Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 19
nafi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Buna fetele! Sunt si eu intr-o vizita scurta la baietii mei sa "sarbatorim" o luna. Maine imi da drumul acasa. Abia astept, ca sincer nu mai am putere sa mai insur spitalul si distanta de puiul meu. Multumesc tuturor pentru mesaje, ganduri si sustinere. A fost cea mai grea perioada din viata mea in care m-am luptat cu mine sa nu clachez. Greu a fost si dureros cand mi s-a administrat prima pastila de Dostinex.Am simtit cum o parte din mine se rupe si desi s-a dus in mare lapticul de tot eu tot sper sa revina si sa mai pot trai minunatul sentiment de a -mi avea puiul la piept. Sper ca vreodata sa pot apuca sa va povestesc cat de grav a fost prin ce am trecut si sper sa pot recupera ce s-a intamplat in lipsa mea. Felicitari mamicilor ce au nascut saptamana asta si bun venit pe lume iepurasi scumpi. ![]() ![]() ![]() Bafta fetelor ce nasc pana o sa imi intru eu in ritm. Va pup pe toate si inca o data multumesc. ![]() ![]() ![]() Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) ![]() Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! ![]() Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana draga, tare ma bucur ca esti mai bine si gata sa scapi de spital!
Sa-ti dea DD muuulta sanatate si numai bucurii ca le meriti din plin! Esti o luptatoare si curand aceste momente grele vor fi de domeniul trecutului.
O zi superba iti doresc!

37+
Riccardohttp://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
honeybaby spune:
Cori - frumoasa foc printesa. Iar tu arati foarte bine dupa nastere.
Roxana - ce-i cu semnatura?
Neuronul gravid stii tu...
Ella - cunostem . Nu zic ca mama si acum crede ca ea nu a alaptat pt ca a venit o prientena lauza la ea
. Ce simpla e viata pt unii...
40 de zile nu are bb voie afara????? De ce??
Mie dr mi-a spus daca vreau pot sa-l chem pe sot cu carutul si sa ne plimbam pana acasa.
Ar fi ceva sa fac asta din Giulesti pana in Colentina![]()
La cat mai multe luni Eric mic de Oana. Oana sanatate multa multa tie si sotului sa puteti sa va cresteti puiul fericiti
Eu nu mai pot si doar 3 ceasul
Am fost afara la gradinarit in familie. Am aranjat din floricele, am mutat din plante in ghivece noi , am mai strans una alta. Sotul a stans frunzele din gradina. Arata dragut acum desi am am o gramada de facut...
Va ofer un buchetel de branduse
Acum mai am sa-l conving pe sot sa monteze in baie un suport pt dus tonele de geluri de dus, sampoane si alte minuni ca momentan stau intr-un lighean
.
Eu am pus pestii ( sa nu zica nu am facut si eu ceva
)
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
ellanik spune:
Oana Doamne ajuta sa iti revii repede.Pt laptic Galafor 2 pastile de cate 2 ori pe zi si ceai de la Fares 3 cani pe zi si muls la 3 ore.Eu scot 200 ml laptic si trebuie sa am rabdare pana miercuri cand termin tratamentul cu gentamicina.Putere fata draga!
Honey
Mamica de
George-Theodor
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit
dayanara spune:
ella bine faci ca nu.l lasi deloc sa planga 
sotul si acum se roaga de ivan sa.l tina in brate si ivan nu mai vrea, ii pune cate un ou de ciocolata sus in dulap si asa ivan intinde mainile sa fie luat in brate si mie mi.e ciuda de mor ca nu.l pot ridica eu! dar nu mai e mult :)
denisa credeam ca ai pus la semnatura ospatul ala di 15 kg :)
ai o activitate foarte frumoasa cu floricelele, abia astept sa vad casuta, sunt sigura ca va iesi ca in povesti, la cat suflet pui
oana ce bine ca esti acasa! sa nu clachezi doamne fereste! cu asemenea frumusete de copil n.ai voie, ai trecut intr.adevar prin multe, dar in curand vor fi doar amintiri
si pt sotul ala de nota 10 al tau
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
denisa si eu ma gandeam sa vin de la spital intr.o plimbare pe jos, cu bebe :)ma gandesc doar sa pot eu sa am energia necesara
eu si pe ivan l.am scos a doua zi din casa
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
Nafi, Mari, Cristina, Roxi, Annya, Ella 
Multumesc frumos pentru cuvintele voastre!
Oana ma bucur enorm ca esti acasa astazi cand puiul tau implineste o lunita! La cat mai multe!! Sa fie sanatos si implinit!!
Multa putere si sanatate tie si sotului! Abia astept sa scrii ca esti acasa, te simti bine si ai inima inundata, din nou, de fericire! 
Denisa imi plac tare mult brandusele tale!
Imi plac f mult florile! Arata f bine si pestisorii aplicati pe faianta din baie (faina si combinatia de culori la faianta!)... m-am pierdut in atatea lucruri de placut! ![]()
Mi se pare tare fain sa te intorci cu carutul de la maternitate! Asa as iesi si eu cu Mara din casa de numa'!!... dar ne sacaie mucisorii si nu vreau sa agravez problema!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Ina_3040 spune:
Dragele mele am intrat si eu pe viteza sa va salut. am citit cam pe diagonala asa ca felicit si eu noile mamici ale ultimelor zile, sa va dea Dumnezeu copilasi sanatosi si voua la fel sanatate sa ii puteti creste multi multi ani de acum incolo. 
Noi suntem acasa de vineri seara si invatam unii de la altii, adica mai mult noi de la bebe Robin care face legea in casa. E destul de cumintel, doarme reprize de cate 2-3 ore ceea ce ne permite sa mai facem una alta. mi-am revenit un pic dupa cele 4 zile in spital cand am dormit 5 ore in total si ma simteam foarte slabita si ametita. In seara asta soseste mama asa ca o sa am ajutor, mai ales ca sotul meu reincepe serviciul maine. Nu stiu ce m-as fi facut fara el, a stat cele 4 zile si nopti cu mine la spital, am avut noroc ca am primit un al doilea pat pliant in rezerva. cum am fost cam rau dupa hemoragie s-a ocupat el de prima baita, de schimabtul pampersilor, de scosul gazelor etc.
in rest toate bune, suntem amandoi in al noualea cer, ne uitam non-stop la manuta asta de om si ne tot minunam ca noi l-am facut, ne uitam unul la altul si ne bucuram ca niste copii in ziua de Craciun. Cand am plecat din spital vineri ni s-a parut cea mai fabuloasa calatorie cu masina pana acasa, radeam ca prostii ca avem bebelusul nostru si numai al nostru si ca il luam acasa cu noi dupa atatea luni de asteptare, de vise si de planuri. plus ca tati cand a ajuns acasa i-a facut turul casei, i-a aratat camera lui si toate cate i-am cumparat deja. ii zice ca o sa vina cat de curand un fratior sau surioara, il las sa vorbeasca ca nu stie ce zice ![]()
va tin pumnii tuturor ce mai aveti un pic de asteptat, totul o sa decurga cum trebuie si o sa va tineti minunile in brate. 
ah si pt cele care se ingrijoreaza cu kilogramele, m-am intors din spital cu 9 kg mai putin si mai am 5 in plus fata de acum 9 luni. as vrea sa imi pun centura elastica de strans un pic burica dar nu stiu daca e bine sa fac deja (cred ca uterul nu s-a retras complet avand in vedere ca au trecut doar 6 zile de la nastere).
si o intrebare pt mamicile cu experienta, cand putem incerca sa ii dam suzeta?
va pup pe toate si asteptam vestile fericite!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
Ina_3040 spune:
Oana, imi pare foarte rau sa citesc ce s-a intamplat, e groaznic si imi imaginez cat de mult suferi departe de Eric si cu gandul la alaptat. Iti urez insanatosire grabnica, puterea si curajul pe care le-ai dovedit deja in nenumarate randuri. Te asteptam sa ne scrii de acasa de langa cei doi cavaleri din viata ta. 
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#
Bumbitza spune:
Salutare! Sunt si eu pe aici. Am fost cam somnoroasa azi, am dormit mai toata ziua. N-am cea mai buna stare, cand ma gandesc ca maine pleaca sotul din tara si vine abia marti noapte
... Tot vorbesc cu bubulina sa mai stea la caldurel sa-l asteptam pe tati, sper sa ma asculte.
Altfel, cred ca am si oaresce contractii, neregulate, f slabe in intensitate, ma doare mai mult mijlocul, burta nu prea. Si sunt un pic deranjata la stomac, stiu ca si asta e un semn
Mai astept cam o ora sa-l sun si pe dr sa-i dau vestea cu eliminarea dopului sa vad ce zice si el. Cam atat. Intru si eu sa mai recuperez un pic.
37+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/IlincaInBurtica#
kossir spune:
Buna ziua burticute.
Am scris un mesaj maaaaare si s-a dus
.
O sa vad ce-mi amintesc si ce ma am rabdare sa scriu
.
FELICITARI BABYANGHEL

.Refacdere rapida si laptic mult.
Bine ai venit bebe CODRIN sa fii sanatos, mancacios si sa-ti fericesti parintii si fratiorul 

Ellanik 
mamica harnicuta si bebe Geo Frumos foc. Citit poveste, superba, stil caracteristic 
. Bine ai revenit. Ti s-a simtit serios lipsa
. Sanatate multa si sa treaca zilele repede sa revina bebe unde-i e locul, adica la sanul mamei.
Rebiana citit si povestea voastra, mai fetelor eu plang invariabil, frumooos. 
Mara frumoasa. Sper sa treaca mucisorii.
Fetelor am vazut toate pozele. Efectiv este o odisee binecuvantata. Numai copii frumosi si slava Domnului si sanatosi.
Miria si Damiana sanatate multa 
.
Linda sanantate si tie.
Liliana_28 Doamne prin ce ai trecut si tu. Uite
si un
si bafta maine. Doamne ajuta.
Bebe IANIS de Andra la multe lunite 
.
La fel si pentru bebe ERIC de Oana 
.
Oana uite un camp
de flori pentru eroina noastra greu incercata. DOmane ajuta, o sa scapi si speram sa revina lapticul
. Muuuulte felicitari si pentru taticul vostru, efectiv este deosebit.
Pupam familia greu incercata dar grozava.
Noi suntem bine, iesim mult pe afara, cate o ora jumate, Oanka parca intreba, de ce sa nu iesi????? Dormim bine, mancam, problema e ca inca nu i-au trecut bubitele de pe fata. Si am momente cand mi-e tare frica, desi ma gandesc ca nu are ce sa fie asa rau. Marti mergem la doctor pentru nu stiu ce vaccin si ecografia de sold si vom vedea atunci.
Va pup, o zi buna!!!!!!!
http://community.webshots.com/user/kosscar