Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Cris.d cand a avut Ema mucisori ai scos-o la plimbare? Habar n-am cum sa procedez cu Mara... mai are inca muci insa as scoate-o si putin la aer dar mi-e sa nu fac vreo nefacuta!! Vikinga mie mi se pare ok greutatea Letiziei ~ 5900 g. E lunguta! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
aerul curat face bine chiar. vremea sa fie buna, adica fara ceata ori ploaie si mers intr-un parc ceva, evitat magazine, aglomeratii.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Cris.d cand a avut Ema mucisori ai scos-o la plimbare? Habar n-am cum sa procedez cu Mara... mai are inca muci insa as scoate-o si putin la aer dar mi-e sa nu fac vreo nefacuta!!
Vikinga mie mi se pare ok greutatea Letiziei ~ 5900 g. E lunguta!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

aerul curat face bine chiar. vremea sa fie buna, adica fara ceata ori ploaie si mers intr-un parc ceva, evitat magazine, aglomeratii.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Sar'na de raspuns! Jinduiam astazi sa ies asa soare si frumos a fost!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Poze de azi aici

fericita de Sebastian Mihai
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

nush daca voua v-a fost dor de noi, insa noua cu siguranta ne-a fost dor de voi ...dar am recuperat pe-ndelete dupa ce v-am alergat cateva zile bune, dar n-am vrut sa ratez nimic ...asa ca suntem la zi si gata de atac

noi nu am lipsit, dar nu am mai apucat sa scriem...

duminica trecuta am fost la biserca de mi-a citit preotul de 40 zile si am stabilit data botezului (10 aprilie) iar apoi am fost si la restaurant si am rezervat o masa pentru dupa botez (nu vreau botez d-ala gen nunta)

incepand de duminica noapte am aftat si noi ce inseamna adevaratii colici ...plansete neconsolabile si asa mai departe ...toata saptamana ne-am lupatat cu ei ...acesta fiind motivul principal al lipsei mele de altfel ...

miercuri am fost si eu la doctor si se pare ca totul este super p-acolo si am intrebat daca pot sa ma apuc de sport, iar asistenta mi-a facut cu ochiul si mi-a spus soptit ca pot chiar sa imi incep viata sociala ...cu sotul ...draguta femeia...dar eu chiar intrebasem de sport...asa ca da am unda verde la ce vrea sufletelul meu, dupa cum s-a exprimat domn' doctor ......pot sa ma apuc de abdomene ...yuppy

tot miercuri am fost cu pitica la oftalmolog ..ii curgea si ei un ochisor ...ne-a dat tobradex si dupa ce terminam flaconul sa ne prezentam iar la control ...aaa...si masaj la ochisor sa se desfunde canalul ...pana acum nici o imbunatatire a situatiei

de vineri am inceput sa avem nishte mucisori galbeni verzui ...si cam multi ...dar am iesit afara ca nu am avut temperatura ...

foarte frumoasa vremea ...in sfarsit a venit primavara!!!!

azi am fost la tara la bunici sa isi vada stranepoata ...foarte frumoasa plimbarea ...placut la pitica ...

pe mine m-au ajuns toate oboselile ...pur si simplu vreau sa dorm o noapte intreaga ...offffffff....mama denaturata ce sunt ...

trimit si revin dupa baita piticii cu restantele ...pupacesc fetele

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Poze mai vechi si mai noi

Felicitari pt vestile de la dr!
sa treaca ochisorul bebelinei
Si daca tu esti mama denaturata pt ca vrei sa dormi, atunci asa sunt si eu

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Haideti sa va dau site cu multe lucruri interesante despre lactatie promama(punct)ro. La sectiunea consiliere in alaptare, intrebari si raspunsuri, gasiti cateva raspunsuri la intrebarile voastre, cel putin pt. mine au fost.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

super informatii pe acolo!
merci!

Mihaela, de Florin Cristian (16.12.2009) poze si povestea piticului

"Consecintele furiei sunt cu mult mai grave decat cauzele ei" (Marcus Aurelius)

Mergi la inceput

gata vizitele! mucosii acasa!

cris.d eu zic "la 2 ore" plecand de la momentul mufarii

larisel, cu muci dar plimbareti. eu nu dau bb cu crema cu protectie uv.

v-as mai povesti dar sunt ruuuupta de somn
va pup si ma retrag la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

SALUTARE DE LA MARE!

azi am fost in parc, o calduraaaaa, au fost 22 gr

ne-am imbracat cu bluzita si bluzon , dupa caream dat bluzonu jos si caciula ca ma incinsesem eu daramite copilu

pe urma i-am pus caciula iar ca pe malul ghiolului batea vantul
trebuie sa=i cumpar ceva subtirel, gen sepcuta, ceva ....

a fost o zi superba
fetele si pufuletii

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Niste frumosi, toti trei! Eu ina n-am curaj sa-l tin fara caciula pe cap... Si pe mine ma pune in incurcatura vremea asta, ma tem sa nu-l imbrac nici prea gros, dar nici prea subtire

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

hei!

Sa incep cu vestea buna! CRED (mi-e frica sa afirm definitiv) ca am scapat de colici!!!!!!!!!!!!!!!!

de 3 zile e liniste si pace, radem incontinuu si nu plange decat daca ii e foame (SI II E)

A fost un weekend superb... ce bine ca s-a incalzit... si dupa ce vineri il imbracasem de a transpirat si avea chelia uda, am recurs la tinuta mai lejera dupa cum urmeaza:
body
salopeta
pantaloni bbc/blue jeans
un hanorac grosut
caciula de bbc
sosete, adidasi

sau azi
body
bluza bbc
vesta subtire
dres (gros)
pantaloni
sosete
adidasi
caciula bbc

in carut eu nu ii pun nimic, i-am acoperit picioarele cu o paturica, iar cand batea soarele pe el, i-am luat-o, si nu a mai transpirat, chiar a dormit bustean si o ora dupa

Azi practic a stat numai pe afara, l-a prins soarele pe obraji, am fost in parc apoi l-am pus in gradina la soare... a dormit dus, l-a trezit foamea doar.

E primul an cand observ cati copii are Bucurestiul :)) uau... parcuri, supermarketuri, trotuare, masini, pline de copii mici, bebelusi... ma bucur :D

tudor isi pastreaza programul de somn, ba a inceput sa mai doarma si ziua... caci pana nu de mult nu ma slabea deloc, abia ajungeam la toaleta.

bine ai revenit VIKINGA!
Larisel, nu stiu cum reusesti si cu job si cu gemene, felicitari!
cris-mario, sa iti creasca copaceii mari!
Elefantica, sper sa ii treaca ochisorul, si noi am avut probleme, Tudor plange cu lacrimi multe si am obs ca si la soare ii lacrimeaza ochii... dar si mie! Noi am folosit Tobrex.
Decenuela, my friend, Tineretului scrie pe fruntea noastra...sa vad daca tin pasul cu tine, ca io-s cu veteranul!

patriotus doarme deja de o ora, ar fi indicat sa il imit :) desi stiu ca abia la 5 ii aud glasciorul si sunetele de la supt degeteahh il ador!

VAND 3 INFACOL CU 50 LEI SI LIVRARE IN BUCURESTI SAU IMPREJURIMI... SUPEROFERTAAAA 3 LA 50, CINE MAI DORESTEEE....

Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
toate pozele

Mergi la inceput

lume lume!

va invit la o portie de mucenici cu zeama, facuti de sotul meu!

na, ca tot nu m-am culcat pana nu am ras un castronoi cu mucenici.

da acu' chiar ma retrag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

nu stiu cum sa o imbrac: la soare cald, dar daca bate vantul, racoare. la umbra frig. daca doarme, nu se misca, ii pun paturica? azi i-am dat body f.subtire, costum intreg din bumbac, alt costum grosutz (bumbac,dublat). fara geaca, pulovar. voi? caciula? nu i-as pune la 19 grade, dar ma enerveaza vantul. din amintiri si poze, ana era clar mai dezbracata...

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 5 kile!
poze

povestea noastra

Si la Constanta a batut vantul dar era un vant caldutz... o fii briza de vara?

Noi am ieshit la plimbare abia pe seara pe la 16 si le-am imbracat cu body mai grosutz cu maneca lunga + pantaloni de catifelutza si deasupra cate un cosmonaut flaushat nu foarte gros. Plus caciulitze de bumbac si bandane la gat ca sa le apere de vant. Cand a fost mai frigutz le-am pus inca un rand de bluzitze grosutze si aveam la nevoie nishte paturici subtzirele in special pt cand ieshim pe inserat.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput