Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 4
sim_stoian spune:
Am fost si noi sa luam lumina, Stefan a fost tare incantat de clopote
. Nu am vazut niciodata asa aglomeratie la biserica de langa noi, oprisera si circulatia. Dupa ce am aprins lumanarile ne-am dus la niste prieteni sa le ducem si lor si apoi am revenit acasa la nani.
Yaia, sa stii ca de citit am citit mereu, dar pe fuga si nu am avut cand sa mai scriu.
Ma duc la bucatarie, am pus o paine la facut si mai am ceva de strans pe acolo, acusi vin socrii pe la noi.
babylina spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fie ca lumina sa va calauzeasca sufletul si pasii pe cararea vietii.Paste fericit alaturi de cei dragi!
Roxali spune:
Hristos a inviat!Un paste fericit tuturor!
Luy se vede ca nu ai pierdut timpul
...sarcina uoasra si bb sanatos...sa fie asa cum va doriti(cu cuc!)
miaunici spune:
Hristos a inviat! Un paste fericit , cu multe bucurii si impliniri, cu liniste in suflete si sanatate.
Yaia felicitari mamicuto draga pentru printesa mica! Sa va aduca numai bucurii. Abia astept si eu detaliile, stiu ca ti-e greu si timpul este scurt. Oricum sunt cu ochii pe tine, chiar daca nu reusesc sa scriu atat de des pe cat mi-as dori.
Luy super veste!!!!! Sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si bucalat, cuminte si vesel.
Noi am avut niste zile de cosmar, dar important este ca suntem pe drumul cel bun. Andrei si-a revenit bine, iar eu reincep sa redevin functionala. Nu stiu ce fel de virus a fost, dar cert este ca m-a pus la pat, prima oara dupa ani buni de zile.
Saptamana asta l-am retras si pe Andrei de la gradinita! O decizie destul de dificila, dar se pare ca nu prea avem de ales. Nu prea putem sa ne permitem sa raceasca copilul, otita aia din decembrie nu s-a vindecat, asa ca tot ce putem face pentru moment este sa ne ferim de infectii noi.
Va pupacesc cu drag pe toate, sa aveti zile minunate alaturi de puiutii vostri si de familiile voastre.
Un Paste fericit!
Iulia si Andrei
Andries spune:
Hristos a'nviat!! Paste fericit si sanatate multa tuturor!!
La zile mari numai vesti bune, felicitari Yaia pentru bebelusa, Luy pentru burtica1 Bafta Prisi sa fie cum vrei tu, Andreea sarcina usoara in continuare!! Si sa aveti grija de voi sa va mentitneti sanatoase si in forma, urare pe care o fac tuturor fetelor, inclusiv mie ![]()
noi suntem restanti la curatenie, dar fericiti la munte, soarele e cam cu dinti, dar alergand prin curte nici nu simti frigul!!
numai de bine va doresc!!
Andries
rnico spune:
Adevarat ca a inviat!
Sfintele sarbatori sa va aduca lumina in suflet si in casa!
luy felicitari

sa ai o sarcina usoara si bb sanatos!
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
prisi spune:
Hristos a Inviat!
noi am sarbatorit in familie azi, dar a fost foarte placut si relaxant, Miru a ciocnit oua cu toata lumea si a fost incantata, de darurile de la iepuras (hainute si dulciuri) nu a fost data pe spate![]()
in rest ne-am bucurat de vremea frumoasa de afara, sper ca toata lumea s-a simtit bine si a petrecut frumos
pupicei
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Roxana_G spune:
Adevarat a Inviat!
Si noi tot in familie azi, o zi destul de linistita. Cu sarbatorirea insa mai usor, din pacate parintii mei nu au putut veni pentru ca mama se simte tare rau. Nu stiu ce e de facut, probabil se va interna dupa sarbatori.
Cam asta. Noroc ca copiii au fost cumintei, de fapt au stat mai mult pe afara cu asa vreme frumoasa.
Va dorim multa sanatate tuturor bolnaviorilor mari si mici!
aeperju spune:
Hristos a inviat! Si felicitari Luy! Multa sanatate si sarcina usoara!
Emma si Andrei (21.09.2007)