteaza.

La Multi ANi sarbatoritelor de astazi: Cecilia, Alina si Mara!Rox, multa sanatate mamei tale! si a mea azi statea in pat -reumatismul e de vina..
poze nu am facut, inca nu prea sunt in stare..dar voi reveni in forta cu cateva noiva pup

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maruntzika, Cecilia si Toma_lly! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

noi azi am lenevit ne-am mutat dintr-un loc in altul am mancat cam mult, ca nu am iesit din casa,am bagat si o ora de somn cu Miru acum e la ea in camera "demoleaza" dar m-am lasat de strans jucarii peste zi doar seara inainte de culcare sa nu calc pe ele in rest e un haos total la ea in camera mereu

cuscra multa sanatate mamei tale pupicei copiilor

Gabi multa sanatate sotului si poate sunteti norocoase sa nu va pricopsiti si voi ca tare nasoale mai sunt racelile astea (ai niste fetite dulci tare)

Danuta ce scufita rosie draguta ai tu acolo

SabinaY succes la gradi si acomodare usoara iar bebelinei multa sanatate

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput