Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 15
crishtina spune:
Yaia felicitari si de la noi pt Alexia!
Chiar inainte sa deschid pozele ma gandeam...oare cum ar arata?si mi-o inchipuiam blondutza cum e Tudor...si surpriza
Si inca ce par mult si negruuu are :) F frumoasa! Deja ii poti sa ii prinzi clamitze...ca eu tot visez la Nicole...cred o sa aiba pe la un an parul Alexiei...ii mai crosetez panglicutze sa se vada ca e fetita ![]()
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crishtina Yaia felicitari si de la noi pt Alexia! |
Mai ai timp de crosetat? Eu de 2 zile ma chinui sa intind niste rufe la uscat. Baietii sunt la bazin si fata doarme, iar eu stau pe forum...hai ca scriu si fug la intins rufe!
Parul e lungut si negru, dar si Tudor a avut parul negru la nastere, e drept nu asa de lung. Ala a picat tot si acum e blond si cret cand ii creste parul mare. Presupun ca Alexia va avea parul negru si drept.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
luy spune:

"Astazi la 13.50 a venit pe lume David Andrei, 3790 g, 51 cm si nota 9. Si eu si bb suntem ok "

Bun venit, puiut voinic de Mada28 ! Sa-ti fie viata minunata, sa fii sanatos, norocos, fericit si sa-ti iubesti mult fratiorul si parintii !
Felicitari fericitilor parinti si mandrului frate mai mare !
Refacere rapida mamicii si mult laptic pentru bebe !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
14+
Celia spune:
Bine ai venit, David Andrei! Sa fii sanatos , papacios si impreuna cu fratiorul Luca , sa va bucurati parintii!
Felicitari , Mada ! Refacere rapida !
Impreuna cu tati de baietei , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ei!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy "Astazi la 13.50 a venit pe lume David Andrei, 3790 g, 51 cm si nota 9. Si eu si bb suntem ok " |
Bun venit pe lume, David Andrei! O viata plina de sanatate si voiosie!
Felicitari, Mada! Refacere rapida si lapte-n tzitzi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Erina spune:
citat din mesajul lui luy![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Astazi la 13.50 a venit pe lume David Andrei, 3790 g, 51 cm si nota 9. Si eu si bb suntem ok " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 14+ |
A mai sosit un iepuras de primavara!!![flo]

Bine ai sosit pe lume David Andrei! Sa ai o viata minunata alaturi de parinti si de fratiorul tau!!!
Mada, felicitari pentru al doilea baietel!!!
Refacere rapida, bebelus necolicos si mincacios!!!-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Multumiri din inima pentru urarile de sanatate!
Danuta am vazut si eu pozele cu frumoasa in pardesiu!!!
Pupici Mirunei dulci si numai bine parintilor!!!
Piciulika, mi-a placut mesajul tau mai ales partea cu alaptatul.
Intradevar la noi se insista pe suplimentare. pina acum nu am deschis cutia de formula si ma bucur mult. Orice mama cred ca isi doreste sa alapteze pentru ca beneficiile sunt atit pentru ea cit si pentru bebelus. E infinit mai bine sa bei ceaiuri, sa te alimentezi corect si sa slabesti alaptind decit sa cheltui pe formule. Despre avantajele pentru bebelus nu mai vorbesc.
Imi suna tare bine programul tau de tonifiere!!!
Astazi a fost pediatra, avem Trobex pentru nas si in rest asteptam sa treaca. Nu e cazul de antibiotic la nici unul. David mai are calciu si trebuie sa gasesc un sampon care sa ii priasca-la Mustela e alergic. A facut si eritem fesier si incerc sa vad ce nu e ok-servetele, pampers..etc.
David cum am spus cintareste 3840g. In doua zile implineste o luna deci a luat 630g de la greutatea de la nastere.
Am primit si alte recomandari pentru constipatia Dariei...
In rest tonusul e bun la amindoi, astazi am fost si suntem iar singuri dar a cooperat printesa tare bine.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Roxana_G spune:
Bine ai venit pe lume David Andrei, sa fii sanatos si norocos! Felicitari Mada si refacere rapida!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, mici si mari! Tare urata e perioada asta cu viroze.
Si la noi ceva muci dar convietuim pasnic cu ei. Deocamdata cel putin, mai ales ca e vacanta. De ieri stam mai bine la capitolul olita, tocmai cand voiam sa abandonam cauza. Maxim 1-2 accidente pe zi, ceea ce e tare de tot, avand in vedere ca pana acum accident era sa faca macar ceva la olita. Sa speram ca o tine asa, si avem noroc saptamana asta de vacanta, sa ne dezvatam de pampers.
In rest eu multa treaba, deci pardonati absenta.
cecilia L spune:
Felicitari Mada si bun venit David Andrei, sa fi sanatos si norocos si sa aduci numai bucurii celor dragi.
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
Erina, ma intereseaza si pe mine ce ti-a recomandat pt constipatia Dariei
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Cuscra, cred ca te-a ascultat noruta, ca nu a mai facut febra deloc
Erina, bravo pt datele lui David, uite ca e in grafic si nici nu ati desfacut cutia de lapte praf!
Bravo, meriti toate felicitarile! CE bine ca sunteti totusi bine!Sa stii ca atat Sofia, cat si Sara au facut eritem fesier de la Pampers, cum am schimbat cu Happy a fost ok!
Roxana, succes lui Andrei cu olita!
Yaia, pai numai vesti bune ne-ai dat! Bravo pt tine si piscuta pletoasa!
Danuta, ce dulce s-a facut Mirunica noastra!
Mada, felicitari pt bb David! Refacere rapida si o viata frumoasa bebelusului!
Somn usor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele