Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 16
decenuela spune:

rebiana..MAXIM...vad ca e la moda..hehe
cris.d..
....sar'mana....ma duc la iepurasi sa vad ce-ti scris asta asa...sa incep a 
sa mi se duca machijul de dimi...(pt cunoscatoare ..a se citi..cearcane)..
ultima data m-au terminat evenimentele iar pe jiji l-au naucit de-a iesit la apel....azi de nascut nu mai am...insa vedem
plateea....nu-mi iese din cap faza cu lumanarea...mey....esti bestiala....te citesc si nu ma satur...
eu nu mai spun despre cum a fost noaptea...decat cand voi spune...![]()
![]()
![]()
![]()
cristies...nici al meu nu prea..baleste..dar am constatat k daca il apuca uratzii dupa ce-a papat atata da la bicicleta incat vomita..poate si lla gargaritzla fel...urmareste-l ziua
cris.d am dat pelink dat pt iupurasi si mi-a bagat calc inb ceatza
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara95 salut! sunt un licurici de ian-feb 2009. BINE ATI VENIT IN CLUBUL SCUTECELOR! ![]() Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009) ![]() Pasiune de Bijoux |
Multumim!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
ioana_fota spune:
Neata fetelor sunt si eu aici
.
Rebiana f frmuos si emotionant mesajul

.Merg un pic si la iepurasi sa vad ce ati scris.![]()
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
mamidepuiuti spune:
rebiana... nastere usoara si crestere mare puiutilor!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui decenuela![]() ![]() rebiana..MAXIM...vad ca e la moda..hehecris.d.. ![]() sa mi se duca machijul de dimi...(pt cunoscatoare ..a se citi..cearcane)..ultima data m-au terminat evenimentele iar pe jiji l-au naucit de-a iesit la apel....azi de nascut nu mai am...insa vedem plateea....nu-mi iese din cap faza cu lumanarea...mey....esti bestiala....te citesc si nu ma satur... eu nu mai spun despre cum a fost noaptea...decat cand voi spune... cristies...nici al meu nu prea..baleste..dar am constatat k daca il apuca uratzii dupa ce-a papat atata da la bicicleta incat vomita..poate si lla gargaritzla fel...urmareste-l ziua cris.d am dat pelink dat pt iupurasi si mi-a bagat calc inb ceatza Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret poze AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
PAI vad ca la fete a mers. ia ma da aici. e chiar sub mesaju' tau
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si
Ana(2003)AMR: 7,9 kile!
poze
povestea noastra
lorex spune:
..aseara am cazut in depresie...am plans...m-am oprit...am citit povestea Plateei, iar am plans...m-am uitat la un alt episod din tudori...nu am putut fi atenta...m-am intors la forum...am incercat sa incropesc un mesaj pt voi...n-am fost in stare...am inceput iar sa plang...
De ce? de ce trebuie sa fiu deprimata cand altele abia asteapta sa nasca? eu de ce nu pot?
eu de ce nu am fost in stare sa gasesc un nume frumos pt fetitza mea? un nume care saplaca tuturor??
oare sunt prea egoista? oare sunt doar hormonii? daa...e usor sa dai vina pe hormoni 
Intr-un final am adormit...iar am avut vise agitate...m-am trezit cu dureri de ochi de la plans...acuma ma gandeam ca sunt mai barbata cand...ups, iar am inceput sa dau la soricei dupa ce am citit mesajele voastre...
se preda stafeta...ma asteptam sa se intample mai pe seara...mai la lumina lunii pline
...nerabdatoarelor! 
Of....cred ca v-ati saturat de plangacioasa de mine! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
cris.dogarel spune:
PLATEEA, 

unde tzii muza aia, dom'le??pacat ca te faci doctoritza; ai fi fost o profa pe cinste
Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!![]()
poze
povestea noastra
plateea spune:
mara95, 
de vizita!

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
cris.d, nu ti-e frica ca mi-o iau in cap, de-atata lauda???
las' ca nici cu tine nu mi-e rusine ![]()
![]()
loooreeeex... butoiul e plin de mult. n-ai loc in el. asa ca hopa sus, si la treaba! si in caz ca ai uitat... remember:
CURAJ, GAINA, CA TE TAI! 

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris.dogarel spune:
LOREX, 

1.DA!!sunt hormonii. si iminentza..schimbarii si necunoscutului.
2. bobitza nu are nume INCA TOCMAIpentru ca vrei sa multumesti pe toti. eu am anuntzat doar sotz si ana ca vreau ema, iar ei sa aleaga al 2[lea, dar..sa fie de floare, intre crina, iris, brandusa
.deeci, tu ar trebui sa decizi
3. nu stresa fata inainte sa iasa ca te tzine minte![]()

Cris, mami de
Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!![]()
poze
povestea noastra