Pufuleti pufosi de ian - febr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

rebiana Frumoasa poveste...

ioana_fota Mai ai putzin putzin si o sa iti cunoshti bb-lina...

cris.m Dar tu nu te odihneshti niciodata? Acum te-ai apucat de agricultura vad.

vikinga Hai mai des pe la noi.

dandanag Superb...

andre_lina Pai la job nu merg decat in unele weekenduri si atunci e tati de veghe. Se implica foarte mult in ingrijirea fetelor (nici n-are incotro )...plus ca fetele cu el dorm; cu mine se agita intr-una, probabil le transmit eu ceva ce le zgandara ...

elefantica Si la noi tot cu tobrex a trecut (intr-o saptamana cate 1-2 picaturi pe zi) si asta dupa vreo 2 saptamani de masat fara rezultat.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4

Mergi la inceput

haircut Revin cu poze mai de aproape cu dermatita Alenei. Ieri la 5 zile de tratament arata mult mai bine.

Mergi la inceput

Am incaract poze noi pt cine are chef si timp sa vizioneze.

Mergi la inceput

Nu stiu ce sa le mai fac...de vreo saptamana isi baga mainile intregi in gura si nu-mi convine, mai ales ca nu tzin cont daca sunt "spumuite"la baitza sau "cremuite" la masaj. Le place si suzeta, dar parca manutzele sunt mai dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olgavart

Bune fetele!Sa aveti o duminica minunata!Cum facem sa aparem si noi in tabelul de pe prima pagina?

olga mami de 2 printese:
Ioana Alexandra(21.12.2008)
si Ana Miruna(11.01.2010)

De-acuma esti o "mamica super-sexy de un pufuletz pufos". Da-ne si celelalte date ale tale (vezi pe prima pagina ce lipseshte).

Mergi la inceput

Mai fetelor...cum actualizam data nashterii in celelalte luni? Cred ca ar trebui sa le mutam din nou in pagina curenta pt ca altfel nu merge... Si trebuie adaugatzi si totzi pufuletzii... Oare are cineva timp pt asta?

Mergi la inceput

Iarashi monologhez la schimbul 3... Dormitzi cu toatele? Bravo... semne bune se arata...

Ma bag si eu la somnic ... NB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

mda....am apasat aiurea si mi s-a dus in draft...si nu stiu sa aj acolo...

inca o data neatza de la noi....si... e cafea pt toata lumea.
dupa prea multe laude noi am av o noapte obisn...agik trez la 1.30 mancat 1 ora.adormit foit..trez la 4 si de atuci...frectia obisn. scremela, gaze, supt, marait etc acu doarme pe mine.

io sunt cheauna rau...asa as fi dormit...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....tot 9, LA NAIBA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Buna dimineata!

Decenuela multumim de . Pentru mine una mai mare

Revin mai tarziu ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

'neata...am scris un mesaj si l-am pierdut ...
Macar am scapat de facut cafeaua...ca intre timp a aparut decenuela. Multumim de cafea!

Si nici nu-mi mai amintesc ce-am scris ca sa o iau de la capat...sunt cam cheauna, ca la mine somnul asta de dimineata e cel mai dulce. Pispirica mea a papat si acum se chinuie sa doarma...spun ca se chinuie pentru ca scanceste prin somn, screme, se foieste...proces de kk-ceala.
Dar nu stiu de ce face asa de greu, pentru ca nu mananca decat san si face si moale...se screme juma' de ora pana sa dea o beshe...of, ce mi-e mila de ea...oare o fi normal? si la voi se intampla asa? incep sa-mi fac griji...

In rest suntem ok...ieri mai toata ziua am stat afara in curte, am mai mers pe la mama si pe la fratii mei (care mi-s vecini, k ne-am facut toti case la tara si avem un cartier general aici ... care intra in zona, percepem taxa...)...

Fii-mea se simte excelent afara...ieri a dormit mai tot timpul, nu-mi venea sa cred...ea care toata ziua facea tarantele si nu tacea decat cu tzitzi-n gura...ieri a fost program clar... papa, kk, somn...credeam ca o sa am noapte alba, dar nu...a dormit mititica foarte bine, cu 2 pauze de tzitzi...si acum doarme, dar cu frichineli...crek o doare burtica, of.

La vaccin inca n-am fost, desi am facut 2 luni pe 19, dar ne-a amanat medicul pana dupa Pasti pentru ca zice el ca ca daca ii face acum iar noi de sarbatori iesim la oras, in vizite etc. si doamne fereste raceste n-am voie sa-i dau nici un fel de tratament. Dar acuma ma intreb, oare cat de mult se poate amana vaccinul?

Vroiam sa mai scriu, dar cred ca printesa vrea schimbata...se frichineste din ce in ce mai tare. Ma duc pana nu se trezeste de tot...ne mai auzim....

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

pozicile mele

Mergi la inceput