Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 19
cris_mario spune:
neataaaaaaaaa

citesc si revin 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea lavinia ![]() ![]() ![]() ![]() loreex... tu meriti singura vreo 10 capitole! esti o comoara, si ma gandesc mereu la tine cu mare drag... sper, cat mai am de stat prin iasi, sa reusesc sa te cunosc... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plateea, fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios , si tati pentaxist ! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! ![]() www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
cu siguranta o sa ne cunoastem! Poate ne si unim fortzele intr-o zi..indepartata..cu soare..sa megem pana la bucuresti sa ne cunoastem surorile de odisee
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
ioana_fota spune:
Lorex 

fff frumos si emotionant 
.
Fetelor ma bucur ca am facut parte dintr-o odisee asa frmuoasa cu voi si nu va las nici eu ,vin si eu dupa voi la scutece nu scapati de mine
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
lorex spune:
Merci, mamidepuiti si iarta-ma daca uneori te-am confundat cu mariucasara! si de la ea imi cer scuze! 
Tot incerc sa ma duc la biserica sa cersesc o binecuvantare de la preotul meu de suflet pt maine dar nu ma pot desprinde de voi! 
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ 5....cu
Bobitza
larisel spune:
| citat din mesajul lui lorex Azi mai greu pe forum ca tragem tare sa terminam serialul Dinastia Tudorilor ![]() ![]() , pana nasc...Mai am seria 3 si gata _ Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza |
Super serial...Oare exista si seria 4 ???
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui arwen92 www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank">poze noi aici p.s:scuzati proasta calitate a pozelor,dar le-am facut cu telefonul si la o lunima mai proasta ca-mi doarme sotul acum si nu simt nevoia sa-l trezesc a lucrat azi si este obosit ![]() arwen92 40s cu Darius-Matei(mai negociem)![]() ![]() Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() prelungiri???inseamna ca intalnirea este de 1martie?hmmm...in cazul asta ii punem snurulet |
super mamica...super burtica....

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
danyelana spune:
Neata fetili si de la noi in aceasta zi importanta.

Sa apuc sa zic doua vorbe inainte sa schimbam capitolul
Lorex, 

le meriti in plin pt mesajul tau minunat. M-ai facut sa 

si sa imi dau seama inca o data ca avem cea mai minunata odisee si am petrecut cu voi o perioada deosebita. 

Laviniablaga, multumim mult 
si ne vedem la scutece. 
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
L-am trimit inainte sa mai zic ceva dar sunt cu motanul mufat si abia scriu.
Revin 

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cris_mario spune:
rebinaaa
(meriti mult mai multe 
Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
larisel spune:
| citat din mesajul lui ioana_fota Larisel operatiune reusita cred ![]() am adugata poze in albumele care existau si am inlocuit adresele si nu mai apare siragu ala asa ca fetelor va rog frumos sa va uitati si pe pozele mele ca am mai pus cate ceva 36+ Maria Alexandra Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine ![]() poze poze poze poze poze |

din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5)............Target:
7+11(dinainte de II)=18 kg + nshpe mii de vergeturi

fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 

Darius-Matei(mai negociem)
am adugata poze in albumele care existau si am inlocuit adresele si nu mai apare siragu ala asa ca fetelor va rog frumos sa va uitati si pe pozele mele ca am mai pus cate ceva