Hai Mihaela! Bv Ank,Pif,Cris30!Iepu 2010(121)
Raspunsuri - Pagina 17
CoriMami spune:
Bine ai venit bebe CODRIN

sa fii sanatos, iubit si norocos, iar mami sa se refac repede si sa aiba mult laptic bun
Oanka, si noi suntem "lovite" de sughitz. Eu deja m-am obisnuit, dar la inceput ma speriam pt ca sughita tare, cu ecou
. Merge treaba cu o picatura de lamaie, dar nu vreau sa abuzez. Eu o mai iau in brate, o tin pe umar si apoi ii mai dau san si trece.
Oricum, vad ca s-a smecherit, aseara cum o puneam in pat cum plangea...sa fie deja asa sireata sa vrea numai langa mama? Pai cand mai ajungem la programul ala cu maxim o trezire pe noapte, sa dorm si eu cu tati?Visez frumos, nu-i asa?
mai avem muult de munca pana atunci...
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
greenfrog spune:
felicitari Anca! bine ai venit bebe Codrin!

oanka la noi sughitul trece daca il pun la san sau cu cateva picaturi de lamaie.
noi luptam din greu cu colicii.
CoriMami spune:
Fetelor, am pus si eu la semnatura poze, sa ne prezentam
. Sper ca le-am pus corect, sa se si vada.
Dansa plange acum..si da din maini la greu, cum facea si in burtica de altfel.
Pup
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/576994005BFuzVa?vhost=family
dayanara spune:
cori ,ai o fetita superba! 
cat despre smecherit :)nu cred ca exista nici la 2 ani daramite la 1 luna-2...dar e doar parerea mea
roxana
38+
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
bobita2010 spune:
uf,ce weekend aglomerat
va spuneam ca am impresia ca pierd din dop, aseara am fost la camera de garda la Giulesti si asa este - dilatatie 2 dar m-au trimis acasa .
M-a controlat o rezidenta, dragutza de altfel, dar tare neindemanatica 

, am crezut ca mi-l scoate pe
de ciuf, destul de traumatizant mai ales ca la dr Ion nu am simtit NIMIC
IN FINE, imi spune ca nu am dilatatie, eu ii zic ca marti aveam - ea nu simte nimic, isi sufleca manecile si nimic asa ca isi cheama ajutoare 

, dupa toata nebunia asta imi ia tensiunea, si normal ca am tensiune (135 cu 90) eu care nu am depasit 120/80 

in fine plec pt ca nu aveam contractii si ma rog sa rezist pana maine dimineatza sa ma vad cu dr meu,
nu am o stare f. buna , azi noapte am luat 2 no spa, iar acum sunt cam ravasita - din dopul ala se duce putin cate putin - nai avem un pic, poate rezista burtica pana maine
38+ cu 
dpn 02.04.2010
annya9 spune:
Felicitari Cori!!! Ai o fetita s-o mananci!!!
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
annya9 spune:
Fetelor, pentru ca nu era tacamul complet, am facut hemoroizi. Voi cu ce va tratati?
34+
Radu Alexandru
poze noi, 33 saptamani
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
bobita2010 spune:
Bumbitza vad ca si tu ai pierdut dopul, ne auzim/intalnim la spital , oricum va fi acolo si Nemary 

Honeybaby - tu ce mai astepti ?
ieri vb de un pariu cu mihaelagrosan, acum scot 

pt ea (aveam dpn apropiate)
a, si am uitat sa va spun, ajutorul chemat de rezidenta dragutza, dar neindemanatica, confirma dilatatia colului si-mi spune sa nu-mi fac planuri in urmatoarele 72 ore ![]()
![]()
![]()
tensiunea era normala cand am ajuns acasa, la fel si azi dimineatza
ma 

sa fim sanatoase si sa avem
sanatosi
acum fug in pat, nu ma simt f. bine
38+ cu 
dpn 02.04.2010
Rebiana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Fetelor, pentru ca nu era tacamul complet, am facut hemoroizi. Voi cu ce va tratati? ![]() 34+ Radu Alexandrupoze noi, 33 saptamani www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii |
Unguent Hemorzon (permis in sarcina insa nu pt folosinta indelungata si pe o arie f mare)!
BRAVO ANCA!! BUN VENIT PE LUME CODRIN!!

HAI MIHAELA!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!