Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 18
mara95 spune:
plateea, da, eu le fac, imi place teribil si ma relaxeaza, mai ales ca inca stau acasa cu piticul. este locul in care imi incarc bateriile.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
Andre_lina spune:
NEATA!!!
Explozie de kk.. necesita schimbat de la piele si baie... ca e ceva socant!!!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
plateea spune:
moaaama, ce talentata esti...
sa nu zici ca le si comercializezi...![]()
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
andrelina... repede...
trage un loz, pune un bilet la 6/49...
faaa cevaaa!!!
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
mara95 spune:
am colge care au vrut cate cevea si cateva prietene.asa imi mai recuperez din cheltuiala. le fac ca si cum ar fi pentru mine, ca daca nu le vand, macar sa le port eu si sa-mi placa.
am inceput de vreo 2-3 luni in urma, asa ca inca sunt la inceput.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
laviniablaga spune:
www.youtube.com/watch?v=2zpU9SNDvH8" target="_blank">WELOCME HOME
Dragi mamici de pufuleti,
Asa cum la sfarsitul lunii decembrie un gand frumos, izvorat din inimile tuturor mamicilor de la Nov-Dec2009, a zburat catre voi, ne simtim si acum datoare sa va uram un BINE ATI VENIT la Primele 365 de zile din viata unei comori.
La fel ca si noi, timp de 40 de saptamani ati fost alaturi unele de celelalte, ati ras si ati plans impreuna impartasindu-va impresiile, ideile, experientele, si ati participat la conturarea unei vieti in burticile voastre. Acum a sosit momentul unei alte etape in care veti descoperi ca zilnic minunea pe care ati adus-o pe lume va face ceva nou, iar voi veti simti o bucurie imensa putand fi partase la aceste clipe feerice, pe care le veti privi ca pe adevarate evenimente. Meseria de mamica vi se va parea uneori covarsitoare, dar satisfactia de a va tine bebelusii in brate si sentimentele legate de acestia va vor mangaia sufletele inmiit. Suntem alaturi de voi, si dispuse sa va ajutam cu un sfat, sau macar cu o vorba buna!
Bine v-am gasit inca o data!
Lavinia, cea mai fericita
de
Rares Cristian, un
grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
lorex spune:
Odiseea noastra…
A inceput prin aprilie 2009 , se numeau Globuletze!… Nikole ravnea la un DPN pe 15 februarie, era optimista, vroia un baiat, era f activa pe forum desi inca nu aparusera cele doua liniute roz, insa ea stia…pe 01.02 s-a nascut Irina!
Simonette, vroia o fetitza, s-o cheme Stefania, ca pe mama ei…s-a nascut Nicholas!
Mcrissa, lupta de vreo 5 ani sa faca un bebe, pana la urma a reusit…pe 3 ianuarie s-a nascut Vlad! Rox_y…a fost si mai norocoasa, vroia fetita si i-a reusit!
Andre_lina…mare istorie…fericirea data de liniutzele roz i-a fost umbrita de opozitie,
de nesustinerea familiei…a luptat pt copilul ei, tot respectul pt ea
, isi dorea o fetitza, insa acum e cea mai fericita mamica de patriot! S-a nascut Tudor, pe 1 decembrie si va fi mereu liber de ziua lui!
Alturi de ea noi am trait primele emotii ale galeriei, primele emotii la nasterea unui pufulete…imi amintesc ca m-am trezit de cateva ori in noaptea aceea sa vad ce-a mai facut Andre_lina..Acum postarile ei ne umplu de optimism si calm!
Rebiana, care activeaza mai mult la iepurasi, a fost aici de la inceput! La fel si Lillyka, Onitza, Vivi, Bea, Aylin tarcan!!
Apoi a aparut Vikinga, cu mesajele ei pline de optimism si veselie, apoi Bubu_bu, care simtea ca e gravia inainte sa aibe confirmarea, ii spunea “babutza” la bebe.Dupa ce a nascut nu au mai intrat pe la noi…A intrat si Roco in scena…ufff…Roco…cate emotii si cu ea!
A batut recordul pt cel mai lung travaliu din odisee! Toate am fost revoltate si neputincioase, se intampla tocmai in Londra! Intr-un final, a nascut o finetze de baiat!
Pe la sfarsitul lunii august am urcat si eu pe scena…timida
…am postat cateva mesaje (deja ma interesau anesteziile), m-am simtit nebagata in seama..m-am retras dupa cortina
, apoi am incercat din nou…la fel…si am mai incercat o data, apoi m-am plans ca nu-s ascultata si au aparut primele ecouri. M-ati incurajat sa ma bag mai mult in seama
Apoi am inceput sa fiu mai curajoasa!
Unboticutz a fost prima care mi-a urat bun venit! 
Ma inscrisesem deja la odiseea iepurasilor pt ca aveam DPN-ul pe 3 martie. Insa mereu mi-am imaginat ca o sa nasc in februarie (doar nu se duce sarcina chiar 40 de saptamani, imi spuneam eu in mintea mea). Si am ramas cu voi! Un timp am incercat sa activez la ambele eodisei, insa m-am lasat usor pagubasa ca nu reuseam nici aici sa tin pasul (pana am intrat in prenatal
).
Imi amintesc de Mariucasara, care-si facea mari griji pt rezultatul de la triplutest! Imi amintesc ca eu m-am dus f increzatoare sa fac aceasta analiza stiind de la voi ca e doar o statistica, nici nu m-a preocupat prea mult rezultatul!
Cum era gelos sotul meu ca petrec prea mult timp cu voi..si acum este!![]()
Eh…au trecut repede toate..nici nu stiu cand..prea repede, cu tot cu noptile nedormite, cu tot cu depresii si crize de nervi
, cu tot cu superstitii care ma scoteau din sarite la tot pasul
(am invatzat ca fetele vin mai repede, ca-s grabite…vax albina – mit busted,
ca burta ascutita e de baiat – mit busted si asta!
...ca fetele seamana cu tatii…si baietii..tot cu ei!
)
In final..adica azi...nu-mi amintesc decat momentele frumoase! Am declarat sarcina - perioada cea mai frumoasa din viatza unei femei! Cand esti tratata asa cum ar trebui sa fim in fiecare zi!
Am declarat apoi capitolul 90 cel mai frumoas capitol al odiseei noastre! Sosise vremea sa primim stafeta de la Fulgushori de noiembrie-decembrie, a fost emotionant!
Sarbatoream impreuna revelionul, predarea stafetei si nasterea lui Luca de Decenuela!
Imi amintesc cand Cris.D i-a spus Alexutzzei ca paranoia provoaca colici
, cum a luptat Onitza sa duca sarcina la termen si cat si-a dorit sa nasca natural, cum o confundam mereu pe mariucasara cu mamidepuiuti si pe danyelana cu decenuela din cauza asemanarii pseudonumelor
, cum a disparut un timp patiserul nostru sef – Plateea , dupa ce a nascut, cum i-a gaurit mana ALexutzzei o asistenta incompetenta si cat de activa era inainte sa nasca!
Cum ne-a revoltat Vivi povestind despre cearta cu sotul ei, apoi cu medicul ala nebun care se purta ca un idiot si o facea sa planga dupa fiecare consultatie! Cum am trecut prin fiorii nasterii fiecaruia dintre voi! Cum am facut galerie cu majorete
, uneori alarme afalse, alteori am ratat momentul…Cum am admirat fiecare pufulete in poze!
...cate am invatat una de la alta, cum am plans una pe umarul celeilalte,.. formele sugestive lasate de Bea cand a plecat sa nasca!
si cum era cat pe ce sa aiba loc prima cearta din odisee pt ca nu apuca saraca sa deschida "cadoul" de la mine! 
Pt toate acestea si pentru ca mi-ati facut sarcina mai frumoasa decat ar fi fost fara voi, va multumesc!

De maine intru in clubul scutecelor cu voi de mana! 
Abia astept ocazia sa va cunosc live! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
plateea spune:
lavinia 

loreex... tu meriti singura vreo 10 capitole! esti o comoara, si ma gandesc mereu la tine cu mare drag...
sper, cat mai am de stat prin iasi, sa reusesc sa te cunosc...

Plateea,
, si tati pentaxist
mamidepuiuti spune:
lorex...

... am ramas spiciles...

am zis eu ca azi e cod galben de
,dar voi ma bagati la portocaliu...

pt lorex care e nu doar tehnicutza,ci si maestra a cuvintelor...

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga www.youtube.com/watch?v=2zpU9SNDvH8" target="_blank">WELOCME HOME Dragi mamici de pufuleti, Asa cum la sfarsitul lunii decembrie un gand frumos, izvorat din inimile tuturor mamicilor de la Nov-Dec2009, a zburat catre voi, ne simtim si acum datoare sa va uram un BINE ATI VENIT la Primele 365 de zile din viata unei comori. La fel ca si noi, timp de 40 de saptamani ati fost alaturi unele de celelalte, ati ras si ati plans impreuna impartasindu-va impresiile, ideile, experientele, si ati participat la conturarea unei vieti in burticile voastre. Acum a sosit momentul unei alte etape in care veti descoperi ca zilnic minunea pe care ati adus-o pe lume va face ceva nou, iar voi veti simti o bucurie imensa putand fi partase la aceste clipe feerice, pe care le veti privi ca pe adevarate evenimente. Meseria de mamica vi se va parea uneori covarsitoare, dar satisfactia de a va tine bebelusii in brate si sentimentele legate de acestia va vor mangaia sufletele inmiit. Suntem alaturi de voi, si dispuse sa va ajutam cu un sfat, sau macar cu o vorba buna! Bine v-am gasit inca o data! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE |
multumim de primire,lavinia... si bine va regasim!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabrielwww.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze