Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 10
prisi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Erina
Prisi, Miruna e superba!!! Ce bine ii sta cu parul lung si ce frumos o imbaci!!! ![]() Nu ii arat Dariei pozele pentru ca sigur vrea si casa de marcat hoata si centru din ala de doctoreasa...poate cind vom termina si noi casuta... Am vazu ca Miruna e si ea fan Kitty. Te rog spune-mi de unde ati luat stickerele din camera ei??? Valentina are impreuna cu o prietena un atelier unde fac genti pictate si alte lucruri frumoase. ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
multumim
, in Brico Store au de toate cu Hello Kitty, perdele, paturele, lenjerii, fel de fel de stickere, nu sunt prea ieftine dar f frumoase , iar sotul meu zice ca eu sunt fan pisicute mai mult decat Miru, ideea e ca datorita lor a dormit Miru la ea in camera singura , acum le da jos mereu si vreau sa ii pictez, dar nu am avut timp , iar seara impreuna cu ea nici o sansa poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Cecilia, draga noastra maestra, rabdatoare si mereu optimista: www.youtube.com/watch?v=J2tMvg2pZxc&feature=related" target="_blank">Directia 5-Si ce daca ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alexia Briana =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
Gabi, scriu greu de pe tel, nu am laptop la munte. Yaia, superba fata ai facut!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
miaunici spune:
Valentina cum te mai simti?
Ieri nu am mai apucat sa intru din cauza lui Andrei. Cand sunt acasa nu ma lasa o secunda sa respir, trebuie in continuu sa-l bag in seama. Chiar si cand isi plimba masinutele ma pune sa-l privesc si sa-l laud.
In plus, de Paste fi-miu a reusit performanta sa faca si o amigdalita, iar cand e bolnavior este de 2 ori mai mamos decat de obicei.
Mi-am adus aminte, a propos de infectii urinare, este bine ca atunci cand simti ca ar fi ceva neinregula sa nu amani analizele si sa iei imediat masuri. Stiu ca sunt pacatoase starile si nici nu se scapa asa usor. Chiar dupa ce termini un tratament cu antibiotice ar fi bine sa mai repeti analizele.
Pupici si bine ca ai gasit si puricele ala.
Yaia este adorabila fetita si mi-a placut si poza cu fratiorul si surioara.
O saptamana fara ploi in suflete va doresc la toate
Gabriela77 spune:
Yaia, minunata Alexia

Asa maricicica e...De fapt, s-a si nascut cu greutate super! Eu zic ca seamana 100% cu tati
Tudor e asa dulce si tandru! Bravo, sunteti niste frumosi cu totii!
Prisi, m-am delectat cu pozele frumoase. Miru m-a dat gata ca de obicei cu frumusetea si tinutele elegante, iar camera ei e minunata!
Sabina, ce bine ca esti la munte, sper ca esti cuminte si te relaxezi!
Erina, sanatate multa va doresc sper sa va ocoleasca necazurile.
Cuscra, ce mai zici? Iar esti la plimbari si suete?![]()
Teo, ce rau imi pare de Mihnutul, dragul de el! Sper ca acum sunteti bine
Vale, 

Sara m-a trezit azi noapte ca o scapa pisi si cand colo ardea ca un aragz, 38,8
, azi insa parea ok, dar inca stau cu inima stransa, mai ales ca tare a pupacit-o pe Sofi zilele astea. TOt mai tare o iubeste. E asa dulce!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
valentina_22 spune:
SabinaY, eu am un Philips model GC 2528. Si-a luat o gramada de busituri de la copii si tot merge ca uns.
Yaia, ce grasunica am vazut eu acolo!
O mandrete , nu alta si ce par mult are! Frumoase instantaneele cu cei mici si mi-au placut foarte mult si “cei 3 iubiti”!
Miaunici, am o mareeeee dilema
. Daca mai ieri va vaietam de toate alea, dupa o zi de Uricol parca nu mai am nimic. Serios nu ma mai deranjeaza mai nimic. Oricum continui cu Uricol si miercuri merg totusi la medic sa-i spun situatia. Din cate am citit si eu pe net sunt destul de pacatoase infectiile astea si odata facute pot recidiva foarte usor. Sanatate celui mic.
Gabriela, sanatate multa Sarei. Ar mai trebui sa-i iasa vreo maseluta ceva? Poate ca asta ar fi cauza temperaturii de azi-noapte. Doamne ajuta sa fie bine!
Acum s-au trezit si ai mei din somnul de dupa amiaza. Cred ca au dormit pe putin 4 ore,poate si din cauza vremii de afara. Sper sa nu am surprize la noapte.
Au facut petitie ca vor Tom si Jerry, asa ca trebuie sa le acord si lor drepturile.![]()

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
Multumim mult de vizionare si complimente! Desi cifrele nu mint si a avut la nastere aproape 4 kg (cat a avut Tudor la nastere), tare mica mi se pare! Dar o facem noi mare!
Erina, cum e adjudecata?
Am vazut si o Mirunica cu parul luuung si foarte eleganta! Noroc ca ati zis, sa ma uit si eu la mandrete de fata! Si i-a primit in vizita pe Veveritzi!
Sanatate multa Sarei!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui Yaia Alexia Briana =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Ohh Doamne ce frumoasa e!
TE indragostesti pe loc.Bafta in continuare cu alaptatul.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla