Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 13
mandarinutza spune:
Erina, multa sanatate Dariei si lui David!
Carpatina, pai revii asa in forta si nu ne povestesti nimic de vacanta? Ce mai face trandafirasul?
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+ 
Poze
carpatina spune:
Salutam revenirea mamicilor pana acum absente.. si asteptam si pe altele sa revina... 
(Slippers, aici ma gandeam in primul rand la tine...
)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Nana, iti trimitem, ca in fiecare zi, un gand cald si o floare! 
=====================
carpatina spune:
Noi am "petrecut" vacanta la ... domiciliu! Trandafirul a avut alte planuri decat noi si odata ajunsi la destinatia aleasa a inceput cu febra, tuse.. ma rog, tot tacamul... drept pentru care piscina nu mai intra in discutie ... Cum si afara ploua de rupea ne-am hotarat sa ne intorcem acasa... Asa ca am stat toti trei in pat cat era ziua de lunga si ne-am uitat la desene cu Mickey Mouse pana ne-a iesit pe nas.
=====================
ceamica spune:
Hristos a inviat!
La multi ani Cecilia !
Scuza-ma pentru intarziere
sanatate multa bolnaviorilor ,
sa va faceti bine repede repede !
Imbratisare calda mamicilor !
Teo , tare nasoale trairile la bolile astea
.
Erina , Yaia parca zicea cu mucisorii si cu ochii inrositi !
Am reusit sa vad din urma si poze cu cele doua Mirunici , care mai de care mai frumoasa !
si apropos de frumuseti:
Alexia Briana esti o frumoasa ! In sfarsit a vazut si ochiul meu poza cu toata familia
. Yaia
Mandarinutza ola la la , doar 10 ani ! tinerica tinerica
carpatina spune:
Luy,
ce zice Maria ca e in burtica la tine? Fratior sau surioara?
(Ioana a zis ca Maria o sa aiba o surioara!
)
p.s. Ma transform imediat in "cineva priceput" si apoi ma duc sa vad deaca nu cumva inspiratia ma asteapta la cafetarie! ![]()
=====================
Celia spune:
Luy, felicitari! Sarcina usoara si bebele dorit sanatos !
La multi ani, Mara, Cecilia, Alina!(scuze de intarziere) Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi!
Erina, sanatate minunilor tale !
Gabriela , sanatate mamarutelor! Sa va fie de bine plimbarile la bunici!
SabinaY, sanatate Lisei si acomodare usoara Erikai!
Felicitari pentru sofat!La cati mai multi Km si fara incidente!
Carpatina , sanatate Ioanei! Imi pare rau ca nu ati avut vacanta pe care v-ati dorit-o.
Rox, sanatate mami tale! Sper ca nu va afecteaza planurile de vacanta.
Teo , cum e Mihnutu?
Yaia , multumim de foto, am admirat o familie implinita cu doua minuni. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!
Adi, bine ai revenit!
Danuta, am admirat o Mirunica eleganta!
Vale , sper sa iti reuseasca planurile cu papanasul la cresa si sa treaca repede zilele fara tati!
carpatina spune:
Papanasho, nu te-am mai auzit cu schimbarea gradinitei... V-ati razgandit?
=====================
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Noi am "petrecut" vacanta la ... domiciliu! Trandafirul a avut alte planuri decat noi si odata ajunsi la destinatia aleasa a inceput cu febra, tuse.. ma rog, tot tacamul... drept pentru care piscina nu mai intra in discutie ... Cum si afara ploua de rupea ne-am hotarat sa ne intorcem acasa... Asa ca am stat toti trei in pat cat era ziua de lunga si ne-am uitat la desene cu Mickey Mouse pana ne-a iesit pe nas. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
si voi...la noi diferenta a facut-o Tom & Jerry
sper ca acum sunteti bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
Erina, multa sanatate copiilor si refacere rapida, toate's bune pana se imbolnavesc copii si nu-ti mai trebuie nimic 
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)