Roxana- din maternitate nu ma vad in stare sa vin pe jos cu bebe. Dar in curte cu siguranta va iesi. Macar 5 minute la soare ca nu vreau bb chinez o luna ( de la icter). Sper totusi sa nu ma trezesc cu o gramda de lume la mine de Paste, ca de sunt liberi si ce sa faca si ei...
Casuta nu stiu daca va fi ea de vis, dar e noastra. Eu abea astept s-o vad terminata desi as fi vrut sa am mai multa energie sa pot sa ma ocup mai mult de detalii.
Rebiana- pe mine ma relaxeaza gradinaritul si floricele. Desi anul asta nu cred ca o sa am timp prea mult de ele incerc sa ma bucur de cele care ies singurele.
Sa vedeti la vara cand infloresc cactusii cat de frumosi sunt![]()
Ina- bine ati venit acasa . Acomodare usoara. Ma bucur ca Robin e bebe cumintel.
Denisa,
38 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby te inteleg pe deplin cu gradinaritul. si mie imi place foarte mult. deja am inceput sa le spun prietenilor sa nu mai aduca flori taiate si ceva plante
atunci cand vin in vizita.
Rebiana minunata descrierea nasterii Marei. Ai exprimat atat de multa iubire..sa dea Dumnezeu sa ai parte de clipe minunate alaturi de Luca si de Mara.
Eu parca nu pot sa leg inca frazele, ma uit la Petru si imi dau lacrimile, e atat de minunat, de perfect si in fiecare zi descopar un nou gest sau un nou ganugurit. caci da, mai nou gangurim usor, zambim in mai multe feluri, de la zambet larg la zambet asa smecheresc in coltul gurii. Noaptea cand suntem doar noi doi si il alaptez ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a trmis asa un dar frumos. si ma coplesesc emotiile si imi dau lacrimile.