Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am postat povestea nasterii Marei... mai bine zis am redat o parte din sentimentele ce m-au incercat atunci, in parte ca sa-mi amintesc mereu.. in parte ca sa egalez balanta (a lui Luca sta scrisa de aproape 3 ani, asteptand-o). Daca vreti sa o cititi, este AICI ~ MARA - DULCEA SI FRUMOASA PRINTESA ROZALIE

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Buna dimineata!

De astazi e oficial primavara!

BUN VENIT CODRIN SI RECUPERARE USOARA ANCA!

HAI MIHAELA! SCOATEM MOTZATELE! NASTERE USOARA!
Sper ca ai dat fugutza la spital. cum spuneau si fetele, odata rupte apele, bebe nu mai este in mediu steril si exista risc de infectie. asa ca repede, repede la spital...pana maine seara maxim o sa-ti imbratisezi iepurasul!

Lindal - mersi de urari. am implinit 34. ma bucur ca macar ai dormit bine! sper astazi tot raul sa dispara si sa te simti bine!
Eu inca sunt zombi ptr ca m-am foit toata noaptea cu dureri de oase (de jur imprejurul bazinului) , ceva contractii (am luat un no spa pe la 4 am si m-am mai calmat)...

CoriMami - felicitari ptr Eliza. este o frumoasa!am vazut putini nou nascuti care sa fie atat de frumosi din prima zi!

Bobita - imi pare rau de experienta neplacuta! nu toti medicii au mana usoara , mai ales astia tineri! incearca sa stai linistita si vei fi bine. mai e un pic pana maine cand il vei vedea pe ginecologul tau! multa bafta!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Am postat povestea nasterii Marei... mai bine zis am redat o parte din sentimentele ce m-au incercat atunci, in parte ca sa-mi amintesc mereu.. in parte ca sa egalez balanta (a lui Luca sta scrisa de aproape 3 ani, asteptand-o). Daca vreti sa o cititi, este AICI ~ MARA - DULCEA SI FRUMOASA PRINTESA ROZALIE

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Rebiana - superb scrisa povestea ta! m-a emotionat pana la lacrimi, mai ales ultima parte , punctul culminant, cand mica ta comoara ,Mara, a venit pe lume si ti-a completat universul!

O duminica placuta in continuare!

37+ Riccardo

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanka80

ce sa fac sa opresc sughitul mariei? seara in special sughita cam 2-3 minutele. sughita si daca o pun la san

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

incearca sa o bagi intr-un sac de dormit sau sa ii mai pui o paturica. in mod normal nu ti-as fi spus asta, dar si eu am patit-o la Daria si nu concepeam ca ii poate fi frig, in toate cartile spune ca temperatura in camera sa fie de 18-20 grade, iar noi aveam cam 21. dupa vreo luna am bagat-o in sac si a inceput sa si doarma mai bine si nici nu mai sughitea.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 37+ AMR pana marti...sau chiar mai repede
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, am reusit in sfarsit sa ma mobilizez sa scriu, ca tare nasol ma simt de cand am racit.

Felicitari proaspetelor mamici!!

Foarte frumoase sunt pozele cu copilasii. Le-am vazut si m-am induiosat atat de tare de mi-au dat lacrimile. Sunt atat de mici in patucurile lor curate au in bratele uriase ale parintilor!

Tin pumnii Mihaelei si-i urez sarcina usoara!

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

REBIANA, ELLANIKA - Frumoase povesti si amintiri despre nasterea pruncilor ati scris! Stiluri diferite, trairi si sentimente asemanatoare, felicitari!

ELLANIKO - La ce fata hazlie are sotul tau cu piticul pe piept, tu ai fi nuca din perete daca iti lipsea hazul, asa ca-l ai din plin.

Cristina +34 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Despre noi pot sa va zic ca suntem amandoua racite in faza finala. Tatal nostru este insa la debut, la fel ca si mamaie, care a stat ieri cu fata cat am fost noi la ecografie.

Despre bebe, acuma...este mare si face atletism. Si-a schimbat din nou pozitia. Acuma e transversal si cu spatele, asa ca, nu i-am vazut fata oricat s-a straduit dr. sa-l prinda.

In principiu, mai avem o ecografie imediat dupa Paste si apoi urmeaza cezariana, care va fi cel mai probabil pe 23 aprilie, de Sf. Gheorghe. In concluzie, pe bebe il va chema George Andrei.

Gata, merg s-o culc de Dami si sa-mi doftoricesc barbatul.

O duminica placuta va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Mey asta e odiseea iepurasilor super frumosi.Doamne!Unul mai frumos ca altul.Bravo gagici!Ati stiut voi ce faceti!Good job!
Oanka stiu ca tre sa ma odihnesc dar sunt multe de facut si cate sa faca si sotul ca nu stie chiar de toate.Cat despre iesit afra poti iesi incepand cu 10 minute si crescand cu 5 minute pe zi cu conditia sa nu fie ceata ploaie sau vant.Noi ieri am iesit si am iesit si azi.Stiu ca se spune ca 40 de zile sa nu iesi din casa dar tu stai la curte si e si mai bine.Mai ales ca e asa frumos.Jorj al meu doarme ca un mielutz dupa ce venim de afara.
Cam de cate ori va scoala bebicii pe noapte?Al meu o singura data si e asa finut (cu mine seamana) incat nici nu plange ci pufaie.TRe sa-l laud manca-i-as ochii aia !
Zicea cineva de glicerina boraxata.Cica nu curata deloc gurita deci e degeaba.Mie mi-a dat dr glicerina cu nistatin si e dulceaga de ma trage Jorj de desht in nestire.Voiam sa va intreb cum stati cu bucile ?Eu sunt speriata de eritemul provocat de scutec (nu avem) si am luat pampers premium care ca am inteles ca-s mai bune si dau cu crema bio de la LifeCare.Zicea cineva de descuamrea bebicului la incheieturi.Am inteles ca e normal dar datul cu ulei nu e o solutie.Cel putin stiu de uleiul de bebelusi ca nu e deloc indicat.Eu am fiert ulei de masline si cu ala facem masaj la cocutza.

Aaa!A reinceput showl sfaturilor.Deja le bat pe toate.Nu lasa pe nimeni sa stea pe scaunul sau patul pe care stai cand alaptezi.Daca esti pe ciclu nu e bine sa vizitezi bebe sau lauza.Hhai sa-i las lui bebe o ata ca sa aiba somnul lung si tihnit(si l-am gasit intr-o zi cu tot felul de scame ca venisera sa-l vada mai multi.Vai la primul scancet nu trebuie luat in brate ca se invata.Nu-l leganati ca s einvata.Nu-l tineti in brate ca se invata.Vaai daca bea biberon adio nu mai ia tzitzi.
Deci va aduceti aminte de scena din Amintiri din copilarie cand s-a dus NIca la furat cirese si matusa lui era sub cires cu mana in sold?Aia-s io.Pun mana pe-o jordie si ti le iau pe toate astea la invartit de nu se vad.Hai daca tot am facut coilul asta sa-l arunc in patut si sa-l las sa /faca plamani/ vorba aceea ca sa nu se invete.Deja le-am obisnuit cu replici de genul:lasa sa se invete ca de-aia stau 2 ani in concediu sa-l rasfat ca de-aia e copil.Turbez .
Gaby am vazut eu bine sau reinnoiesti stocul?Hai ca-mi trebuie tocuri pt botez fata .

Tin pumnii celor care urmeaza sa nasca si felicit noile mamici.Imi e asa rusine ca nu nominalizez !Sunt ametita rau!
Rebiana citit story.No comment!Placut mult !
Dayanara la fel si eu cu cosuletul il car dupa mine peste tot.Bine ca nici nu am cine stie ce apartamente vaste.

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Buna fetele!

Sunt si eu intr-o vizita scurta la baietii mei sa "sarbatorim" o luna. Maine imi da drumul acasa. Abia astept, ca sincer nu mai am putere sa mai insur spitalul si distanta de puiul meu.
Multumesc tuturor pentru mesaje, ganduri si sustinere. A fost cea mai grea perioada din viata mea in care m-am luptat cu mine sa nu clachez. Greu a fost si dureros cand mi s-a administrat prima pastila de Dostinex.Am simtit cum o parte din mine se rupe si desi s-a dus in mare lapticul de tot eu tot sper sa revina si sa mai pot trai minunatul sentiment de a -mi avea puiul la piept.
Sper ca vreodata sa pot apuca sa va povestesc cat de grav a fost prin ce am trecut si sper sa pot recupera ce s-a intamplat in lipsa mea.

Felicitari mamicilor ce au nascut saptamana asta si bun venit pe lume iepurasi scumpi.

Bafta fetelor ce nasc pana o sa imi intru eu in ritm.

Va pup pe toate si inca o data multumesc.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

oana bine ai ajuns acasa pt petrecere. pupam obrajorii lui eric si o strangem in brate pe mami sa ii dam putina putere sa mai reziste pana ajunge definitiv acasa

corimami superbe pozicile cu bebicul tau

Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

poze

Mergi la inceput