Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Prisi, asta ma rog si eu,macar sa scapam noi trei, dar cred ca slabe sanse!Si la noi tot din prima s-a prins si Sara si Sofi

Vale, ce nasol, sper sa treaca repede!

Danuta, chiar putin am stat la Deva, sambata seara am ajuns, duminica dupa-amiaza am plecat! Dar la vara nu scapi sa nu ne vedem

SabinaY, of, biata Lisa si draga de tine!Sanatate multa!Cat despre fierul de calcat, eu am de vreo 5 ani un Philips, stiu ca a fost scump la vremea aia, dar f bun e

Mandarinuta, ce frumos ati petrecut!Eu ador salata de leurda

Sabinuta, hai mai iesi din barlog

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Hristos a Inviat!!!

Iooiiii,ce de vesti traznet!!!!!!

Luy,daca n-ar fi fost ora 23,m-as fi infipt intr-un telefon!!!!Ce-ai mers tu pe burta!!!
Sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina de vis si un copilas la fel de perfect ca Maria!

Cecilica,Mara,Alina

Yaia,.bun venit acasa!Acomodare usoara in 4!

Erina ,va imbratisez cu drag!

Cumatra.Ma bucur c-ati petrecut in tihna!

Noi am avut un Paste destul de zbuciumat!
Am fost la parintii mei la Ploiesti;am plecat de vineri dimineata.Joi seara,cand am ajuns acasa,Mihnea avea febra:38.5-38.7.Antitermice.Vineri am plecat cu sufletul cam strans.Vineri seara 39.7 si frison f puternic.O bagasem pe maneca..Cumatra,de-aia te sunam disperata...,mama era la biserica,eu ma cam blocasem,noroc cu Prisilica,ca m-a adus pe linia de plutire.
A urmat o noapte relativ linistita,apoi alte 3 zile de cosmar,nervi intinsi la maxim,superirascibilitate.....si tot tacamul.
Se plangea ca-l doare in gat,da-i tantum verde spray.
Nexam mancare,nexam somn noaptea,se trezea pe la 3 noaptea si adormea pe la 5

Pregatirea ,de altfel,a fost super:miel,curcan,drob,oua,pasca,cozonaci,cadourimulte si frumoase de la Iepuras,dar ce folos ca suntem bolnaviori?

Azi a aparut eruptia:ROSEOLA INFANTUM!

Parca s-au mai calmat spiritele putin.E mai linistit acum,a inceput sa si manance cate ceva,ca 3 zile a trait cu iaurt,mar si banana.
S-a jucat frumos in curtea alor mei,a fost soare si frumos!

Ma duc la nani si incerc sa mai intru maine!

Noapte buna,dragele mele!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, sa va traiasca Alexia Briana - ce nume frumos ati ales!!! Deci asa, bb a vrut sa faca Pastile cu voi ;) Ma bucur enorm ca e laptic, va lucrurile sunt bine si ca Tudor e un cumintel si si-a primit asa de bine surioara. La fel ca si la Erina, abia astept sa citesc ce si cum a fost, sa aflu mai multe, sa imi intru iar in ritm alaturi de voi, ce sa mai...

Adi, iubita, ce bine ca sunteti bine! Multumim!
O sa te bazai daca tot ai intrat, Alexia suge cu putere si la inceput nu venea lapte cat ii trebuia si mi-a facut rani urate de alaptam muscand din prosop, asa ca a trebuit sa iau protectii si acum parca nu vrea sa suga fara ele. Eu insist, ia sfarcul si suge din el, dar apoi plange ca vrea siliconu'. Acum insist si fara, mai ales ziua, ca noaptea nu vreau sa il trezeasca pe Tudor cu plansul, desi saracutul vad ca nu se terzeste, desi ea protesteaza destul de tare daca nu vine laptele repede...si prin silicon. Stiu ca ai scris in urma, dar acum nu am timp sa caut sfaturile. Daca nu o 'inving', o sa-mi permit sa te mai bazai cu intrebari...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, poti sa ma "bazai" fara grija, draga mea!!! Ma bucur ca Alexia are laptic acum. Poti sa ma intrebi ce vrei. Noi am avut o lupta mare cu silicoanele, am avut presiune din exterior sa renuntam la ele, desi Adam sugea bine si mult cu ele si crescuse fff bine. Se paote renunta, ne-a luat destul de mult, cateva saptamani bune. Acum uitandu-ma in urma, daca ar fi sa trec prin situatia asta din nou, NU i le-as scoate, mai ales ca el manca ff aiurea fara ele. Si de cand i le-am scos a mancat fff putin, 2-3' pe san, a scazut in decembrie 1 grafic si era sfrijit rau, am incercat eu sa ii dau din nou cu silicoane, dar nu le-a mai acceptat. Cred ca nu i le-as mai scoate, mai ales ca Adam era obisnuit, mancase asa vreo 2 luni!

Daca vrei sa i le scoti, scoate-i-le acum cat e inca mica, mai ales daca suge cu putere si se prinde corect. Adam nu deschidea gura cum trebuie, nu se prindea corect si mare bataie de cap am avut! Eu le-am scos treptat, ii dadea cu silicoane cand era flamand, la inceputul mesei si noaptea, ca sa nu scoale toata casa. Si fara silicoane ii dadeam cand era aproape adormit, dar nu ii placea. Si in ziua de azi mananca extrem de putin la san, ff des, la 2h, mereu a fost asa DUPA silicoane...

Dar se poate, treptat-treptat, mai ales daca bb stie sa suga si se prinde corect!

Pup fetele si delfinashu'

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

Citat:

Citat:
Yaia, sa va traiasca Alexia Briana - ce nume frumos ati ales!!! Deci asa, bb a vrut sa faca Pastile cu voi ;) Ma bucur enorm ca e laptic, va lucrurile sunt bine si ca Tudor e un cumintel si si-a primit asa de bine surioara. La fel ca si la Erina, abia astept sa citesc ce si cum a fost, sa aflu mai multe, sa imi intru iar in ritm alaturi de voi, ce sa mai...

O sa te bazai daca tot ai intrat, Alexia suge cu putere si la inceput nu venea lapte cat ii trebuia si mi-a facut rani urate de alaptam muscand din prosop, asa ca a trebuit sa iau protectii si acum parca nu vrea sa suga fara ele. Eu insist, ia sfarcul si suge din el, dar apoi plange ca vrea siliconu'. Acum insist si fara, mai ales ziua, ca noaptea nu vreau sa il trezeasca pe Tudor cu plansul, desi saracutul vad ca nu se terzeste, desi ea protesteaza destul de tare daca nu vine laptele repede...si prin silicon. Stiu ca ai scris in urma, dar acum nu am timp sa caut sfaturile. Daca nu o 'inving', o sa-mi permit sa te mai bazai cu intrebari...

Yaia, poti sa ma "bazai" fara grija, draga mea!!! Ma bucur ca Alexia are laptic acum. Poti sa ma intrebi ce vrei. Noi am avut o lupta mare cu silicoanele, am avut presiune din exterior sa renuntam la ele, desi Adam sugea bine si mult cu ele si crescuse fff bine. Se paote renunta, ne-a luat destul de mult, cateva saptamani bune. Acum uitandu-ma in urma, daca ar fi sa trec prin situatia asta din nou, NU i le-as scoate, mai ales ca el manca ff aiurea fara ele. Si de cand i le-am scos a mancat fff putin, 2-3' pe san, a scazut in decembrie 1 grafic si era sfrijit rau, am incercat eu sa ii dau din nou cu silicoane, dar nu le-a mai acceptat. Cred ca nu i le-as mai scoate, mai ales ca Adam era obisnuit, mancase asa vreo 2 luni!

Daca vrei sa i le scoti, scoate-i-le acum cat e inca mica, mai ales daca suge cu putere si se prinde corect. Adam nu deschidea gura cum trebuie, nu se prindea corect si mare bataie de cap am avut! Eu le-am scos treptat, ii dadea cu silicoane cand era flamand, la inceputul mesei si noaptea, ca sa nu scoale toata casa. Si fara silicoane ii dadeam cand era aproape adormit, dar nu ii placea. Si in ziua de azi mananca extrem de putin la san, ff des, la 2h, mereu a fost asa DUPA silicoane...

Dar se poate, treptat-treptat, mai ales daca bb stie sa suga si se prinde corect!

Mersi mult de informatii! Si eu ma gandeam ieri de ce sa i le scot cand a inceput si ea sa suga foarte bine. Singura problema e ca inghite mai mult aer cu ele decat fara...cred. Si incomoditatea cand le pun, la inceput, ca de, am doar 2 maini, copilul, tine siliconu' pe tzitzi...
Ranile mele au trecut, dar ea nu apuca foarte bine sanul si nu prea poate trage fara silicon. Dar exersam peste zi, cand Tudor e la gradi si nu il deranjam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

hello, 'neata la toata lumea, pentru mamicile care alapteaza cate un ceai de chimen cu anason?

off mhai Teo, saracul pitic, pupicei multi si multa sanatate

eu pe baricade la job, nu e f multa agitatie dar nici nu pot sa o sterg ca mai e doar un coleg si sefu'

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Mersi mult de informatii! Si eu ma gandeam ieri de ce sa i le scot cand a inceput si ea sa suga foarte bine. Singura problema e ca inghite mai mult aer cu ele decat fara...cred. Si incomoditatea cand le pun, la inceput, ca de, am doar 2 maini, copilul, tine siliconu' pe tzitzi...
Ranile mele au trecut, dar ea nu apuca foarte bine sanul si nu prea poate trage fara silicon. Dar exersam peste zi, cand Tudor e la gradi si nu il deranjam!

Yaia, offf, da, colicile si aerul pe care il inghitea erau o mare problema la noi. Acum tu faci cum crezi ca e mai bine pt voi, pt Alexia. Dar sa stii ca Adam a inghitit si inghite aer mult si dupa silicoane, deci nu pot sa spun ca aerul si colicile erau numai la silicoane,

La noi s-a schimbat ora we asta si cu viroza pe care o am, parca plutesc, pe bune. Sunt cam aeriana si am asa o stare de reluare si alta planeta...

Ma duc sa il culc pe Adam ca se cam maraie. Saracul, el e inca dupa ora veche, la fel si Lisa... Ce mila mi-e de ei. Incerc s aii trec usurel, dar ma incurc in calculele dintre ora veche si ora noua... Unde mai pui ca si pe noi, adultii, ne afecteaza...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Teo, multa sanatate lui Mihnea. Ce-a fost mai greu a trecut, de acum sunteti pe calea recuperarii, care va doresc sa fie rapida!

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc de primire. Tare dor mi-a fost de voi

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Prisi, multumim de cafea, la mine e decafeinizata!

Si eu tot la job, cand termin trebuie sa ma duc la cumparaturi prin Auchan ca nu mai am mancarica deloc.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Teo, multa sanatate lui Mihnea si refacere rapida. Imi pare rau ca ati avut parte de febra in prag de sarbatori, important e ca a trecut si ca acum e mai bine.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+

Poze

Mergi la inceput