Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 15
plateea spune:
rebiana,
...
nastere usoara, si o odisee ca-n povesti sa aveti pana la capat!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andre_lina Trebuie sa imi scuz absenta dar sa ma si laud ca IERI AM TERMINAT MASTERATU.... l-am luat cu 9!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() [bis![]() ![]() Am zis ca daca am trecut de nastere fara anestezie nimic nu ma mai poate speria.... dar parca as mai fi nascut o data fetelor, caci muream de emotii.... si m-am cam balbait ce e drept dar pana la urma m-am adunat si am incropit de o nota decenta! Si acum cateva chestii sa nu uit, ca-s cam aiurita in ultimul timp: 1. Eu am mancat muraturi saptamana asta si desi avem colici nu am obserat inrautatirea situatiei 2. Ieri i-am facut vaccinul de 2 luni, PT CA ABIA NE-A TRECUT ICTERUL CU FENOBARBITAL... si ieri toate bune si frumoase (am fost la vaccin, venit acasa alaptat, plasa la bunica-sa (mama) si fugit la disertatie)... insa azi FEBRA ... apatie si copilul meu vesel si fericit e scancit si suparat... i-am dat paracetamol 125mg... si i-a trecut in 2 ore asa... oricum e smiorcait. 3. Cea mai tare poza din albumul cu bebei este cea a lui BOBITZA... e cea mai cool idee din lume, FELICITARI, am ras cu lacrimi si cu admiratie 4. Am burta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ma bate gandul sa imi iau AB TRONIC 2, aveti vreuna? arunc banii pe fereastra? Stiu ca sportul si dieta sunt solutiile dar mi-e lene si ma doare serios spatele de la carat una bucata patriot de 6.2kg... Patriotus doarme de juma de ora, ma bag la nani ca nu e in apele lui sa dormim pana la 5-6... Noapte buna! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
FELICITARI PT MASTERAT!
BRAVO! ADMIR LA TINE! CATA AMBITIE!! 

ins ca deacu o sa intri mai des pe scena noastra!

..si.. multumesc

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
lorex spune:
| citat din mesajul lui plateea hai, fetili... mobilizarea, ca acu-i al nostru. inca o zi, si expiram... ne scot astia de pe raft, sa faca loc la prospaturi! Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |

defapt...

| citat din mesajul lui plateea later edit, si ma bag iar la somn... voi nu v-ati saturat de soacra mea? eu declar incheiat subiectul, imi bag... plopii aia ai lui bea in... prostiile pe care le debiteaza ea, si gata! AM ZIS! |

_
Bobitza
cris.dogarel spune:
decenuela... am plecat dupa mirosul cafelei tale la iepurasi si..am gasit un mesaj beton de la tine acolo
. esti tare, dom'le!:tare sensibila, tare atenta, tare echilibrata si tare dragutza. multumim pentru cuvintele faine despre..noi si pt ca ai ramas activa aici, asa, cu jiji intre 2 tzitzi si tu intr-o mana
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!![]()
poze
povestea noastra
lorex spune:
| citat din mesajul lui alicredo arwen esti mortala asa cu burtica aia! ![]() ultimele 2 nopti ziceti ca?? ![]() lorex....imaginea seamana/adica mie-mi da ... cu un falnic plop. ![]() Ma insel cumva? din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !te iubim puiule....!!! |
daaaaa!!!!!!!!
ai ghicit!!!!! nota 10!
_
Bobitza
plateea spune:
cristies... al meu face la balonase... intr-o veselie!
lorex mama... a-nceput, da, da! asa ca nu te mai ascunde dupa canapea iesi la interval...
cris.d...

pt tot! sa traiesti 1100 de ani! tot tanara si frumoasa ca acum...

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
mamidepuiuti spune:
mariucasara,miremia sa va traiasca puiutii!
arwen

ce gravi frumi esti tu!
andre_lina felicitari!

multi 

patriotului sa-i treaca febra...
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Rebiana27 spune:
Decenuela, Cris.d, Plateea
CHAPEAU!! Am citit cu lacrimi in ochi cele scrise de voi.. amalgam de emotii!! 

Lorex 
Andre_lina felicit proaspata mamica masterata!! 

Mami de Luca
again ~
... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~
I can't fake with dignity so i'll not try!!
plateea spune:
decenuela, pui... si matinala, si gospodina, si creativa si plina de emotii...
daca nu erai tu maritata, of, of... mai, mai...
Plateea,
, si tati pentaxist
mara95 spune:
salut!
sunt un licurici de ian-feb 2009. BINE ATI VENIT IN CLUBUL SCUTECELOR!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux

Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)