Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
Welcome, Carpatina! Si sanatate Ioanei! Si eu ma gandesc cu drag la Nana si puiul ei! O asteptam aici cand simte nevoia!
Prisi, nu conteaza ca inca nu e gata camera, e super deja!
Erina, asa e, si eu cand o compar pe Sofi cu Sara mi se pare asa mica
Yaia, cum merge alaptatul? Cum e puiuta?
SabinaY, bravo pt condus, sanatate fetelor!
Luy, eu imi dau cu parerea si zic ca parca mami de 2 fete mi te imaginez! Dar orisicum ar fi, minunat va fi, asta e sigur!
Vale, Celia, 
Anaaaaaaaaaaaaaa????
Noi relativ bine, febra nu a mai avut Sara, doar infundata, noi doua nimic, tati in ca racit! Vedem ce va fi, eu sunt optmista ca scapam cu bine! Altfel, ma enerveaza tati, ceva tigai aveti disponibile?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui prisi
si voi...la noi diferenta a facut-o Tom & Jerry sper ca acum sunteti bine ![]() |
Da.. suntem mai bine.. reusim sa vedem si jumatate (mereu aceasi)din "printesa si broscoiul" inainte sa revenim la Mickey
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Piciulika spune:
Dragelor, pe fuga - noroc ca dorm ambii amandoi!
Suntem ok, doar ca prietene de aici cu BB mici au acum nevoie de mine... Amica ce a nascut cu cezariana al doilea copil nu se impaca deloc psihic cu cezariana, desi nu se putea altfel, fiind un pelvian cum scrie la cartea de contraindicatzii pentru nasterea vaginala. Altele cu lactatzia...
In plus am demarat cursul de refacere (pelvis + spate) si vreau sa zic ca e super. Nu stiam ce mushchiuletzi discretzi am prin bazin si pe umeri... Profi de tot! (primul curs l-am ratat cu bolile lui Alex) Mai am 1o ore, martzi seara ma incord din toate cele.
[N.B. Toate 6 mamicile de la curs au raspuns revoltate la intrebarea moasei daca alaptam cu: "Desigur!!" - ce intrebare?!? - "Full!". Iar amicele din Romania toate baga completare, desi le iese lor laptele pe urechi, ca asa a zis drl. ca nu ajunge...!! Si ma sfatuiau si pe mine sa nu las copilul "doar pe lapte de mama"...
)]
Imi pare bine s-o vad pe superba Zburlici de Yaia - m-am topit de mi-a dat laptele cand am vazut-o asa, cu chica-n vant in cutiutza ei de pralina. "A venit Zburlici pe lume, intr-un cuib facut anume pentru ea si fratzii (?) ei!"
Sara, draga noastra, hai nu o speria pe Mami! Fa-te iute bine ca Mami are treaba cu surioara si ... tigaile! 
Adimercedes, am ravasit tot inbox-u dupa numarul tau de tel ca-mi faceam griji. Nu l-am mai gasit...
Bine ai revenit! 

In rest vad ca se poarta racelile si febrele - offf, ca nu se mai termina odata! Pupici si sanatate tuturor!!! Si putere mamicilor!
Fug ca Micha-i treaz si musai sa ne intalnim cu ceva prieteni de-ai lui in 30 minute, la aeroportul mic de "vioane"!
Piciulika, mami de www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399-p6.html?try=1&cookieID=19K2R104M922F97MUE353PIEPQT19234TYLWY505-25032010-022230" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)
Povestile nasterilor de ursuletzi-printzi 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Desi cifrele nu mint si a avut la nastere aproape 4 kg (cat a avut Tudor la nastere), tare mica mi se pare! |
Voiam sa spun cat a avut Tudor la 1 luna!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui SabinaY. Ieri a fost greu,Erika se agatase de mine... Lisa inca bonlavioara... |
Offf, grea perioada si pentru voi. Sanatate multa Lisei si acomodare usoara Erikai!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Bun venit pe lume Alexia Briana! ![]() Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata! La multi ani! ![]() p.s. Yaia, cum te-ai descurcat cu Tudor ca vazui ca Alexia e deja rebela, nu s-a "aliniat" cu intervalul orar dorit de mama ei Sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii! ![]() |
Multumim!
Planul initial nu a iesit, doamna ce trebuia sa stea cu el era cu nepotica de 3 ani care avea varicela! Asa incat am sunat o prietena si a venit ea si a stat cu Tudor, a fost tare bine ca a venit de la birou in timp record (cred ca in 5-10 minute maxim era la noi) si apoi Tudor a primit desenele Cars si a stat cuminte, s-a jucat cu sotul prietenei si cu alta prietena ce a venit in vizita. Deci au fost 3 adulti la un pici si a fost ok. Cica la vreo jumatate de ora dupa ce am plecat noi, Tudor s-a dus la scara si a inceput sa ma strige, credea ca sunt sus. Si prietena noastra i-a spus ca mami si tati s-au dus la spital sa-i aduca o surioara si a fost multumit de raspuns, mai ales ca primea ceva (de stia el ceeee!!!
Deci totul a fost super, Tudor nu a plans si hubby a ajuns la 9 si ceva acasa, exact la timp pentru culcarea lui Tudor.
PS Prietenei i-am zis sa-i dea tot ce cere el, ca sa nu o planga. Si a baut baiatul meu in seara aia vreun litru si jumatate de lapte!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Sanatate multa bolnaviorilor - in clubul carora activam si noi zilele astea! ![]() |
Sanatate multa!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, cum merge alaptatul? Cum e puiuta? |
Merge bine, mersi! De cand v-am scris de primul succes, alaptez numai fara silicoane, deci pot spune ca am scapat de ele.
Puiuta e bine, papa, kk si somn. Aseara a adormit pe la 10 si s-a trezit la 2 si la 6:30 pentru cate un papa scurt, deci am scapat de statul pana la 2, asta si pentru ca am inceput sa-i dau Bonnisan si a inceput sa faca kk mai des. La noi bonnisanul chiar si-a facut treaba, si la Tudor, si la Alexia.
Azi i-a picat si buricul...
Sanatate multa Sarei si lui tati ei!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Imi pare bine s-o vad pe superba Zburlici de Yaia - m-am topit de mi-a dat laptele cand am vazut-o asa, cu chica-n vant in cutiutza ei de pralina. "A venit Zburlici pe lume, intr-un cuib facut anume pentru ea si fratzii (?) ei!" |
FraTELE!

Yaia spune:
Fetelor, sunteti minunate, cum ati admirat voi Pisicuta Zburlita si cum ne-ati complimentat si urat de frumos!
Cate un
pentru fiecare, tare rau imi pare ca nu mai am timp sa raspund fiecareia in parte! Poate curand...