Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 12
carpatina spune:
La multi ani Maruntescu! 
Multi, fericiti, plini de impliniri si succese! Te imbratisam din tot sufletul! 

p.s. Poate pana la anu' conving si eu trandafirul sa cante! ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Cecilia! 
La multi ani Tomitza! 
Sa fiti sanatoase, iubite, implinite! 
=====================
carpatina spune:
Sanatate multa bolnaviorilor - in clubul carora activam si noi zilele astea! 
=====================
carpatina spune:
Eu am asa de mult de lucru incat m-am "blocat", nu stiu pur si simplu de ce sa ma apuc mai intai. Asa ca mai stau pe aici, poate am vreo revelatie! ![]()
Bikmariuto.... tare in verva ai mai fost acum cateva seri (cand cu Yaia..).. am ras cu lacrimi... sa mai faci! 
=====================
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Multumim mult de vizionare si complimente! Desi cifrele nu mint si a avut la nastere aproape 4 kg (cat a avut Tudor la nastere), tare mica mi se pare! Dar o facem noi mare! Erina, cum e adjudecata? Am vazut si o Mirunica cu parul luuung si foarte eleganta! Noroc ca ati zis, sa ma uit si eu la mandrete de fata! Si i-a primit in vizita pe Veveritzi! Sanatate multa Sarei! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Yaia, am zis ca e adjudecata de tati. Seamana doar cu el, parca a facut-o singur
. Alexia are o greutate super

. David a ajuns abia acum la 3800g.Oricum sentimentul ca sunt mici e dat si de prezenta fratelui/surioarei. Daria poarta pampers la somn si cind il pun si vad ca intinde un picior lungggg si vad carnita pe ea mi se pare David asa de miccc...
Oricum de cind a sosit David nu mai zic ca e slaba zic doar ca nu maninca.
Pupicei!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Erina, sanatate multa va doresc sper sa va ocoleasca necazurile. Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
Multumim. Azi noapte respira tare greu David. A, folosit batista bebelusului. Nu a iesit foarte mult, in schimb la Daria de dimineatz erau verzi-verzi.
Sanatate Sarei sa fi fost un episod izolat!!!
miaunici spune:
Valentina nu cred ca mai poate iesi acum ceva la analize, de aia spuneam ca ar fi bine la primul semn sa recoltezi si sa te prezinti cu problemele la analiza (eu mergeam pe vremuri la Cantacuzino, ma primeau acolo, contra cost evident, fara trimitere de la medicul de familie):
Sa+ti intrebi medicul daca nu ar fi bine sa faci o cura cu uro+vaxom, sunt pastilute care actioneaza pe principiul unui vaccin (contin doze mici de tot felul de "animalute neprietenoase" care stimuleaza sistemul imunitar) si se iau 10 zile pe luna timp de 3 luni (in fiecare luna incepi la aceeasi data), apoi pauza 6 luni si iar 3 luni de cura. Asta ar fi cam timp de 2+3 ani. Mie una mi+a prins bine, am 9 ani de zile de cand nu am mai avut nici un fel de problema in domeniu.
Multa sanatate si spor la trebi.
Iulia si Andrei
Erina spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Multumesc celor ce mi-au raspuns in leg cu fierul de calcat si celor ce ne-au urat sanatate si celor ce s-au gandit la noi ![]() Ieri a fost greu,Erika se agatase de mine cand am dus-o si se uita in ochii mei sa nu o las.La ora de nani n-a vrut sa se schimbe in pijama si nici sa stea intinsa,am gasit-o pe saltea motaind. Azi cand am lasat-o a fost ok.N-a plans,am facut touch cu mana si am pupat-o.O tinea educatoarea in brate,era trista dar a zis ca merge la plimbare(ii duce intr-un parc unde ii place ei) Lisa inca bonlavioara,dupa ce ca e praf cu kk(bine macar ca nu mai vomita si mananca cat de cat) are din nou mucii in barbie. M-am plimbat la doctor zilele astea de m-am saturat.Azi mergem din nou,pentru muci,nu poate sa doarma ok.Vreau nu vreau,am fost nevoita sa merg cu masina dintr-o parte in alta,si am inceput sa ma obisnuiesc cat de cat.Sunt mandra de mine "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Curaj Erika si mamai. sanatate Lisa!!!
Cit despre condus you rock girl!!!

Volan pe stinga plus parcarile acelea la milimetru, esti tare!edit: volan pe dreapta.
Erina spune:
Carpatina
sa vina inspiratia daca e musai!
Sanatate Ioanei!!!
mandarinutza spune:
Yaia, Alexia e superba! O strumfutica scumpa, dragalasa si cred ca seamana cu tati deocamdata. Tudor e un frumusel ca de obicei. Multe impliniri, bucurii si sanatate va doresc in formula de Yaia * 4 . Ma bucur si pentru reusita cu alaptatul fara silicoane.
Sabinay, sanatate Lisei. Ma bucur de vestile din ce in ce mai bune despre gradi, o sa inceapa si Antonia in septembrie si atunci o sa fiu si eu pe bancuta. Bravo si pentru sofat, eu am acrnet de la 18 ani dar conduceam ocazional. De 1 an jumatate de cand ne-am mai luat o masina, conduc insa zilnic, si tare usor imi e asa, imi fac toate cumparaturile repede, si chiar daca ma omoara traficul din Buc cateodata prefera varianta masina. As merge si cu bicicleta - nu acum cat sut gravidta, dar am mult de mers pana la servici si printr-o zona cam nasolica, plus parful din Bucuresti.
Gabriela, multa sanatate Sarei, sa nu mai aveti parte de febra.
Eu tocmai m-am inscris la petrecerea de 10 ai de la terminarea liceului care o sa fie in mai.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+ 
Poze

Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)