Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 17
lalitica2000 spune:
mamici si burtici (4 la numar daca nu ma insel) sexi,
pe ultima suta de metri am aparut si eu, inainte de plecarea la scutece.
pentru noi azi este o zi importanta. Sarbatorim o saptamana de la nastere, o saptamana in care s-au intamplat foarte multe. Suntem tare fericiti ca operatia a decurs bine iar acum am inceput recuperarea si sper ca in doua saptamani sa ne intoarcem acasa ca noi. Drept pentru care azi avem putina sampanie, fara alcool, o placintica cu iaurt si multa buna dispozitie.
Vreau sa va multumesc din suflet pentru rugaciunile si gandurile voastre bune, au contat enorm pentru bebe David. A fost o zi lunga, ziua in care a fost operat, dar a trecut si acum ne jucam cu degetelele de la mana, dam din picioruse si ne strambam guritza la mami si tati. Suntem topiti dupa piticu nostru.
Nasterea a fost una usoara si rapida. Ma pregatisem pentru ceva mai greu, dar vorba unei prietene am nascut ca tigancile, repede si uosr. Cand o sa am timp o sa scriu si eu povestea nasterii, dar acum mai toata ziua ne-o petrecem la spital, unde ii povestim lui David cate in luna si in stele, cred ca daca ar putea vorbi ne-ar spune din cand in cand sa mai ci tacem ca-i facem capu moara.
cam astea ar fi ultimele noutati despre noi, sper ca daca la odisee nu am fost foarte activa, acum cand ne mutam la scutece sa activez mai des.
mamidepuiuti spune:

pt fetele mele dragi ce ma fac sa
si sa
...sunt atat de fericita ca v-am gasit! voi sunteti prietenele mele de departe...pacat ca nu am talentul plateei ,al lui cris d. si al decenuelei sa pot exprima artistic ce simt pt voi...dar important este ca SIMT...si asta nu se schimba...

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
plateea spune:
lalitica2000 toate imbratisarile mele calde se indreapta spre voi!
multumim de vstile bune!
sa fiti sanatosi, ca noi va asteptam cu drag oricand...
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
mara95 spune:
maaai, daca sunteti in depresie
, relaxati-va cu margelele mele din sarma , de la semnatura![]()
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 mamici si burtici (4 la numar daca nu ma insel) sexi,pe ultima suta de metri am aparut si eu, inainte de plecarea la scutece. pentru noi azi este o zi importanta. Sarbatorim o saptamana de la nastere, o saptamana in care s-au intamplat foarte multe. Suntem tare fericiti ca operatia a decurs bine iar acum am inceput recuperarea si sper ca in doua saptamani sa ne intoarcem acasa ca noi. Drept pentru care azi avem putina sampanie, fara alcool, o placintica cu iaurt si multa buna dispozitie. Vreau sa va multumesc din suflet pentru rugaciunile si gandurile voastre bune, au contat enorm pentru bebe David. A fost o zi lunga, ziua in care a fost operat, dar a trecut si acum ne jucam cu degetelele de la mana, dam din picioruse si ne strambam guritza la mami si tati. Suntem topiti dupa piticu nostru. Nasterea a fost una usoara si rapida. Ma pregatisem pentru ceva mai greu, dar vorba unei prietene am nascut ca tigancile, repede si uosr. Cand o sa am timp o sa scriu si eu povestea nasterii, dar acum mai toata ziua ne-o petrecem la spital, unde ii povestim lui David cate in luna si in stele, cred ca daca ar putea vorbi ne-ar spune din cand in cand sa mai ci tacem ca-i facem capu moara. cam astea ar fi ultimele noutati despre noi, sper ca daca la odisee nu am fost foarte activa, acum cand ne mutam la scutece sa activez mai des. Lali de David luptatorul nostru |
ne bucuram sa auzim vesti bune de la voi... la multe saptamani inainte cu sanatate si fericire!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
raluci_b spune:
Buna dimi, de aici de la fulgusori, va pupam cu drag.
Fetele am vazut neste butoaie pe aici, va rog fara, ce va urma este o perioada minunata, bebelusii sunt minunati, o sa vedeti.
Va doresc multa rabdare, sa fiti sanatoase si puternice si sa nu ezitati sa treceti pe la noi ori de cate ori doriti.
Celor care nu au nascut inca le doresc nastere cat mai usoare, refacere rapida si bebelusi sanatosi.
Celor carora sunt deja iesiti din ousor, le doresc sa fie mancaciosi sa doarma bine si necoliciosi.
Va pup cu drag 
(8 nov '09)
Poze BUBU
ioana_fota spune:
Plateea,Cris d,Decenuela 

f frumoase mesajele voastre adresate iepurasilor si ati avut f mare dreptate am gasit cand am venit aici o mare familie si niste prietene desavarsite 
.Si mare dreptate cu Pufuletus Dependentus eu vineri cand am venit de la spital m-am schimbat si hop pe laptop sa vad ce faceti ce ati mai scris
si azi cum m-am trezit top pe laptop ca al meu ma intreba "asa de dimineata?" si i-am zis ca da ca se preda stafeta si vreau sa fiu langa fete
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
plateea spune:
mara... incredibil...
tu le faci? personal???
esti minunata... iar bratara aceea plaata cu argint si agate... m-a dat gata! 

Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
ioana_fota spune:
Lorex si eu mai am mom in care ma gandesc cu frica la nastere si incerc sa ma mobilizez marti cand am sunat dr ca nu imi era bine si mi-a zis ca sa vin pregatita de nastere dupa ce am inchis tel m-a bufnit un plans ca se uita al meu la mine saracuu dar apoi m-am imbarbatat asa ca hai hopa sus din butoi si in leg cu numele alege ce iti place si va place voua va fi bb vostru nu al altora fiecare a ales pt bb lui si la noi mai ales nasa a comentat un pic dar a zis ca daca ne-a placut noua...
asa ca lasa-i pe altii.
Lalatica felicitari pt reusita operatiei lui David si ma bucur ca sunteti bine si va asteptam cu drag acasa 
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
lorex spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui lalitica2000 mamici si burtici (4 la numar daca nu ma insel) sexi,pe ultima suta de metri am aparut si eu, inainte de plecarea la scutece. pentru noi azi este o zi importanta. Sarbatorim o saptamana de la nastere, o saptamana in care s-au intamplat foarte multe. Suntem tare fericiti ca operatia a decurs bine iar acum am inceput recuperarea si sper ca in doua saptamani sa ne intoarcem acasa ca noi. Drept pentru care azi avem putina sampanie, fara alcool, o placintica cu iaurt si multa buna dispozitie. Vreau sa va multumesc din suflet pentru rugaciunile si gandurile voastre bune, au contat enorm pentru bebe David. A fost o zi lunga, ziua in care a fost operat, dar a trecut si acum ne jucam cu degetelele de la mana, dam din picioruse si ne strambam guritza la mami si tati. Suntem topiti dupa piticu nostru. Nasterea a fost una usoara si rapida. Ma pregatisem pentru ceva mai greu, dar vorba unei prietene am nascut ca tigancile, repede si uosr. Cand o sa am timp o sa scriu si eu povestea nasterii, dar acum mai toata ziua ne-o petrecem la spital, unde ii povestim lui David cate in luna si in stele, cred ca daca ar putea vorbi ne-ar spune din cand in cand sa mai ci tacem ca-i facem capu moara. cam astea ar fi ultimele noutati despre noi, sper ca daca la odisee nu am fost foarte activa, acum cand ne mutam la scutece sa activez mai des. Lali de David luptatorul nostru |

lalitica
luptatorul
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza