Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 9
Erina spune:
Valentina, multumim! Am vazut site-ul cu gentile. Faci o munca foarte frumoasa, exact pe gustul meu!
Sa treaca repde timpul fara tatai.
Yaia, multumim mult!!! Sper sa fie bine. Tocmai m-am luptat sa ii pun Dariei ser in nasuc.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Wow...tocmai ce am terminat un alaptat fara protectie! Yuhuuu! Numai ca am uitat ce mai voiam sa scriu... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Ura!!!!!

Yaia spune:
Alexia Briana
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
prisi spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alexia Briana =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |

ce grasunica draguta si ce captivat e Tudor
, felicitari inca o data 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Zi-i sefului sa te lase acasa sa lucrezi la al patrulea M! Apropo, tin pumnii! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
merci, daca ar sti el ce planuiesc numai ore suplimentare as face si delegatii
poze
prisi spune:
Erina multumesc
, am pus cateva pozici ieri , dar nu sunt foarte noi ca nu am avut timp sa ne pozam
,(despre ce genti era vorba?)
poze
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alexia Briana |
Este minunata si dulce! Ca si fratiorul ei. Ce dulci sunt impreuna!
Erina spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alexia Briana =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Yaia, e o frumoasa!!!!

Eu zic ca la par si gurita seamana cu tati!!! Clar e adjudecata!!!Ce tandru e Tudor!!!
Sa iti traiasca minunatii!!!
Erina spune:
| citat din mesajul lui prisi Erina multumesc , am pus cateva pozici ieri , dar nu sunt foarte noi ca nu am avut timp sa ne pozam poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Prisi, Miruna e superba!!! Ce bine ii sta cu parul lung si ce frumos o imbaci!!!

Nu ii arat Dariei pozele pentru ca sigur vrea si casa de marcat hoata si centru din ala de doctoreasa...poate cind vom termina si noi casuta...
Am vazu ca Miruna e si ea fan Kitty. Te rog spune-mi de unde ati luat stickerele din camera ei???
Valentina are impreuna cu o prietena un atelier unde fac genti pictate si alte lucruri frumoase.
Erina spune:
Sabina Y intrebai de fier de calcat. Si eu am Philips, Azur ionic, foarte bun dar nu calca singur. Eu as cumpara unnul marca National daca as trai in Japonia