Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Sabina Y intrebai de fier de calcat. Si eu am Philips, Azur ionic, foarte bun dar nu calca singur. Eu as cumpara unnul marca National daca as trai in Japonia

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Merci,ma duc duminica prin magazine sa vedem oferta.
Erinutzo daca vrei ceva Kitty sau orice altceva ce nu se gaseste in Ro,nu exista sa ma rogi...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Multumesc celor ce mi-au raspuns in leg cu fierul de calcat si celor ce ne-au urat sanatate si celor ce s-au gandit la noi

Ieri a fost greu,Erika se agatase de mine cand am dus-o si se uita in ochii mei sa nu o las.La ora de nani n-a vrut sa se schimbe in pijama si nici sa stea intinsa,am gasit-o pe saltea motaind.
Azi cand am lasat-o a fost ok.N-a plans,am facut touch cu mana si am pupat-o.O tinea educatoarea in brate,era trista dar a zis ca merge la plimbare(ii duce intr-un parc unde ii place ei)

Lisa inca bonlavioara,dupa ce ca e praf cu kk(bine macar ca nu mai vomita si mananca cat de cat) are din nou mucii in barbie.
M-am plimbat la doctor zilele astea de m-am saturat.Azi mergem din nou,pentru muci,nu poate sa doarma ok.Vreau nu vreau,am fost nevoita sa merg cu masina dintr-o parte in alta,si am inceput sa ma obisnuiesc cat de cat.Sunt mandra de mine

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Gabriela,sanatate Sarei!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata ca eu sunt cam zombi

multumim de aprecieri
sanatate piticilor bolnaviori , sa treaca repede

Gabriella camera Mirunei nu e gata inca e destul de mare si cam goala, ne-ar mai trebui un dulap si niste rafturi dar nu a fost de necesitate maxima ,de altfel ca in toata casa, avem strictul necesar deocamdata, doar bucataria e utilata in totalitate si o baie

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Alexia Briana

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

E o scumpa!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Hristos a inviat!

Noi suntem bine. Andrei si-a revenit dintr-o raguseala tare urata doar cu homeopate. Initial am facut aerosoli de a dat inapoi rosu' in gat si apoi homeopate pt tusea plina care a urmat si raguseala (de nu mai avea voce la un moment dat). Tot de la vantul asta uracios face laringitele astea. Macar acum s-a mai potolit vremea dar tot frigut este. Chiar ma uitam la un reportaj la tv ce cald di frumos e in Bucuresti si ce multa verdeata. La noi e mai in urma vremea, dar e bine. Suntem obisnuiti.

Multa sanatate tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza, repede sa scriu ceva sa nu ma dati iar disparuta. Am treaba f.multa la serviciu, n-am timp nici sa respir.

Vazut si placut la nebunie delphinasa dolofana si parinti+fratiori mandri Da,da, delphinasa e a lui tati, delfhinasul al lui mami

Salut revenirea indelung asteptata a prietenei noastre din Canguralia

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si putere mamicilor greu incercate.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

prisi, tin pumnii stransi tare sa fii tu urmatoarea pe listuta

A, si daca veni vorba de listuta, poate trece si la mine cineva priceput DPN-ul : 01.10.2010

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit pe lume Alexia Briana!

Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata! La multi ani!

p.s. Yaia, cum te-ai descurcat cu Tudor ca vazui ca Alexia e deja rebela, nu s-a "aliniat" cu intervalul orar dorit de mama ei

Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Annisia!

Sa ai o viata colorata in tonuri calde! Sa te bucuri mereu si sa-i bucuri si pe ceilalti!

Cum e viata departe de casa?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput