Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Gata drobul, ciorba, ouale sunt frumos colorate, iar friptura se rumeneste in cuptor.
Am intrat pe la voi sa va urez un PASTE FERICIT, SANATATE, IUBIRE, LINISTE, NOROC SI IMPLINIREA VISELOR.

LUY felicitari pentru bebe, sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Paste fericit!
sa aveti parte de sarbatori linistite si imbelsugate, aveti grija la indigestie

Yaia felicitari pentru venirea printesei, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii alaturi de Tudor , foarte frumos numele ales

Luy ce surpiza placuta,felicitari si sarcina usoara , pupicei Mariei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

eu sunt restanta aproape la toate capitolele, mai putin poze, daca de citit o mai fac printre randuri,la poze nu am nici o restanta, pot sa dau testare

noi suntem binisor, Miru mai are o zi de tratament si e pe drumul cel bun, a avut o viroza urata pe care acum am preluat-o eu cu tati, stam lati pe canapea si tusim in tandem , sper sa treaca repede ca azi abia am reusit sa fac pregatirile, noroc ca anul asta le-am impartit cu mamaie(racita si ea) si a mers mai repede

in rest speram sa ne alaturam si noi cat mai curand listutei de bb2 , cum o vrea D-zeu, ca apti suntem asa a zis dr.

Miru e o nazdravana si o rasfatata, ne intelegem uneori destul de greu cu ea, mai si tipam, eu sunt nervoasa si obosita de la serviciu, ea e f greu de multumit uneori si mai ajungem si la asta, de pampi nu am reusit sa scapam, desi face daca o pun , nu vrea sa spuna niciodata , spera ca odata cu venirea caldurii sa rezolvam si problema asta

poze

Mergi la inceput

noi am vrut sa ne ducem la Inviere, dar in starea in care suntem , putin probabil, mai ales ca bisericuta de care aparinem si care era f aproape a ars

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fie ca Sfanta Lumina a invierii Domnului sa va patrunda in suflete si in case. Paste Fericit!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Eu nu am iti nimic de data asta, dar multumesc lui Dumnezeu pentru bona pe care o am; A venit in seara asta la noi si ne-a adus oua colorate si cozonac si pasca, sarmalutze, inclusiv friptura. De mult timp nu am intalnit un om asa de bun cum este ea.

Sfanta Lumina a Sarbatorii Pastelui sa va aduca lumina, fericire si multa sanatate in sufletul familiei! Paste fericit!

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Simi,Emanu si Sofia sunt la biserica,eu ascult la radio de la Patriarhie si il pazesc pe Gh care doarme. Noua ne-a facut juniorul la el acasa cozonaci, oua colorate si reteta sefarda de oua in cafea pe care le fac eu de obicei. Azi a executat sotu o pulpa de miel si un piept de pui la tava si cam asta e. Eu oricum mananc orez cu grau si beau ceai:-) aaaah. Gata! Hristos a inviat! Sa aveti Lumina tot anul!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Hristos a inviat!!!

Sa aveti sarbatori luminate cu pace in suflete si in case!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Eu am fost si am luat lumina, acum astept sa se trezeasca David sa manince.

Noi avem noroc de mama, Dumnezeu sa ii dea sanatate, ca a gatit o gramada de bunatati si ne-a umplu si noua frigiderul. In rest a fost o zi de curatenie, am facut o salata, baite la copii si cam atit.
David e bine, nu maninca foarte mult-inca oboseste repede la sin. Daria are ceva mucisori dar sper sa ramina la atit. Stau cu ochii pe ea pentru ca mereu e in preajma bebelusului.

Irina, ma bucur sa aud ca Alexia e cuminte si mincacioasa. Pupiciei lui Tudor. Sa vezi ce o sa o smotoceasca cit de curind.

Prisi bine ai revenit! Succes cu planul pentru bebe2. Salutari Mirunei. Ne este dor sa ii vedem zulufii.
Andreea felicitari pentru rezultataul bun la amnio.

Salut si pe Alinus. Ceva poze noi cu Doris?

Mada acusi e marea intilnire cu David al vostru. Asteptare usoara si in sanatate!

Luiza spune-ne te rog ce zice Maria despre burtica.

Astazi am primit in posta o surpriza frumoasa. Mille grazie!!!

Sarbatori minunate si pe curind!!!

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Salut si pe Alinus. Ceva poze noi cu Doris?

Sarbatori minunate si pe curind!!!

L'amor che move il sole e l'altre
stelle

Avem, avem muuulte.- Mai greu e cu upload-ul.

Imi amintesc cu jale cat de puturos a fost si Teo la san, tot asa obosea si dormea fericit cu sanul in gurita. Cand il scoteam, de ma simtzea... era jale!
Propuneti sa-l alaptezi cand e odihnit, si nu doar atunci cand maraie.

si neaparat, cand trage cu pofta si nu prea curge/ esti obosita/ epuizata NU UITA SA RESPIRI ADANC DE CATEVA ORI, SA TE RELAXEZI! Un val de laptic va curge instantaneu!

Sfat util si pt puseele de crestere cand simti ca nu e suficient laptic.
Ai chemat consiliera in lactatie?
Ar fi sfant sfatul ei. Ah, esti la PN. Deci nici vorba acolo.

Doris e total diferita in privinta stilului de supt/ timpului stat la san, ori poate am invatat si eu din experienta si sunt mai relax.
Cert e ca la ambii alaptarea a fost (si este) o grea incercare, insa din motive total diferite. Promit sa detaliez.
Fug la somnic.

Hristos a Inviat!

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

Iarna de vis!

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput