Pufuleti pufosi cu mamici sexy Ian-Feb 2010 (138)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel beey, ce timing fain avem!! uite si shtafieta noastra aici predata ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)AMR: 7,9 kile! poze povestea noastra |
m-ati terminat fetelor
(SUPERB!!!!!) ... felicitari,sunteti cele mai tari 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
andre_lina felicitari ptr master...ce nota...esti o mamica super 
decenuela...cata emotie...super ai scris tu akl 

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui mara95 salut! sunt un licurici de ian-feb 2009. BINE ATI VENIT IN CLUBUL SCUTECELOR! ![]() Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009) ![]() Pasiune de Bijoux |
multumim frumos!

Andreea
Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 mamici si burtici (4 la numar daca nu ma insel) sexi,pe ultima suta de metri am aparut si eu, inainte de plecarea la scutece. pentru noi azi este o zi importanta. Sarbatorim o saptamana de la nastere, o saptamana in care s-au intamplat foarte multe. Suntem tare fericiti ca operatia a decurs bine iar acum am inceput recuperarea si sper ca in doua saptamani sa ne intoarcem acasa ca noi. Drept pentru care azi avem putina sampanie, fara alcool, o placintica cu iaurt si multa buna dispozitie. Vreau sa va multumesc din suflet pentru rugaciunile si gandurile voastre bune, au contat enorm pentru bebe David. A fost o zi lunga, ziua in care a fost operat, dar a trecut si acum ne jucam cu degetelele de la mana, dam din picioruse si ne strambam guritza la mami si tati. Suntem topiti dupa piticu nostru. Nasterea a fost una usoara si rapida. Ma pregatisem pentru ceva mai greu, dar vorba unei prietene am nascut ca tigancile, repede si uosr. Cand o sa am timp o sa scriu si eu povestea nasterii, dar acum mai toata ziua ne-o petrecem la spital, unde ii povestim lui David cate in luna si in stele, cred ca daca ar putea vorbi ne-ar spune din cand in cand sa mai ci tacem ca-i facem capu moara. cam astea ar fi ultimele noutati despre noi, sper ca daca la odisee nu am fost foarte activa, acum cand ne mutam la scutece sa activez mai des. Lali de David luptatorul nostru |
m-am bucurat enorm sa citesc vesti bune despre voi...felicitari si sanatate multa luptatorului

Andreea
o printesa grabita...
plateea spune:
cine se indura sa faca un capitol nou, de sarbatoare?
Plateea,
fluturas drogat, dependent de doza zilnica de iubirea celor 2 baieti din viata mea, bbTo ochios
, si tati pentaxist
! Viata mea e mai frumoasa, cu fiecare zi care trece! 
www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris_mario spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga www.youtube.com/watch?v=2zpU9SNDvH8" target="_blank">WELOCME HOME Dragi mamici de pufuleti, Asa cum la sfarsitul lunii decembrie un gand frumos, izvorat din inimile tuturor mamicilor de la Nov-Dec2009, a zburat catre voi, ne simtim si acum datoare sa va uram un BINE ATI VENIT la Primele 365 de zile din viata unei comori. La fel ca si noi, timp de 40 de saptamani ati fost alaturi unele de celelalte, ati ras si ati plans impreuna impartasindu-va impresiile, ideile, experientele, si ati participat la conturarea unei vieti in burticile voastre. Acum a sosit momentul unei alte etape in care veti descoperi ca zilnic minunea pe care ati adus-o pe lume va face ceva nou, iar voi veti simti o bucurie imensa putand fi partase la aceste clipe feerice, pe care le veti privi ca pe adevarate evenimente. Meseria de mamica vi se va parea uneori covarsitoare, dar satisfactia de a va tine bebelusii in brate si sentimentele legate de acestia va vor mangaia sufletele inmiit. Suntem alaturi de voi, si dispuse sa va ajutam cu un sfat, sau macar cu o vorba buna! Bine v-am gasit inca o data! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE |
multumim frumos

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
ce frumossssss loorex....superb 

Andreea
o printesa grabita...
cris_mario spune:
doamne fetelor cate emotii cate lacrimi de fricire.Va multumesc ca existati,ca faceti totul sa para atat de simplu de frumos.....

.Am fost atat de unite si asa vom fi si la scutece
.Poate ne si intalnim,dar nu avem cum toate,ptr ca suntem raspandite in toate colturile.....eu altceva decat ca va multumesc ptr tot si ca va iubesc nu stiu ce sa spun,ptr ca au spus fetele totul.....

Andreea
o printesa grabita...
ioana_fota spune:
Fetelor desi nu am decat un ap cu 2 camere cf 2 va astept cu mare drag la Mare la noi in tara si poate reusim sa ne vedem daca ajungeti pe litoralul nostru sa imi spuneti si voi incerca pe cat posibil sa vin sa ne vedem cu tot cu mandretea dupa mine.
.
36+
Maria Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine 
poze
poze
poze
poze
poze
rox_y spune:

fetele pt mesajele deosebite pe care le-ati scris

. Am ras si am plans impreuna cu matza agatata de tzatza.
Andre_lina felicitari pt nota de la master.
Pt ca azi e ultima zi din luna februarie..noi azi sarbatorim 2 lunite de viatza.

31.12.2009
de
Diana
Poze
Bebe Diana

Ana(2003)
mamici si burtici (4 la numar daca nu ma insel) sexi,
grabit!