Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
Hristos a Inviat!
in primul rand,felicitari din suflet luy pt bebe2,sa ai sarcina usoara si bebelush sanatos! 
La multi ani!!! sarbatoritelor de ieri,sa fiti fericite si iubite

multa multa sanatate tuturor si insanatosire grabnica!!!

si noi am petrecut frumos de Paste,am avut invitati de sambata pana ieri,am facut gratare,beute
,fetele s-au racit putin,cam au muci,da` le trece lor.azi suntem toate 3 acasa,maine iar la gradi si Ebonee nu mai are rabdare sa il vada pe prietenul ei cel mai bun,Benjamin
mereu se cere la gradi si zice ca o asteapta Benjamin sa se joace.
joia trecuta au sarbatorit de Paste fiindca vineri a fost inchis la gradi.cica au ascuns doamnele multe multe oute si Ebonee le gasea pe toate,dar a fost buna si a impartit si cu ceilalti
au facut tort si cate activitati de Paste,tare fain.
faceam mai multe poze dar nu mi-au dat voie fiindca se bagau si ceilalti copiii la pozat si nu era bine,politica gradinitei.
am fugit la facut ordine ca e dezastru in casa,la spalat,calcat si pregatit fetele pe maine.
va pup si va doresc o saptamana minunata si linistita
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
cecilia L spune:
Hristos a inviat!
Yaia, Danuta, Sabina, Roxana, Mandarinuta, Kriss, Prisi,Danielle, Valentina
Multumesc si pentru mesajele de pe telefon.

Valentina, am vazut ca m-ai sunat, intradevar a fost tare aiurea cu semnalul ieri.Multumesc ca te-ai gandit la mine.
Noi ne-am intors acasa in aceasta dimineata, a fost frumos, Cristi fff incantat de ouale rosii, a avut o placere deosebita sa le "pocneasca" cum spunea el, am fost si noi la bisesrica, mai mult in trecere, nu era baiatul prea incantat de tata popa, ii era frica ca ii da iar vin
...in rest am profitat din plin de aer, chiar daca ieri au mai venit picaturi. Poze mai tarziu.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
La multi ani mamicilor dragi Cecilica,Mara,Alina
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Scriu rapid ca :
imbratisari si multa sanatate Mihnutului scump! Cum spunea si Adimercedes-a carei revenire o salut cu mult drag

, ce a fost mai greu a trecut!!!!
Yaia ce bine ca ai laptic!!! Eu sper si pentru mine ca, cit de curind sa invete puiutii sa suga corect. Uite la Gabriela ce bine a evoluat totul.
Cu sau fara protectii important e sa manince bine.
La mine s-a intimplat ce nu speram, de la protectii s-a format un pic mamelonul si reuseste sa prinda fara el.
Tot mi se pare ca maninca putin dar pina miine dup-amiaza cind il cintaresc oficial nu vreau sa ma gindesc la asta. Am facut o proba a suptului si la acea proba cintarul arata ca mincase 100ml.
E incredibil poentru mine.
SabinaY. ce bine ca s-a adaptat rapid Erika la gradinita. Trairile tale sunt absolut firesti.
Prisi sa fie de bun augur abtinerea de la medicatie.
Salut toate fetele care au scris! Am citit cum ati petrecut. Sanatate celor mici si mari!!! Tati de clujence superbe, Valentina etc...
Si eu sunt ingrijorata. daria constinua cu nuci pe care refuza sa ii aspir...Tati e cu stranutat si nas curgator...si mai rau e ca au aparut mucii si la David.
Abia amiine dupa-amiaza vine pediatra in oras si voi vedea exact ce e de facut. pina atunci curatat cu ser si aspirat.
O zi frumoasa va doresc si nuami bine!
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi eu pe baricade la job, nu e f multa agitatie dar nici nu pot sa o sterg ca mai e doar un coleg si sefu' |
Zi-i sefului sa te lase acasa sa lucrezi la al patrulea M!
Apropo, tin pumnii!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Am revenit cu o dedicatii pentru sarbatoritele noastre!
Draga Mara, frumoasa amazoana cu parul de arama ondulat!
Sa ai o viata fericita plina de clipe minunate alturi de Yanisa si N.
Asta e pentru tine draga mea: Directia 5-Anii
valentina_22 spune:
toate fetele!
Adi, bine ai revenit printre noi!
Teodora,multa sanatate lui Mihnea. De regula roseola dispare de la sine in max. 3-4 zile si fara tratament. Cel putin asa a fost la Alexandra. Cu o saptamana inainte de eruptie, a avut febra mare si o tuse urata, apoi dupa eruptie si-a recapatat buna dispozitie. Ca tratament nu ne-au dat nimic. I spuneam maimutica rosie. Avea bubite pe tot corpul,pe cap ,pana si pe talpi.
Prisi ,Mandarinutza, suntem alaturi de tine pe baricade!
Danielle, sanatate micutelor si spor la pregatiri si curatenie.
Cecilia, abia astept pozicile.
SabinaY, succes in continuare cu acomodarea fetii la gradi.
Erina, sanatate copiilor si sotului. Poate sunt doar niste mucisori trecatori.
La noi liniste, liniste. Maine incep si eu munculita si sper sa o pot duce pe Alexandra la gradinita. Diseara aflu daca este deschisa, in caz contrar ii iau cu mine la atelier. Abia astept sa treaca saptamana asta sa vedem ce rezultate au dat eforturile mele in legatuta cu cresa pentru Andrei. Cei mici sunt bine, Andrei este putin infundat si cu ceva mucisori la purtator, dar deocamdata nu cred ca se impune ceva tratament.I-am dat de dimineata un ceai de fragute pe care l-a baut cu foarte mare placere. Sper marea mea neplacere, am avut si un musafir nepoftit. Ieri am iesit in parc cu Alexa si Andrei si cum s-or fi jucat ei pe acolo, ca mi-au adus in casa un ditamai puricele.
De dimineata amandoi, in special Andrei erau ciupiti din cap pana in picioare. Sa-mi vina rau nu altceva. Am retrait in cateva minute, experietele dureroare cu Andrei cand am ajus cu el in soc toxit de la o intepatura de purice. Cu toata sarbatoarea, m-am apucat de scuturat, schimbat lenjerii, ridicat canapeaua, in cautarea suspectului pana l-am gasit si l-am trimis intr-o lume mai buna.
Copii au papat ciorbita, iar acum se pregatesc de culcare. Cred ca merit si eu o cura de somnic asa ca pupicesc inca o data toata lumea si ma retrag la o mica relaxare.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Erina spune:
Cecilia, draga noastra maestra, rabdatoare si mereu optimista: www.youtube.com/watch?v=J2tMvg2pZxc&feature=related" target="_blank">Directia 5-Si ce daca
Yaia spune:
Teo, eu zic sa nu mai pleci la ai tai sarbatorile urmatoare, ca nu da bine.
Si de Craciun probleme, si acum. Gata, pentru Craciunul viitor alegeti alta destinatie.
Serios acum, multa sanatate lui Mihnea!
Adimercedes, sanatate multa! Sper sa-ti revii repede.
Wow...tocmai ce am terminat un alaptat fara protectie! Yuhuuu!
Numai ca am uitat ce mai voiam sa scriu...
Erina, sanatate multa, sper sa nu va imbolnaviti niciunul dintre voi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
Andreea mami finuta si frumoasa de papusica mica:www.youtube.com/watch?v=NnXKfAEzmJ0&feature=related" target="_blank">Directia5-povestea noastra